Udflugter, Aruba

Gør din ferie endnu bedre med en udflugt eller to! Vores guider på rejsemålet har sammen med vores lokale samarbejdspartnere nøje udvalgt og sammensat et spændende udflugtsprogram. Vi følger løbende op på udflugterne og fornyer programmet, bl.a. på baggrund af spørgeundersøgelser, hvor du og andre gæster har mulighed for at komme med feedback. På den måde kan vi altid tilbyde spændende og interessante oplevelser.

Der er flere fordele ved at bestille en udflugt hos Spies. For det første er alle nødvendige forsikringer på plads, og alle sikkerhedskrav er opfyldt. For det andet er der helt klare og tydelige regler for ændringer og aflysninger og for hvad der indgår i prisen. Derudover ved du altid, hvor du skal henvende dig, hvis du får et problem eller er utilfreds med udflugten. Alt dette får du med i købet, når du bestiller din udflugt hos Spies.

Praktisk information om vores udflugter

Sunset Sail

Sunset Sail

Oplev solnedgangen ombord på vores katamaran. Snacks og drikkevarer indgår.

Læs mere Skjul

Nyd den sidste eftermiddagssol, mens vi sejler langs kysten for at fange den berømte solnedgang, som er allerbedst, når man kigger ud over horisonten mod Venezuelas kyst. En udflugt med musik, dans og herlig stemning.

Mad og drikke:
Lette snacks og drikkevarer indgår.

Tid:
Aftentur, ca. kl. 17.30-19.30.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Værd at vide:
På aftenudflugter som denne kan det være en god idé at medbringe en langærmet trøje, da det kan blive småkoldt om aftenen efter en lang dag på stranden. Aldersgrænsen er 5 år, dog henvender udflugten sig primært til par og ældre.

Øvrigt:
Det er ikke bare god skik at give drikkepenge til udflugtspersonalet, det udgør også en betydelig del af deres løn. Ca. 2 dollars pr. person til kaptajn, chauffør, guide og lignende er passende.

Jeepsafari Aruba rundt

Jeepsafari Aruba rundt

En heldagsudflugt øen rundt i firehjulstrukne jeeps, som køres af professionelle chauffører. Dagen afsluttes med en forfriskende dukkert i havet ved paradisstranden Baby Beach. Frokost indgår.

Læs mere Skjul

Turen starter, når vi i jeep besøger den nordlige del af Aruba, hvor vi ser California Lighthouse. Det er øens nordligste punkt, og fyret er opkaldt efter skibet California, som ligger på havets bund lige ud for kysten.

Vi kører videre og besøger bl.a. Alto Vista Chapel, som er et af de vigtigste kristne steder på øen. Straks herefter ser vi en forladt guldmine, og guiden fortæller om dens historie. Turen går også mod Natural Bridge, Blackstone Beach og nationalparken Arikok.

Om eftermiddagen kører vi videre til den berømte strand Baby Beach, som ligger på øens sydøstlige spids. Her afslutter vi dagen med at sole og bade.

Under vores jeepsafari får du chancen for at opleve store dele af Aruba og udforske de små veje, hvor man ikke kan køre med almindelige biler. Vores skandinaviske guide fortæller også om øen, dens historie og flere steder, som er værd at besøge.

Vi tilbyder også en jeeptur med engelsktalende guide. Den kan du bestille på stedet ved at kontakte din Spies-guide. I udflugten indgår også flere af øens højdepunkter, så som Alto Vista Chapel, Natural Bridge og California Lighthouse, men også unikke stop som Natural Pool og Bushiribana Gold Mill Ruins. Langs hele kystlinjen har vulkanstensklipperne skabt bassiner, som er ideelle til en badetur. Den gamle mølleruin i Bushiribana tager os med tilbage til år 1824, da der blev fundet guld på Aruba.

Tag med os på jeepsafari og oplev Arubas gemte skatte!

Mad og drikke:
Frokost indgår.

Husk at medbringe:
Solcreme, badetøj, håndklæde, kamera og penge til køb af souvenirer og drikkepenge. Snorkeludrustning kan lånes.

Udflugtsledelse:
Svensk- og engelsktalende guide.

Øvrigt:
Husk altid at gøre din Spies-guide opmærksom på eventuelle sygdomme, der kan påvirke din deltagelse på udflugten, så vi kan afgøre, om du bør deltage eller ej. Aldersgrænsen er 4 år.
Det er ikke bare god skik at give drikkepenge til udflugtspersonalet, det udgør også en betydelig del af deres løn. Ca. 2 dollars pr. person til kaptajn, chauffør, guide og lignende er passende.

De Palm Island

De Palm Island

Tag med til vores All Inclusive-ø med masser af oplevelser. Mad og drikkevarer indgår.

Læs mere Skjul

All Inclusive på De Palms egen, private ø! Vælg mellem at ligge og sole på stranden eller opleve nogle af alle de attraktioner øen har at tilbyde. Hvad siger du til et mindre vandland eller snorkling blandt de sjældne blå papegøjefisk ved revet Mangel Halto? Dette bliver en dag, hvor du forkæler dig selv med oplevelser. Vores All Inclusive-pakke indeholder mad og drikke i løbet af dagen samt lån af snorkeludrustning og en del aktiviteter. Dette er en udflugt, som egner sig for alle aldre, og som er et must, hvis du synes om sol, badning og snorkling!

Turen til De Palm Island foregår med bus og båd. Bussen bringer dig til havnen uden for Oranjestad, og derefter venter der en kort bådtur (5 minutter). Du kan vælge mellem en heldags- og en halvdagsudflugt.

The Blue Parrotfish Waterpark:
Perfekt for de yngre familiemedlemmer! På De Palm Island venter der et mindre vandland med vandrutsjebaner af høj kvalitet og helt nye omklædningsrum. Her kan unge som gamle holde sig beskæftiget med alt fra legepladser til volleyball. Vandlandet indgår i All Inclusive-pakken.

Sea Trek:
At opdage havets hemmeligheder har aldrig været sjovere og nemmere! Sea Trek er noget, man kun oplever én gang i livet. Her får du chancen for at opleve det fascinerende liv i havet, samtidig med at du går en tur seks meter under havoverfladen. En oplevelse ud over det sædvanlige! Luften bliver på sikker vis transporteret til din dykkerhjelm, samtidig med at der hele tiden er en dykker ved din side, mens du undersøger revene og sidder på undervandscaféen Sea Trek Café. Kan kun tilkøbes, hvis du også vælger De Palm Island-udflugten.

Ønsker du at forevige oplevelserne, kan du købe et USB-stik med film og billeder til minde om undervandseventyret. Sea Trek har en aldersgrænse på 8 år.


Snuba:
Kan tilkøbes på De Palm Island og på vores katamaran-udflugt. Snuba er et system, som gør det muligt at ånde i vandet, og som kombinerer snorkling og almindelig dykning. Hvis du ikke har dykkercertifikat, men alligevel gerne vil opleve livet på havets bund, er dette noget for dig. Det er alle tiders chance for at se havbunden helt ned til seks meters dybde, samtidig med at du hele tiden får luft gennem slanger, som er koblet til lufttanke oppe ved havoverfladen. Snuba egner sig for de fleste, og det er rigtig, rigtig sjovt!

Ønsker du at forevige oplevelserne, kan du købe et USB-stik med film og billeder til minde om undervandseventyret. Snuba har en aldersgrænse på 8 år.

Husk at medbringe:
Solcreme, kamera og penge til evt. køb af souvenirer og til drikkepenge, som er udbredt her på Aruba. Medbring også badetøj, håndklæde, gerne et undervandskamera så du kan fotografere, mens du snorkler, samt penge hvis du ønsker at deltage i de aktiviteter på øen, som koster ekstra.

På De Palm Island kan man leje safetyboks. Ønsker du at anvende våddragt, kan den også lejes på De Palm Island. Husk altid at nævne evt. sygdomme, som kan påvirke din deltagelse på udflugten, så vi kan afgøre, om du bør deltage eller ikke. Dette gælder ikke mindst for Snuba og Sea Trek.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Øvrigt:
Det er ikke bare god skik at give drikkepenge til udflugtspersonalet, det udgør også en betydelig del af deres løn. Ca. 2 dollars pr. person til kaptajn, chauffør, guide og lignende er passende.

Atlantis Submarine

Atlantis Submarine

Oplev det fascinerende og farvestrålende liv under havoverfladen ombord på en ubåd, som bringer dig ned til 40 meters dybde. Mad og drikke indgår ikke.

Læs mere Skjul

Tag med på en rejse langs bunden af Det Caribiske Hav i en af verdens mest teknisk avancerede ubåde for passagerer. Dette er absolut en af Arubas sejeste oplevelser for dig, der ønsker at se havets skatte uden at dykke på egen hånd. Ubåden tager dig med ned til 40 meters dybde, hvor du får koralrev, skibsvrag og et imponerende marineliv at se.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Indgår ikke.

Tid:
1 time.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Husk at medbringe:
Solcreme, kamera og lommepenge.

Øvrigt:
Husk altid at nævne evt. sygdomme, som kan påvirke din deltagelse på udflugten, så vi kan afgøre, om du bør tage med. Vær opmærksom på, at transporten ikke indgår i prisen for udflugten Atlantis Submarines. Du sørger selv for transporten til og fra havnen i Oranjestad. Aldersgrænse: 4 år.
Det er ikke bare god skik at give drikkepenge til udflugtspersonalet, det udgør også en betydelig del af deres løn. Ca. 2 dollars pr. person til kaptajn, chauffør, guide og lignende er passende.

Palm Pleasure Katamaran

Palm Pleasure Katamaran

En herlig halv dag på havet med sol, snorkling, fri bar og Snuba for dig, der tør prøve. Frokost og drikkevarer indgår.

Læs mere Skjul

Tag med os på vores store og stabile katamaran og nyd den varme sol og det turkise, caribiske hav. Båden udgår fra De Palm Pier neden for hotel Riu Palace og tager os med langs kysten mod California Lighthouse. Afhængigt af, om du vælger at tage med på formiddagsturen eller eftermiddagsturen, stopper vi enten to eller tre gange undervejs for at bade og snorkle. Den ene gang stopper vi ved det berømte skibsvrag Antilla. Skibet forliste under Anden Verdenskrig, og vraget er et must, hvis du kan lide at bade og snorkle!

Fri bar på hele turen. Snorkeludstyr indgår, og det er muligt at prøve Snuba, som bestilles separat.

Snuba:
Kan tilkøbes på De Palm Island og på vores katamaran-udflugt. Snuba er et system, som gør det muligt at ånde i vandet, og som kombinerer snorkling og almindelig dykning. Hvis du ikke har dykkercertifikat, men alligevel gerne vil opleve livet på havets bund, er dette noget for dig. Det er alle tiders chance for at se havbunden helt ned til seks meters dybde, samtidig med at du hele tiden får luft gennem slanger, som er koblet til lufttanke oppe ved havoverfladen. Snuba egner sig for de fleste, og det er rigtig, rigtig sjovt! Aldersgrænsen er 8 år.

Mad og drikke:
Fri bar på hele turen. Frokost eller enklere snacks, som serveres, er inkluderet.

Husk at medbringe:
Solcreme, kamera og penge til evt. køb af souvenirer og til drikkepenge, som er udbredt her på Aruba. Medbring også badetøj, håndklæde og gerne et undervandskamera, så du kan fotografere, mens du snorkler.

Værd at vide:
Husk altid at nævne evt. sygdomme, som kan påvirke din deltagelse på udflugten, så vi kan afgøre, om du bør tage med. Dette gælder ikke mindst for Snuba.

Tid:
Halvdagstur, ca. 3-4 timer, afhængigt af om du vælger formiddags- eller eftermiddagsturen.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Øvrigt:
Det er ikke bare god skik at give drikkepenge til udflugtspersonalet, det udgør også en betydelig del af deres løn. Ca. 2 dollars pr. person til kaptajn, chauffør, guide og lignende er passende.

UTV

UTV

Grib chancen for at få seværdighederne på Arubas nordøstlige side at se på en eventyrlig og heftig måde. Vi kører i små jeeps gennem et barsk terræn og får chancen for at komme virkelig tæt på naturen. På Aruba tilbyder vi to forskellige ture med UTV: en til Andicuri Beach og en til øens "Natural pool".

Læs mere Skjul

Vi starter dagen med at efterlade palmer og strande bag os for at begive os ind i landet og over til den betydeligt mere golde nordøstkyst. Efter en stunds terrænkørsel gennem et heftigt landskab med fine udsigter når vi frem til dagens første stop, Andicuri Beach.

Vi fortsætter siden nordpå langs kysten med stop ved ruinerne af fortet Bushiribana, hvor man har udvundet guld, og ved kapellet Alto Vista, som er det første kendte kristne sted på Aruba.

Turen afsluttes ved California Lighthouse, som troner på Arubas nordligste punkt, hvor vi kan nyde udsigten og høre om fyrtårnets historie.

Den anden turs program tager os blandt andet med til øens kendte kirke Alto Vista, Blackstone Beach og den seværdige "Natural pool", hvor det også er muligt at få en dukkert.

Tag med på en tempofyldt halvdagsudflugt, som du sent vil glemme, en mindeværdig oplevelse for dig, som ikke er bange for at få lidt vejstøv og sand på tøjet.

Mad og drikke:
Vand og granola-barer indgår.

Tid:
Halvdagsudflugt, vælg mellem formiddag ca. kl. 9-12 eller eftermiddag ca. kl. 14-17.

Husk at medbringe:
Solcreme, tøj, der kan tåle at blive lidt støvet, kamera og lommepenge til drikkevarer, samt evt. badetøj og håndklæde (der er ikke noget omklædningsrum). Hvis du skal køre, skal du medbringe kørekortet.

Værd at vide:
Husk i forbindelse med bestilling af udflugten at oplyse din Spies-guide om eventuelle sygdomme, som kan påvirke din udflugt, så vi kan afgøre, om du bør deltage i udflugten eller ej. Aldersgrænsen for at tage med på udflugten er 12 år, og du skal være mindst 23 år for at kunne køre UTV'en. Prisen for formiddagsturen (til bl.a. Bushiribana) er 227 USD og for for- eller eftermiddagsturen til Natural pool 275/256 USD. Prisen gæder for en UTV, og i en UTV er der plads til to personer.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Øvrigt:
Det er ikke bare god skik at give drikkepenge til udflugtspersonalet, det udgør også en betydelig del af deres løn. Ca. 2 dollars pr. person til kaptajn, chauffør, guide og lignende er passende.

Opdag Aruba med bus

Opdag Aruba med bus

En heldagsudflugt hvor du får chancen for at se og fotografere nogle af øens største seværdigheder.

Læs mere Skjul

Når vi er stået ombord på bussen, begiver vi os direkte til Arubas Aloe Vera-plantage for at se, hvordan man udvinder Aloe Vera af planterne til fremstilling af alverdens helseprodukter. Vi fortsætter siden til Arubas nordligste punkt for at se California Lighthouse, som er blevet en populær seværdighed på øen. Her kan vi se den tydelige kontrast mellem det grønne turistområde og det særegne og tørre landskab og det mørke hav.

Vi fortsætter videre ned gennem øen og besøger Alto Vista Chapel, Arubas første kristne kirke og et vigtigt sted for mange af øens indbyggere. I løbet af dagen besøger vi også Natural Bridge, som engang var øens største naturligt broformede klippeformation, men som i dag ligger i ruiner.

Under udflugten passerer vi desuden seværdigheder som Bushiribana Gold Ruins og Ayo Rock Formation, hvor vi dog ikke stopper.

Vi afslutter dagen ved Baby Beach, som ligger på Arubas sydøstligste spids. Her er der tid til at sole, bad og snorkle, inden vi vender tilbage til hotellerne.

Mad og drikke:
Vand og frokost indgår.

Husk at medbringe:
Badetøj, penge og kamera. Snorkeludrustning kan lånes.

Værd at vide:
Hvilke steder vi besøger i løbet af turen, varierer afhængigt af, om du vælger udflugten med skandinavisk- eller engelsktalende guide.

Tid:
Heldagsudflugt.

Udflugtsledelse:
Svensk- eller engelsktalende guide.

Øvrigt:
Det er ikke bare god skik at give drikkepenge til udflugtspersonalet, det udgør også en betydelig del af deres løn. Ca. 2 dollars pr. person til kaptajn, chauffør, guide og lignende er passende.

Seaworld Explorer

Seaworld Explorer

Udforsk havets fantastiske skatte sammen med Seaworld Explorer. Denne semiubåd tager os med på en rejse blandt farvestrålende fisk og koraller i alle mulige farver og faconer. Mad og drikke indgår ikke.

Læs mere Skjul

Vi besøger skibsvraget Antilla, som med sine 121 meter i længden og 17 meter i bredden er Caribiens største skibsvrag. Antilla var på sin tid et stort fragtskib, som sejlede mellem Tyskland og Amerika. Under Anden Verdenskrig valgte skibets tyske kaptajn Schmidt at sænke Antilla ud for Aruba for at forhindre den hollandske flåde i at få kontrol over skibet. I dag er Antilla en af Arubas største seværdigheder. Rundt om vraget lever et stort antal farvestrålende fisk, som du kan stifte nærmere bekendtskab med under havoverfladen. Da Seaworld Explorer aldrig går helt ned under havoverfladen, kan du også vælge at blive på dækket og nyde solen og den friske luft.

Mad og drikke:
Indgår ikke.

Tid:
Ca. 1,5 time.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Husk at medbringe:
Solcreme, kamera og lommepenge.

Øvrigt:
Vær opmærksom på, at transport ikke indgår i prisen for Seaworld Explorer. Du skal selv begive dig til og fra De Palm Pier ved Riu Palace Hotel.
Det er ikke bare god skik at give drikkepenge til udflugtspersonalet, det udgør også en betydelig del af deres løn. Ca. 2 dollars pr. person til kaptajn, chauffør, guide og lignende er passende.