1. Tyrkiet
 2. Antalya-området
 3. Alanya
 4. Sunprime Alanya Beach
 • velegnet til voksne

Sunprime Alanya Beach

Sunprime Alanya Beach er et af vores mest populære hoteller i Alanya. Hotellet ligger praktisk talt på Kleopatrastranden, og flere af hotellets værelser og suiter har en suveræn udsigt over havet. Udsigt får du også i Sunprime Restaurant, hvor du fra tidlig morgen til sen aften kan se frem til velsmagende måltider. Vil du have en ekstra afslappet ferie, kan du hjemmefra bestille en af vores favorable måltidspakker.
Mere

Læs mere om hotellet

Sunprime Alanya Beach består af tre bygninger, hvoraf den ene ligger direkte på stranden. Foretrækker du pool fremfor strand, bliver du ikke skuffet over vores to poolområder. Begge ligger i tilknytning til Sunprime Lounge, hvor du kan bestille noget at spise og drikke hele dagen. Pool- og strandhåndklæder sørger hotellet selvfølgelig for.

Ca. 50 m fra hotellet løber hovedgaden mod Alanya. Følger du den, kommer du til marinaen og basaren, men du skal kun uden for hotelområdet for at finde butikker og restauranter. Du kan også gå fra hotellet til Alanyas mest berømte seværdighed: Borgmuren, som ligger højt oppe på en klippe. Mange vælger at tilbagelægge det sidste stykke i en taxi, men uanset om du går eller kører, garanterer vi, at du bliver betaget over udsigten.

Efter en dag med mange oplevelser er det dejligt at vende tilbage til hotellet og nyde solnedgangen med en drink i den hyggelige strandbar. Eller hvad med at besøge Sunprime Spa, som tilbyder alt fra massage og pedicure til færdige spapakker for hele kroppen? Velkommen til en verden af afslapning!

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter eller værelser.

Sæson

Fra 13/3 til 10/4 2019 er der forsæson på Sunprime Alanya Beach. I denne periode er restauranten, Sunprime Market og Sunprime Spa åbne. Fitnessafdelingen er lukket, men du kan træne på egen hånd i hotellets motionsrum. Et par aftener om ugen arrangeres underholdning i form af dans eller livemusik. De fleste af hotellets gæster er fra Skandinavien.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. Bordbestilling, valutaveksling m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12. Alle værelser og suiter har gratis safetyboks.

Bygget: 1981 og 1987. Renoveret: 2012.

108 værelser og suiter. Etager: 5-7. Elevator: Ja.

Parkering: Nej.

Hotelmanager

Esin Türktas

Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  2 stk.
 • Børnepool
  Nej
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  0 m
 • Hovedcentrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Ligger ved stranden
 • Tæt på centrum
 • Spa, motionsrum og holdtræning
 • Fredelige poolområder
 • Køleskab på værelset
Ekstra værdiUdvalgte hoteller med ekstra fordele
Sådan bor du
Sunprime Alanya Beach har en perfekt beliggenhed ud til den fine Kleopatrastrand og byder på flot havudsigt fra hotellets restaurant, der fra tidlig morgen til sen aften serverer velsmagende måltider.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Room

Lækre og moderne dobbeltværelser til to personer.

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Penthouse Suite

Veludstyrede 1-værelses suiter til to personer med balkon med privat jacuzzi.

Mad og drikke

På Sunprime Alanya Beach spiser du morgenmad, frokost og middag i Sunprime Restaurant, hvor indretningen er elegant, atmosfæren afslappet og maden veltilberedt. Der tilbydes desuden et udvalg af gode vine.

Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Restaurantens åbningstider

Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12-16
Middag kl. 19-21.30

Pæn påklædning er påkrævet. Restauranten er åben for offentligheden og har ingen aldersgrænse.

Sunprime Market

Hotellet har sin egen butik med et stort udbud af bl.a. drikkevarer, hygiejneartikler, delikatesser, aviser og bøger. Vil du handle ind til en picnickurv, kan du også gøre det her. Åbent dagligt kl. 8-19.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime-hoteller.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Frokost og middag serveres som buffet eller fra menu alt efter antal gæster - kontakt evt. hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie.

Ved ankomsten til hotellet får du oplyst, hvilke dage frokost og middag i Sunprime Inclusive serveres.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. I Sunprime All Inclusive indgår hotellets populære morgenmadsbuffet samt frokost og middag fra buffet eller menu alt efter antal gæster – kontakt evt. hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie. Alle gæster, der har bestilt All Inclusive, kan spise en a la carte-middag pr. uge på enten smartline Sunpark Aramis, smartline Sunpark Garden eller smartline Sunpark Marine. Bordbestilling foretages i receptionen senest kl. 17 dagen før.

På Sunprime Alanya Beach gælder All Inclusive til afrejsen fra hotellet på hjemrejsedagen.

Pool og strand

Sunprime Alanya Beach har to dejlige poolområder med komfortable liggestole, parasoller og lækre pool- og strandhåndklæder. Vil du have sand mellem tæerne, ligger stranden og havet kun nogle meter væk.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 80 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 54 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

På Sunprime Alanya Beach bor du direkte ud til Kleopatrastranden (0-85 meter). Stranden er ca. 2 km lang og har grovkornet sand. Sunprime Alanya Beach har sin egen del af stranden med gratis liggestole og parasoller til hotellets gæster.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Hotels har du kun tid. Tid til at være god ved dig selv, styrketræne, svømme eller deltage i forskellige træningshold. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til motionsrum og holdtræning. Så vælg det, der tiltaler dig mest – eller benyt chancen for at prøve noget nyt.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og du er velkommen til at deltage - det koster ikke noget at være med. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser bl.a. i power step, senior circuit og crosstræning.
Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram. Der tilbydes ikke holdtræning indtil midten af april.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik, eller afprøv den nye træningsform Water Circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktørerer oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Hotellet består af tre bygninger, hvoraf den ene ligger direkte på Kleopatrastranden. Gåafstand til både butikker og restauranter.

Flyet lander i Antalyas eller Gazipasa Lufthavn. Køretiden fra Gazipasa er ca. 1 time (47 km) og fra Antalya ca. 2 timer og 10 min (130 km). Lander dit fly i Antalyas lufthavn, gør bussen et stop undervejs, hvor du kan købe drikkevarer/snacks og benytte toilettet. Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Sunprime Alanya Beach
Saray Mah. Ataturk Cad
07400 Alanya
Turkey
Telefon +90 242 513 27 67
Mail (skriv på engelsk): sunprimealanya@sunparkhotels.com

Direkte transfer

Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes. Når du flyver med Thomas Cook Airlines og har forudbestilt transfer, bliver du kørt direkte til og fra lufthavnen uden stop ved andre hoteller. På turen til og fra Antalya Lufthavn gør bussen et stop undervejs, hvor du kan købe drikkevarer/snacks og benytte toilettet.

Spa

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i hotellets spaafdeling, som drives i lokalt regi. Her kan du forkæle dig selv med alt fra pedicure og massage til specialbehandlinger.

Læs mere om alle behandlinger på hotellets informationssite MySunprime.

Bedømmelser og anmeldelser
4,5/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 1662 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
98% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,6
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,8
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,6
Wi-fi
4,0
Se anmeldelser for:
Dato
 • 3/5

  "Dårlig all inclusive "

  Hoteller lever ikke op til Sunprime kategori, mere til et tre *** hotel. Buffeten er det samme hver dag og meget ensidig, meatball og chicken, maden er halvkold, ved åbning og der er aldrig nok i fadene, lang ventetid på opfyldning. Der er bacon tre morgener om ugen, og ofte er buffeten lukket og der skal spises buffet på nabohotellet er som et børnerigt hotel, og vi har bevidst valgt et børnefrit hotel. Ved bestilling af mere end en drink med alkohol, bliver der talt højlydt om en, trods vi har betalt rigeligt for all inclusive. Rigtig ubehagelig oplevelse for to ældre ordentlige gæster. Bortset fra to tjenere var det øvrige personale meget imødekommende, og receptionen var meget opsat på at opfylde ens mindste ønske, stor ros til dem. Husk ved køb af all inklusiv at bestille bord til de aftener med optræden, for hotellet hiver folk ind fra gaden så der flere gange ikke var pladser til de boende gæster og der er kun middag i to timer. Ikke handicapvenligt.
 • 5/5

  "Fantastisk ferie"

  Vi havde den mest vidunderlige ferie. Personalet på hotellet var søde og meget servicemindede. Især vores rengøringsdame og damen i receptionen var helt fantastiske og ydede en helt suveræn service, og samtidig var de så søde :-)
 • 5/5

  "super belliggenhed ved by"

  hotellet lejligheden og personalet var helt i top, men maden var kedelig ikke ret meget at vælge imellem hverken til frokost eller middagsmaden
 • 4/5

  "Lækkert hotel"

  Lækre omgivelser og meget sødt personale:-)
 • 5/5

  "Ferie ??"

  God service og imødekommende personale. Perfekt beliggenhed. Skandinaviske gæster.

Priser og bestilling

Søg for at se ledige værelser og priser
Pris i alt
Prisdetaljer