Se hoteller (6)

Rejser til Kardamena

Den lille by Kardamena ligger ved Kos' længste strand, og her tilbyder Spies blandt andet flere gode All Inclusive-hoteller.
Kardamena var frem til starten af 80'erne blot en lille, rolig fiskerby med kun nogle få tavernaer. I dag har rejsemålet adskillige hoteller, restauranter, barer og butikker for enhver smag. Meget har ændret sig gennem årene, men til trods for det er der mange gæster, der vender tilbage til Kardamena både en, to og tre gange. Ud over det fine vejr og de smukke strande kan Kardamena tilbyde et pulserende natteliv, og lokalbefolkningen er meget gæstfri. Med Spies kan du rejse til Kardamena fra midten af maj til slutningen af september. Uanset hvornår du rejser, kan vi anbefale at leje en bil, så du kan køre rundt og udforske Kos' natur og historie, som er meget rig, selv for en græsk ø i Det Ægæiske Hav.

Seks kilometer lang strand

Kardamena ligger på Kos' sydside ved den næsten 6 km lange strand, som er opkaldt efter byen. På stranden er der masser af plads og rig mulighed for at nyde øens skønhed og karakter. Her kan du bade, nyde solens stråler, cykle eller dyrke forskellige former for vandsport.

Bo godt med Spies

Hvis du vil bo ekstra godt i Kardamena, er luksuriøse Mitsis Selection Blue Domes et godt valg både til dig, der rejser med børn, og til dig, der skal på voksenferie.

Børnevenligt hotel i Kardamena

Skal du rejse med børn til Kardamena, bor I godt på Mitsis Family Village, som ligger cirka 5 km fra Kardamena. Hotellet har to pools, hvoraf en med vandrutsjebaner, og der er også gåafstand til stranden, hvis du får lyst til en dukkert i havet. Desuden indgår All Inclusive i rejsens pris.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Familiehoteller
  • All Inclusive
  • Værelser med direkte pooladgang
  • Hoteller tæt på stranden
  • Lange strande

Spies' gæster om Kardamena

Find din rejse til Kardamena