Hotel Acuario ligger i udkanten af Puerto de la Cruz, ca. 1,5 km fra Plaza del Charco og stranden Playa Jardin. Hotellet har et lille poolområde med liggestole og poolbar. Her er også en restaurant og en loungebar. Skal din ferie være ekstra bekvem, kan du bestille halvpension hjemmefra.

Internet

Wi-fi i receptionen indgår 1 time pr. dag, herefter mod betaling
Wi-fi på værelset mod betaling

Øvrigt

Parkering på gaden
Bygget 1998
4 bygning/er
6 etage/r
102 værelser/lejligheder
Elevator (i hovedbygningen)
Reception

Safe Travel

Driften af hotellerne samt visse faciliteter kan være afpasset efter gældende covid-19-restriktioner. Afpasningen sker på baggrund af instrukser fra de lokale myndigheder og for at gøre dit ophold på hotellet så trygt som muligt. Dette kan for eksempel betyde, at buffetmåltider i stedet serveres som tallerkenanretninger eller retter fra menu, og at faciliteter som pool, spaafdeling, spabehandlinger, motionsrum, børneklub, børneaktiviteter m.m. kan være begrænsede eller lukkede i visse tidsrum.

 • Gratis wi-fi i receptionen
  Se pris og bestil
  Hotelfakta
  • Pool
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Nej
  • Wi-fi
   Mod betaling
  • Elevator
   Ja
  • Minimarked
   Nej
  • Rengøring pr. uge
   7
  • Nærmeste centrum
   1,5 km
  • Hovedcentrum
   1,5 km
  • Nærmeste strand/badested
   1,5 km
  • Vandrutsjebane
   Nej
  Sådan bor du

  Pæne og enkelt indrettede værelser mod omgivelserne.

  Tre typer:
  Dobbeltværelse (14-18 m2) til 2 personer
  3-sengsværelse (ca. 20 m2) til 3 personer
  4-sengsværelse (ca. 25 m2) til 4 personer

  I alle værelser/lejligheder:

  • Balkon
  • Enkeltsenge i nogle værelser
  • Lille dobbeltseng grandlit (1 stk.) i nogle værelser
  • Barneseng (begrænset antal)
  • Tv med satellitkanaler
  • Safetyboks mod betaling og depositum
  • Bruser eller badekar med bruser
  Mad og drikke

  Hotellet har en restaurant og en poolbar.

  • Højstole til børn

  Måltider på hotellet:

  • Enkel morgenmadsbuffet kan tilkøbes
  • Halvpension kan tilkøbes (morgenmads- og middagsbuffet)

  Der serveres morgenmad kl. 7.30-10.30 og middag kl. 19-21.30.

  Pool og strand
  • Pool 40 m2
  • Liggestole ved poolen
  • Parasoller ved poolen

  I Puerto de la Cruz ligger havbassinet El Lago Martiánez. Når du har betalt entré, får du tilgang til bl.a. fem store havbassiner, tre børnepools, mulighed for at købe mad og kiosker. Alt sammen spredt ud på mere end 33.000 kvadratmeter. På højre side af El Lago Martiánez ligger der en strand, Playa Martiánez, som består af sort lavasand. Til venstre for Puerto de la Cruz finder du Playa Jardin - en 150 meter lang strand med sort, grovkornet lavasand. Til børnefamilierne anbefales strandene på den sydlige side.

  Strandene på Tenerifes nordlige side er meget mørke, da det er lavasand. Vandet er dog altid klart og rent. Når spanierne selv tager på ferie i sommerhalvåret, så er det her du rejser til. Strandene er ikke altid lige børnevenlige, og her findes heller ingen strandaktiviteter. På de fleste strande er der mulighed for at leje solstole. Det sorte sand kan blive meget varmt i solen - så husk badesandaler.

  Havbassinerne i Puerto de la Cruz

  Lige ved havet i Puerto de la Cruz ligger det berømte havbassin, El Lago Martiánez. Havbassinet består af et komplet poolområde med laguner og en stor pool der kunne minde om en sø. Den store pool har små øer i midten af vandet. Desuden er der også seks mindre pools, heriblandt en børnepool med klatrevenlige figurer. Havvandet pumpes ind direkte fra havet, og fylder hver nat bassinerne via spektakulære fontæner.

  Playa Jardin - Havestranden

  "Havestranden" er Puerto de la Cruz' smukkeste og mest besøgte strand. Ligger i byens vestlige udkant og er opdelt i tre mindre strandområder. Toiletter, omklædningsrum med brusere og skabe til opbevaring af tøj er tilgængelige mod betaling. De fleste turister holder til ved den første del af stranden nærmest borgen Castillo San Felipe. Fint lavasand.
  Liggestole og parasoller kan lejes. Lokalbefolkningen og børnefamilierne søger ofte til den fjerneste del nærmest Punta Brava. Her er der et vandfald, som danner en lille flod i den finkornede sandstrand. Det er et godt sted at tage børn med, og her findes desuden en legeplads inde på området oppe i selve haven. Livreddere holder udkig om dagen. Smuk strandpromenade med haver, caféer, restauranter og barer.

  Playa las Teresitas - fin strand nord for Santa Cruz

  Den fineste strand, som ligger nord for Santa Cruz. Gyldengult sand fra Saharaørkenen, ingen høje bølger, palmer, som suser i vinden, og mange barer gør, at denne kunstige strand oven for Santa Cruz er den, lokalbefolkningen foretrækker. Om sommeren er her relativt lavvandet, men det varierer med tidevandet. Om sommeren kan man leje vandcykler og jetski.

  Los Patos

  Er den strand, som ligger lige øst for Playa Bullullo, og her kan man støde på naturister.

  Playa del Socorro

  Ca. 10 minutter fra Puerto de la Cruz neden for Los Realejos ligger denne sorte lavastrand, som er mest kendt blandt surfere for sine perfekte bølger. Om sommeren er stranden meget benyttet af lokalbefolkningen i området. Her er bar og restaurant. Den bedste måde at komme hertil på er med bus til Los Realejos og derefter taxi, eller taxi hele vejen.

  Playa Bullullo

  Er måske den mest kendte af de tre sorte lavasandstrande. Her får man en fin spadseretur gennem bananplantagerne. Tag en taxi eller lokalbussen fra Puerto de la Cruz' busstation til La Paz. Man går ned ved det store hotel Interpalace (lige ved siden af Teidemar), følger stien, som går under vejen, og ud gennem bananplantagen. Fra Plaza del Charco tager det ca. en time at gå turen, og fra La Paz tager turen ca. en halv time. Her er en lille bar/restaurant ved stranden, som du kan komme til via nogle stejle trapper.

  Lavastrande

  Øst for Puerto de la Cruz ved el Rincon, findes der tre sorte lavasandstrande mellem de næsten lodrette klippevægge. Det er mest lokalbefolkningen, som kommer her samt unge, der gerne surfer på bølgerne på deres boogie-boards. Kommunen har for nylig forbedret tilgængeligheden til disse strande, så trapper og stier er blevet renoveret.

  Playa San Marcos

  Ligger neden for byen Icod de los Vinos. Sort lavasandstrand hvortil lokalbefolkningen i området kommer.

  Playa Martíanez

  Bystrand hvor strøm og bølger ofte forekommer. Derfor bliver den også brugt flittigt af surfere og yngre mennesker. Den ligger der, hvor strandpromenaden Avenida Colon møder Avenida de la Familia Betancourt y Molina i Puerto de la Cruz' østlige del lige ved siden af havbassinerne. Her er ingen toiletter eller barer direkte ved stranden, så du er henvist til det, som findes langs strandpromenaden eller langs Avenidaen. Et begrænset antal liggestole og parasoller kan lejes.

  El Ancon

  Dette er den østligste af disse strande og måske den, som har færrest badeentusiaster, da den ligger lidt mere afsides, og spadsereturen hertil kan være anstrengende. Denne strand er den mest lavvandede af strandene, specielt ved ebbe.

  Træning og aktiviteter
  • Bordtennis (mod depositum)
  • Billard mod betaling
  Beliggenhed og transfer

  Byområde med lokaltrafik. Den oplyste afstand til stranden er til fods via strandpromenaden. Med bil er afstanden længere. En bakke fører op til hotellet. Transferbussen henter og sætter gæster og bagage af ca. 150 m fra hotellet.

  • Nærmeste centrum: 1,5 km Plaza del Charco
  • Hovedcentrum: 1,5 km Plaza del Charco
  • Nærmeste strand/badested: 1,5 km Playa Jardin og 2,3 km til El Lago Martiánez
  • Nærmeste lufthavn: 91 km Reina Sofia

  Parque de las Flores 35
  38400 Puerto de la Cruz
  Telefon +34 922 374 142
  res.acuario@hotelesglobales.com

  Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Puerto de la Cruz. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Reina Sofia Lufthavn på det sydlige Tenerife til dit hotel er fra ca. 1 time og 10 minutter til 1 time og 50 minutter (ca. 90 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

  Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du i de fleste tilfælde bestille transfer til dit hotel. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling.

  Bedømmelser og anmeldelser
  2,6/5
  Bedømmelsen er det samlede resultat af 367 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
  43% anbefaler dette hotel
  Hotelværelset som helhed
  2,3
  Beliggenhed i forhold til forventningerne
  3,1
  Hotellets personale
  3,7
  Trivsel og stemning
  3,3
  Wi-fi
  2,5
  Se anmeldelser for:
  Dato
  • 4/5

   "Hyggeligt og god betjenin"

   Jeg synes hotellet var ok til prisen vi gav. Synes rummet var lille det var ikke mulighed for at opholde sig andre steder end i sengen eller på altanen Vi var heldige med vejret sol på altanen om eftermiddagen når vi vendte hjem fra vores ture. Ellers ville vi have været henvist til fælles faciliteter. Som vi slet ikke benyttede. Et lille køleskab på værelset ville have været dejligt. Det var et lille hyggeligt hotel hvor der var en god stemning. Vi havde bestilt med morgenmad. Kaffen var udrikkeligt men maden ok til prisen. Rigtig god betjening og pænt og rent. Jeg kan anbefale området. En rigtig skøn by at holde ferie i meget at opleve. Vi boede lige overfor lokalbefolkningen. Det synes jeg var skønt. Maden på hotellet om aftenen var ikke lige os. Vi fandt andre løsninger. Der er masser af steder man kan spise hvis man går efter det og en taxa hjem koster intet.
  • 3/5
   Alt i alt et ældre slidt hotel, som ligger højt oppe, fra stranden og op til hotellet, går det bare opad. Værelset dobbelt værelse ok 2 senge 1 stol småt, rengøring ok
  • 2/5
   Dårlig hotel
  • 1/5

   "Dårlig oplevelse"

   Under al standard. Kan ikke anbefales. Værelset var ikke rengjort, da vi ankom. Kedelig oplevelse. Ødelagde turen noget. Baren ikke åben, så man kunne hygge sig om aftenen, når man kom hjem.
  • 4/5

   "gennemsnitligt"

   valgte hotellet udfra at vi fik en rabat på ca. 3.750,00. Værelset var lille, men ok, bortset fra badeværelset som var glat af vand på gulvet, men vi fiket andet værelse på 5. dagen som var ok? problemet løste si selv i receptionen
  Søg for at se ledige værelser og priser