• børnevenligt

Ocean Beach Club - Cypern

 • Suiter med direkte pooladgang
 • Ligger ved havet
 • Børn under 12 år spiser gratis
fra10.690,-
Se tilgængelige værelser
skip links

Familieluksus ved havet

Lidt lækrere, lidt mere design ... På Ocean Beach Club - Cypern er alt indrettet ned til mindste detalje for at give hele familien så afslappet en ferie som muligt. Hotellet ligger desuden ved siden af Sunwing Sandy Bay Beach, hvor du har adgang til alle faciliteter. Ocean Beach Club - Cypern byder på lyse suiter indrettet på baggrund af vores nordiske gæsters ønsker og med praktiske detaljer, der gør ferien ekstra bekvem. Flere suiter har desuden pooladgang, så du kan hoppe direkte i poolen fra din egen terrasse.

Hotelfakta

 • Pool
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Elevator
  Ja, delvis
 • Aircondition i alle værelser/lejligheder
  Ja
 • Nærmeste centrum
  200 m
 • Nærmeste strand/badested
  50-100 m
Større 2-værelses Club Pool Suite med terrasse mod poolområdet med direkte adgang til privat, delt pool
Spies' maskotter, Lollo & Bernie
Ocean Beach Club
Ocean Beach Club er familiehoteller i ekstra lækker indpakning. Alle O.B.C. ligger ved havet og byder på moderne suiter, Lollo & Bernie, indbydende pools, en fredfyldt spaafdeling, træningsmuligheder og velsmagende mad.
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Ligger ved havet
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Suiter til op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
 • Travelife-certificeret hotel
 • Check-in af bagage på hotellet, når du flyver med Sunclass Airlines

Om hotellet

Ocean Beach Club - Cypern tilbyder en perfekt kombination af lækkert design, bekvemme faciliteter og velindrettede suiter for alle, der søger en afslappende
ferie - uanset om du rejser alene, på tomandshånd eller med familien.
Kunne du tænke dig en ferie, hvor du bor i lækkert indrettede suiter i et fredeligt og afslappet miljø, men samtidig
har adgang til det brede udbud af faciliteter på Sunwing Sandy Bay Beach? Så skal du vælge Ocean Beach Club - Cypern, som byder på lyse suiter indrettet på baggrund af vores nordiske gæsters ønsker og med praktiske detaljer, der gør ferien ekstra bekvem. Flere suiter har desuden pooladgang, så du kan hoppe direkte i poolen fra din egen terrasse.
I 2024/25 bygges der to 2-etagers villaer på nabogrunden foran Ocean Beach Club ned mod havet. Byggearbejdet udføres i forskellige faser, og i løbet af sommeren, efteråret og vinteren vil villaerne blive gjort færdige. Byggeriet pågår i dagtimerne cirka kl. 8.30-17.30 og er til tider forstyrrende, især for blok 8 og 9. Du kan se her, hvor byggeriet vil foregå.
Ingen ferie uden noget lækkert på tallerkenen og lidt godt i glasset. Som gæst på O.B.C. får du det bedste af to verdener: Ocean Beach Club har sin egen restaurant, der serverer lækkerier til både morgenmad, frokost og aftensmad, men du har også adgang til både a la carte- og buffetrestauranten på Sunwing.
På Ocean Beach Club vælger du selv tempoet i din ferie. På hotelområdet hersker en fredeligere stemning end på de fleste andre familiehoteller, men får du lyst til aktiviteter og shows, har du adgang til det store udbud af faciliteter som Teen Lounge og Lollo og Bernie-klubben på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach, hvor også Lollo & Bernie dukker op med jævne mellemrum. Er det strandliv, der lokker, findes der to fine strande i gåafstand fra hotellet; du kommer nemt til både Sandy Bay og Nissi Beach via strandpromenaden.
På Ocean Beach Club kan du selvfølgelig også have en aktiv ferie. På Sunwing kan du være med til vandgymnastik og SATS-holdtræning, og der findes desuden et veludstyret motionsrum. Al træning er naturligvis gratis.
Vil du hellere slappe af med lidt selvforkælelse, kan du bestille en behandling i spaafdelingen. Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og til behandlingerne benyttes hudplejeprodukter fra Maria Åkerberg. Mange af produkterne kan også købes med hjem.
Ocean Beach Club ligger i et roligt område lige ud til havet. I kvarteret omkring hotellet findes en del restauranter og enkelte butikker, og du finder Ayia Napas store udbud af shoppingmuligheder, forlystelsesliv og restauranter blot et par kilometer væk.
Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på alle Ocean Beach Club. Du kan derfor koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.
MyO.B.C.
På hotellets informationssite MyO.B.C. kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MyO.B.C. og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.
Vores service
Personalet på hotellet står klar til at hjælpe dig med stort og småt i ferien, og som gæst på Ocean Beach Club har du adgang til vores service i receptionen kl. 7-23. I receptionen kan du få information om hotellets udbud, bestille udflugter og leje bil samt få tips til gode shoppingmuligheder og fine strande. Vi forsøger naturligvis også at finde en løsning, hvis der er praktiske ting, du har brug for hjælp til. Har du brug for hjælp om natten, kan du kontakte Help Desk på Sunwing.
Røgfrit på O.B.C.
Ocean Beach Club - Cypern er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.
Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i receptionen. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder receptionen gerne lægehjælp.
Faciliteter til folk med et bevægelseshandicap
Hotellet har ingen handicapvenlige suiter. Der er niveauforskelle med trapper på hotelområdet.
Sæson
Hotellet er åbent fra april til oktober. Sommeren 2024 åbner nabohotellet Sunwing Family Resort 20. maj. Lollo & Bernie Club og Teen Lounge samt spaafdeling, motionsrum og fitness åbner 22. marts.
I sommermånederne er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.
Bryllup på Ocean Beach Club
Overvejer I at blive gift i udlandet? Et bryllup på vores familieparadis Ocean Beach Club er det oplagte valg, når børnene skal med på bryllupsrejsen. Send os en mail på engelsk, så fortæller vi mere: cyprus@oceanbeachclub.net
Øvrigt
Reception: Åben kl. 7-23. På øvrige tidspunkter kan du kontakte Help Desk på Sunwing. Check-in efter kl. 15 på ankomstdagen. Check-out kl. 12 på hjemrejsedagen. Den nærmeste hæveautomat findes cirka 200 meter fra hotellet.
Bygget: 2016/17.
118 suiter. Etager: 3. Elevator: Til suiterne i hovedbygningen, til suiterne på øverste etage i blok 1 samt i hele blok 2 og 3.
Aircondition: Ja.
Parkering: På nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach. Begrænset antal pladser.
Møntvask: Mod betaling på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach.
Hotelmanager
Constantinos Victoras
Hotellets officielle klassificering er A.

Sådan bor du

Ocean Beach Club ligger i fredelige omgivelser tæt på en af Cyperns bedste strande.

Alle suiter på O.B.C. har bekvemme faciliteter som Nespresso-maskine med startpakke, pudemenu med to ekstra puder, en strandtaske og daglig opfyldning af 1,5 liter vand samt Chromecast, så du kan streame dine yndlingsserier, hvis du får lyst til en pause fra liggestolen.

For at give ferien et ekstra strejf af luksus får du desuden en velkomstpakke med frugt, snacks, sodavand, danskvand, øl og vin. Det er muligt at udskifte pakkens alkoholiske drikkevarer til alkoholfri alternativer ved henvendelse i receptionen efter ankomsten.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

I 2024/25 bygges der to 2-etagers villaer på nabogrunden foran Ocean Beach Club ned mod havet. Byggearbejdet udføres i forskellige faser, og i løbet af sommeren, efteråret og vinteren vil villaerne blive gjort færdige. Byggeriet pågår i dagtimerne cirka kl. 8.30-17.30 og er til tider forstyrrende, især for blok 8 og 9. Du kan se her, hvor byggeriet vil foregå.

Compact Suite

Veludstyrede og komfortable suiter til den lille familie.

Compact Pool Suite

Veludstyrede suiter med en skøn terrasse med direkte pooladgang. Perfekt til den lille familie.

Club Suite

Vores mest populære suiter. De er praktisk indrettet, består af to eller tre værelser og rummer op til seks personer.

Club Pool Suite

Skønne suiter med praktisk indretning og direkte adgang til poolen fra din egen terrasse.

Mad og drikke

Pool og strand

Træning og aktiviteter

Spaafdeling

Børn og unge

Underholdning

Beliggenhed og transfer