• børnevenligt

Sunwing Sandy Bay Beach

 • Værelser med direkte pooladgang
 • Ligger tæt på stranden
 • Børn under 12 år spiser gratis
fra12.890,-
Se tilgængelige værelser
skip links

Gæsternes favorithotel

Sunwing Sandy Bay Beach er vores mest populære familiehotel på solsikre Cypern. Hotellet ligger tæt på stranden og byder på faciliteter som spaafdeling, veludstyret motionsrum, fitnesslokale med gratis SATS-holdtræning og en 25-meters pool - perfekt, hvis du vil træne i ferien.

NYHED! Forud for sommeren 2024 bliver alle hotellets lejligheder totalrenoveret og får nye badeværelser, køkkener, gulve, senge, sofaer, tekstiler og udendørsmøbler. Vi vil også kunne tilbyde endnu flere af vores populære lejligheder med direkte pooladgang, og derudover bliver baren, receptionen, loungen og minimarkedet frisket op. Velkommen til et endnu bedre Sunwing Sandy Bay Beach!

Hotelfakta

 • Pool
  4 stk.
 • Børnepool
  2 stk.
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Elevator
  Nej
 • Aircondition i alle værelser/lejligheder
  Ja
 • Nærmeste centrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  50-200 m
 • Vandrutsjebane
  Ja
Billedet er en illustration og kan blive ændret
Velkommen til nyrenoverede Sunwing Sandy Bay Beach
Eksempel på renoveret lejlighed
Sunwing
Sunwing Family Resorts er vores absolut bedste familiehoteller med børnevenlige pools, rummelige lejligheder og maskotterne Lollo & Bernie til at underholde de yngste gæster. Til de voksne findes træningsmuligheder og spaafdeling.
 • Værelser med direkte pooladgang
 • Ligger tæt på stranden
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børneklub med Lollo & Bernie
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
 • Travelife-certificeret hotel
 • Check-in af bagage på hotellet, når du flyver med Sunclass Airlines

Om hotellet

NYHED! Forud for sommeren 2024 bliver alle hotellets lejligheder totalrenoveret og får nye badeværelser, køkkener, gulve, senge, sofaer, tekstiler og udendørsmøbler
. Vi vil også kunne tilbyde endnu flere af vores populære lejligheder med direkte pooladgang, og derudover bliver Lime Bar, receptionen, loungen og minimarkedet frisket op. Velkommen
til et endnu bedre Sunwing Sandy Bay Beach!
Sunwing Sandy Bay Beach er vores mest populære familiehotel på solsikre Cypern. Her kan du vælge mellem seks pools, hvoraf tre børnepools, og her findes også vandrutsjebaner, som garanteret bliver alle børns feriefavorit. Og når du vil have sand og salte bølger, er der ikke mere end 100 meter til den børnevenlige strand, som også egner sig til snorkling.
De lave bygninger på Sunwing Sandy Bay Beach giver dig følelsen af at bo i en fredelig græsk landsby, og hotelområdet byder på mange lejlighedstyper. Vil du bo ekstra godt, kan du bestille en suite med direkte adgang til en privat, delt pool - så er du aldrig langt fra et forfriskende dyp.
På restaurant Andrea's Kitchen serveres både middelhavsretter og international mad, og om aftenen kan du slappe af med en drink i baren, mens du nyder vores professionelle familieshows.
Hotellet tilbyder forskellige træningshold og skønhedsbehandlinger, og som altid på Sunwing Family Resorts kan børnene glæde sig til masser af sjove aktiviteter: Her findes blandt andet Lollo & Bernie-klubben for de mindste og Teen Lounge, hvor de lidt større børn kan spille PlayStation og surfe på nettet.
Sunwing Sandy Bay Beach ligger i rolige omgivelser lige ud til havet. I området omkring hotellet findes en del restauranter og enkelte butikker. Ayia Napa ligger cirka 2,3 km væk og har et stort udbud af restauranter, shoppingmuligheder og forlystelsesliv.
Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Du kan derfor koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.
MySunwing
På hotellets informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunwing og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.
Vores service
Personalet på hotellet står klar til at hjælpe dig med stort og småt i ferien, og som gæst på Sunwing Family Resorts har du adgang til vores service i Help Desk døgnet rundt. I Help Desk kan du få information om hotellets udbud, bestille udflugter og leje bil samt få tips til gode shoppingmuligheder og fine strande. Vi forsøger naturligvis også at finde en løsning, hvis der er praktiske ting, du har brug for hjælp til.
Sunwing på de sociale medier
Følg Sunwing Sandy Bay Beach på Facebook.
Røgfrit hotel
Sunwing Sandy Bay Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.
Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.
Faciliteter til folk med et bevægelseshandicap
Der er ramper på hotelområdet, og hotellet har handicapvenlige lejligheder - læs mere under lejlighedstyperne Small Family og Family. Sportspoolen og Funpoolen har trapper med gelænder. Funpoolen har desuden en rampe uden gelænder (skrånende).
Sæson
Hotellet er åbent året rundt. I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.
Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om træningsrejser her.
I vintersæsonen er Lollo & Bernie ikke på hotellet, og der tilbydes ingen aktiviteter for børn og unge. Der tilbydes heller ikke sportsaktiviteter, holdtræning eller familieshows, og spaafdelingen er lukket. Åbningstiderne i restauranterne, baren og Mini Market er desuden ændret; restauranten er åben én aften og baren to aftener om ugen. Mini Market holder åbent fem til syv dage om ugen. Hotellet arrangerer aftenaktiviteter en til tre gange om ugen i form af dans, bingo og enkle shows med lokalt personale. To gange om ugen arrangeres der også aktiviteter som petanque, let gymnastik, gåture eller vandringer.
Vintersæsonen 2024/25 starter 3/11 og slutter 14/4.
Bryllup på Sunwing
Overvejer I at blive gift i udlandet? Et bryllup på et af vores skønne og familievenlige Sunwing Family Resorts er det oplagte valg, når børnene skal med på bryllupsrejsen. Send hotellet en mail på engelsk, så fortæller de mere: sandy.bay@sunwing.net
Øvrigt
Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Check-in efter kl. 15 på ankomstdagen. Check-out kl. 12 på hjemrejsedagen.
Bygget: 1989-1990. Renoveret: 2013 (Lollo & Bernie Suiter) samt 2014/15 (øvrige lejligheder).
338 lejligheder. Etager: 2.
Aircondition: Ja.
Centralvarme: 1/11-15/4 kl. 16-10.
Hæveautomat: Findes cirka 100 meter fra hotellet.
Parkering: På hotellets parkeringsplads. Begrænset antal pladser.
Møntvask: Mod betaling.
Hotelmanager
Constantinos Victoras
Hotellets officielle klassificering er A.

Sådan bor du

De lave bygninger på Sunwing Sandy Bay Beach ligger spredt over et stort, grønt område og giver dig en herlig følelse af at være i fredelig, græsk landsby.

NYHED! Forud for sommeren 2024 bliver alle hotellets lejligheder renoveret og får nye badeværelser, køkkener, gulve, senge, sofaer, tekstiler og udendørsmøbler. Vi vil også kunne tilbyde endnu flere af vores populære lejligheder med direkte pooladgang. Velkommen til et endnu bedre Sunwing Sandy Bay Beach!

Se lejlighedernes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Bestiller du Sunwing Joker eller Spies Solo/Lille Familie, lader du os vælge lejlighedstype på hotellet alt efter, hvad der er ledigt. Du får altid en lejlighed, der indgår i vores normale udbud, og du får først oplyst lejlighedstypen ved ankomsten til hotellet. I enkelte tilfælde kan du være nødt til at skulle skifte lejlighed i løbet af ferien, hvis du har bestilt Sunwing Joker. Rengøring og poolhåndklæder indgår.

Small Family

Komfortable lejligheder til den lille familie.

Family

Vores mest populære lejlighedstype med praktisk indretning.

Happy Baby

Lejligheder med børnesikre detaljer og udstyr til helt små børn.

Lollo & Bernie Suite

Muntert indrettede lejligheder med præg af Lollo & Bernie.

Royal Lounge Suite

Lejligheder med ekstra høj komfort og en stor terrasse eller balkon.

Royal Pool Suite

Lejligheder med ekstra høj komfort og direkte pooladgang fra terrassen.

Big Family

Praktisk indrettede lejligheder til den store familie.

Mad og drikke

Pool og strand

Træning og aktiviteter

Spaafdeling

Børn og unge

Underholdning

Beliggenhed og transfer