PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunprime Beachfront

Hotelstandard 4

  • Aldersgrænse på 16 år
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Måltidspakker kan tilkøbes
  • Morgenmad indgår
  • Direkte på stranden
  • Spa, motionsrum og holdtræning
  • Fredeligt poolområde
  • Velegnet til voksne

Velkommen til vores første Sunprime i Marmaris!

Sunprime Beachfront ligger i det populære ferieområde Marmaris. Som navnet antyder, ligger hotellet lige ud til stranden, så du behøver kun at krydse strandpromenaden for at mærke sand mellem tæerne.

Hotellets værelser er lyse og pæne og har en stilfuld, moderne indretning. De fleste har desuden en lille balkon med havudsigt eller begrænset havudsigt - perfekt når du vil slappe af med en drink eller vil nyde den betagende solnedgang.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi.

Når du bor på Sunprime Beachfront, er du ikke bare tæt på stranden. Fra hotellet tager det kun nogle minutter at spadsere til havnen, hvor du finder lige så mange yachter som fortovsserveringer. Derfra kan du gå videre til den gamle bydels myldrende basar. Når du bliver mæt af de mange indtryk, foreslår vi, at du vender tilbage til hotellet for at slappe af i den hyggelige lounge eller forkæler dine smagsløg i restauranten.

Vil du træne i ferien, kan du benytte motionsrummet eller deltage i forskellige træningsklasser, som alle ledes af vores SATS-uddannede instruktører. I Sunprime Spa tilbyder vores dygtige hudterapeuter skønne behandlinger - bestil eventuelt en af vores populære spa-pakker allerede nu, hvis du vil sikre dig en plads.

Spies Easy Travel
Når du bor på Sunprime og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du må medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Bussen gør et stop undervejs, hvor du kan købe drikkevarer/snacks og benytte toilettet.
Obs! Det er ikke muligt at tjekke bagagen ind på hotellet ved hjemrejsen på grund af særlige regler i Tyrkiet.

Læs mere om Sunprime Beachfront Skjul tekst Adresse

Uzunyali Mevkii No: 38 Marmaris, 48700 Marmaris
Telefon +90 252 412 25 60

Søg rejse og bestil