1. Tyrkiet
 2. Marmaris-området
 3. Marmaris
 4. Sunprime Beachfront
 • velegnet til voksne

Sunprime Beachfront

Sunprime Beachfront ligger i det populære ferieområde Marmaris. Som navnet antyder, ligger hotellet lige ud til stranden, så du behøver kun at krydse strandpromenaden for at mærke sand mellem tæerne.

Hotellets værelser er lyse og pæne og har en stilfuld, moderne indretning. De fleste har desuden en lille balkon med havudsigt eller begrænset havudsigt - perfekt når du vil slappe af med en drink eller vil nyde den betagende solnedgang.

Når du bor på Sunprime Beachfront, er du ikke bare tæt på stranden. Fra hotellet tager det kun nogle minutter at spadsere til havnen, hvor du finder lige så mange yachter som fortovsserveringer. Derfra kan du gå videre til den gamle bydels myldrende basar. Når du bliver mæt af de mange indtryk, foreslår vi, at du vender tilbage til hotellet for at slappe af i den hyggelige lounge eller forkæler dine smagsløg i restauranten.

Vil du træne i ferien, kan du benytte motionsrummet eller deltage i forskellige træningsklasser, som alle ledes af vores SATS-uddannede instruktører. I Sunprime Spa tilbyder vores dygtige hudterapeuter skønne behandlinger - bestil eventuelt en af vores populære spapakker allerede nu, hvis du vil sikre dig en plads.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige værelser.

Sæson

Hotellet er åbent fra maj til september. Spaafdelingen er åben fra 1. maj til 31. oktober, og fitnessafdelingen er åben fra 19. maj til 29. september 2019. De fleste af hotellets gæster er fra Skandinavien.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. Bordbestilling og valutaveksling. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12.

Bygget: 1986. Renoveret: 2013.

74 værelser. Etager: 6. Elevator: Ja.

Ingen parkering.

Hotelmanager

Bülent Galip Öz

Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  Ja
 • Børnpool
  Nej
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  1 stk.
 • Minimarked
  Nej
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  1 km
 • Hovedcentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Morgenmad indgår
 • Direkte på stranden
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Velegnet til voksne
Ekstra værdi
Sådan bor du
Sunprime Beachfront er beliggende lige ud til stranden i det populære ferieområde Marmaris med gåaafstand til caféer, restauranter og butikker.

Se værelsernes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Room

Lækre og moderne dobbeltværelser til to personer.

Mad og drikke

På Sunprime Beachfront nyder du dine måltider i hotellets buffet- og a la carte-restaurant med udsigt over stranden og havet. I restauranten er indretningen elegant, atmosfæren afslappet og maden veltilberedt, og efter middagen kan du slappe af med en drink i loungen - hotellets hjerte og naturlige mødested.

Tilbringer du dagen på stranden, kan du bestille enkle retter, snacks og drikkevarer hos hotellets personale.

Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10
Frokost kl. 12-16
Middag kl. 19-23

Pæn påklædning er påkrævet. Restauranten er åben for offentligheden og har ingen aldersgrænse.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, slappe af med en kop kaffe eller nyde en drink.

Barens åbningstider: Kl. 10-01.

Sunprime Kiosk

Hotellet har sin egen kiosk med aviser, bøger, slik og kolde drikkevarer. Åben døgnet rundt.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime-hoteller.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Morgenmad indgår i prisen på Sunprime Beachfront.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Når du ankommer til hotellet, får du oplyst, hvilke dage frokost og middag serveres.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. Om frokost og middag er buffet eller menu, afhænger af antal gæster – kontakt evt. hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie.

Pool og strand

Ved poolområdet på Sunprime Beachfront kan du glæde dig til mange afslappende dage. Her findes en herlig pool, bekvemme liggestole, parasoller og skønne pool- og strandhåndklæder.

Vil du hellere mærke sand mellem tæerne, ligger havet og stranden kun nogle skridt væk. Hotellet har sin egen del af stranden med gratis liggestole og parasoller.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 116 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

Sunprime Beachfront har sin egen del af stranden med gratis liggestole, hynder og parasoller til hotellets gæster.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Beachfront er der gode muligheder for at holde en aktiv ferie - du kan f.eks. styrketræne eller deltage i holdtræning som yoga og vandgymnastik. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til både motionsrum og holdtræning.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og det er gratis at deltage. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser bl.a. i power step, senior circuit og crosstræning. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller afprøv den nye træningsform water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Sunprime Beachfront ligger direkte ved stranden, og i området omkring hotellet findes caféer, barer, restauranter og butikker. Der er ca. 500 meter til havnen og ca. 1,5 km til basaren i Marmaris. Trafikken samt bar- og folkelivet er forstyrrende.

Flyet lander i Milas-Bodrum Lufthavn, og køretiden til hotellet er ca. 2 timer (ca. 130 km).

Sunprime Beachfront
Uzunyali Mevkii No: 38 Marmaris
48700 Marmaris
Telefon +90 252 412 25 60
Mail (skriv på engelsk): beachfront@sunprime.net

Direkte transfer

Når du flyver med Thomas Cook Airlines og har forudbestilt bustransfer, bliver du kørt direkte til og fra lufthavnen. Bussen gør et stop undervejs, hvor du kan købe drikkevarer/snacks og benytte toilettet. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Transferbussen standser ca. 100 meter fra hotellet ved ankomst og afrejse.

Spaafdeling

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i hotellets spaafdeling, som drives i lokalt regi og bl.a. tilbyder pedicure, massage og specialbehandlinger til hele kroppen. Alle behandlinger bestilles på hotellet.

Læs mere om alle behandlinger på hotellets informationssite MySunprime.

Bedømmelser og anmeldelser
4,1/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 539 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
92% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,0
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,8
Hotellets personale
4,3
Trivsel og stemning
4,4
Wi-fi
3,4
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "tilfredshed"

  Super dejligt hotel med elevator og værelset var pragtfuld. Lå lige ned til stranden og vi havde strandudsigt fra værelset. Maden var som sådan god nok, selvom vi hellere ville have buffet. Der var buffet med salat, så det spiste vi meget.
 • 2/5

  "Okay standard "

  Fed beliggenhed. Dejligt med “egen” strand. Der er brug for udskiftning af liggestole og badehåndklæder. Det var ønskeligt at personalet på stranden var meget mere opmærksomme og servicemindede. Værelserne okay. Større køleskabe med fryseboks vil være dejligt. Tallerkner og bestik på værelset vil være dejligt. Morgensmadsbuffeten en smule mere varieret. Husk at “fylde”. Et gentagende problem var mangel på kaffe. Bar og restaurationspersonalet skal være mere opmærksomme og servicemindede.
 • 5/5
  super dejlig hotel lækker værelse skønt personale lækkert mad
 • 4/5

  "Sunprime Beachfront"

  Et rigtigt dejligt Hotel, men desværre et problem med meget højt musik, så det er umuligt, at føre en normal samtale, hvis dette problem blev løst, ville der ikke findes noget bedre sted og så direkte til strand
 • 4/5

  "Meget larm"

  Sunprime Beachfront ligger perfekt på strandpromenaden. Stranden er virkelig god. Værelserne er små men der er hvad der skal være, gode senge og meget rent, der bliver gjort rent hver dag, rene håndklæder.Tjenerne var hvis ved at være trætte af turister, de var blevet meget dovne. Vi havde all inclucive, men maden var meget ensformig, det samme hver dag.Om aftenen var der underholdning på hotellet, men det blevoverdøvet af larm fra hotellet ved siden af og på den anden side var der en karokibar med enormt meget larm til kl. 4 om morgenen. Så det er ikke et hotel vi skal bo på mere.

Priser og bestilling

Søg for at se ledige værelser og priser
Pris i alt
Prisdetaljer