Se hoteller (16)

Rejser til Kos by

Kos er som skabt til ferie med sol, strand og udflugter. Her findes alt fra fine sandstrande til fascinerende arkæologiske udgravninger.

Kos er en af Grækenlands mest populære ferieøer, hvor mange rejser til for at nyde livet på øens fine strande, opleve det rige forlystelsesliv og besøge de mange seværdigheder. Kos by ligger længst oppe i nord – frodig og charmerende med hvide villaer og blomstrende haver. Dette er øens hovedby, og det er her, de fleste turister bor. Om dagen er stranden det naturlige mødested. Nord for havnen ligger stenstranden Lambi Beach, som skråner ganske stejlt mod havet. Om aftenen samles folk ved den rundede havn, som er fyldt med restauranter og tavernaer, og ud på natten er der et livligt folkeliv i bargaden Nafklirou.

Forlystelser og seværdigheder

En rejse til Kos byder også på spændende muligheder for en opdagelsesrejse gennem tid og rum. De mange barer og restauranter i centrum konkurrerer med arkæologiske fund og minder fra øens storhedstid. På Kos er der mange kulturelle seværdigheder – ikke mindst inde i byen. Ikke langt fra Kos by ligger helligdommen Asklepieion, og her er også mange fine byer som Zipari, Amaniou og Kardamena, som bestemt er et besøg værd. Kos' nok mest kendte historiske person er Hippokrates. Han var oldtidens mest berømte læge, som blandt andet frigjorde den medicinske forskning fra religionen og filosofien og argumenterede for naturvidenskabens egen helbredende formåen.

Bo i Kos by

Bestiller du en rejse til Kos by, kan du vælge mellem hoteller både i hjertet af centrum og ved strandene lige uden for byen, og vi tilbyder såvel hotelværelser som lejligheder i forskellige prisklasser. Når du rejser med Spies, kan du også kombinere en uge i Kos by med en uge på Telendos eller i Mirties & Massouri på Kalymnos. På den måde oplever du to øer på én rejse.

Børnevenlige hoteller i Kos by

Rejser du med børn til Kos by, kan vi anbefale Kipriotis Village, som er et stort hotel med blandt andet vandland, spaafdeling, motionsrum og en skøn beliggenhed ved Psalidis-stranden uden for Kos by. Desuden indgår All Inclusive i rejsens pris. Vi har også mange tilfredse gæster på Peridis Family Resort, som tilbyder lejligheder med plads til op til fem personer og ligger lidt længere væk fra stranden, men blot få minutter fra centrum.

Hoteller for voksne

Hvis du skal rejse uden børn, er Kos Aktis et godt valg. Hotellet ligger ved stranden tæt på Kos by og byder på komfortable værelser med fantastisk udsigt over havet. Hotellet har en god restaurant, men du kan også spadsere ind til centrum, hvor der findes et kæmpe udvalg af både tavernaer, restauranter og barer.

Kos på cykel

På Kos har du stor glæde af en cykel, og de kan lejes overalt. På cykel kan du nemt komme til Faros Beach, som ligger længst ude på øens nordspids, og 12 km vest for byen ligger Tigaki Beach, som også er et populært udflugtsmål for cyklende turister.

Tips og nyttig info
 • Familiehoteller
 • Hoteller for voksne
 • Centralt beliggende hoteller
 • Prisvenlige hoteller
 • Mange restauranter
 • Godt natteliv
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Kos by

Vejr og klima
 • januar
14°8°
4
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
15°8°
5
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • marts
16°9°
6
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • april
20°13°
8
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • maj
23°16°
10
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • juni
28°20°
11
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juli
31°22°
12
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • august
32°22°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
28°20°
10
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
23°16°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • november
19°13°
6
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • december
16°10°
4
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Strand
Kos har mange sand- og grusstrande hele vejen rundt om øen, og der er gode muligheder for at finde sin egen lille bugt, hvor man ikke bliver forstyrret af andre. Den mest populære og bedste strand i Kos by er Lambi Beach. Stranden har volleyballbaner og er populær blandt det yngre publikum. Lidt længere nede af Lambi Beach finder du roligere omgivelser, hvor du kan slappe af i fred. På stranden er der et antal liggestole, som du kan benytte gratis.

Flere fine strande

Næsten 75 % af Kos' kyststrækning udgøres af strande. De fleste steder består strandene af småsten og sand. De bedste strande finder du uden for Kos by.

Tigaki Beach – børnevenlig sandstrand

Tigaki Beach er en lang og indbydende sandstrand, hvor dagene tilbringes i et roligt og behageligt tempo. Strandpromenaden summer af liv, og her ligger barerne og de hyggelige tavernaer side om side. Tigaki Beach er det perfekte sted, hvis du vil foretage et kortere ophold og dykke ned i det blå hav eller blot slappe af på stranden. Her er gode muligheder for at cykle langs vandet samt at prøve forskellige vandsportsaktiviteter. Herfra har du en fin udsigt mod Kalymnos og Pserimos. Tigaki Beach ligger ca. 15 kilometer fra Kos by på øens nordligste del.

Paradise Beach – snorkling og vandsport

Gå ikke glip af et besøg på denne skønne sandstrand. 100 meter ude i havet ligger der en sandbanke, og eftersom vandet kun går til taljen, kan du gå hele vejen herud. Da stranden er så lavvandet, egner den sig perfekt til, at børn kan lege og bade, mens actionhungrende voksne kan have de sjovt med forskellige vandsportsaktiviteter. Stranden er over 500 meter lang og ligger godt beskyttet af klipper. På stranden finder du et vandsportscenter, som bl.a. tilbyder jetski, windsurfing, vandski, wakeboards, Fly-Fish og vandcykler. Det krystalklare vand på Paradise Beach er også helt perfekt til snorkling, da vandet er fyldt med små fisk. Stranden ligger ca. 35 km fra Kos by på øens sydligste del.

Marmari – stille sandstrand

Nogle få km vest for Tigaki finder du det roligere alternativ Marmari. På den lange, skønne sandstrand er der udlejning af liggestole og parasoller samt tavernaer og caféer ved stranden. Her er også mulighed for at prøve diverse vandsportsaktiviteter.

Empros Thermae - varme kilder

På Kos' østlige side lige inden Agios Fokas finder du Thermae. Stranden består af mørkere, vulkansk sand. Her bobler de behagelige kilder op i havet. Det varme vand kommer direkte fra klipperne og strømmer op i havet, hvor man har skærmet af ved hjælp af store sten. Her er der roligt og behageligt. Det siges, at kilderne har en terapeutisk virkning. Vandet indeholder svovl, så husk at tage dine smykker af så ikke de bliver misfarvede.

Kefalos - en af øens smukkeste strande

På Kos' østlige side lige inden Agios Fokas finder du Thermae. Stranden består af mørkere, vulkansk sand. Her bobler de behagelige kilder direkte op fra klipperne og strømmer ud i havet, hvor man har skærmet af ved hjælp af store sten. Her er der roligt og behageligt, og det siges, at kilderne har en terapeutisk virkning. Vandet indeholder svovl, så du skal huske at tage dine smykker af, hvis du vil undgå misfarvninger.

Agios Theologos - en gemt perle

Er du ved Kefalos, bør du også besøge Agios Theologos, en vidunderlig sandstrand omgivet af smukke klipper. Du kommer hertil med jeep. Eftersom vejen hertil er svært fremkommelig, er der aldrig mange mennesker på stranden – det føles næsten som at være i paradis.

Mastichari - øboernes favoritter

På ved mod Mastichari, nær Lido Waterpark, finder du to skønne strande, som er populære blandt grækerne selv. Både Bravo Beach og Tam Tam Beach er velbesøgte og meget hyggelige strande.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 30 minutter.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Kos by i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Kos by med rutefly.

Flyet lander i Kos Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Kos by. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Kos Lufthavn til dit hotel er fra ca. 40 minutter til 1 time og 55 minutter (ca. 25 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferbussen kører til tider via andre rejsemål, hvilket forlænger køretiden med ca. 20 minutter. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.
Mad, drikke og natteliv
I Kos by finder du masser af hyggelige og spændende restauranter med mad fra hele verden. De fleste restauranter har internationale retter på menukortet. De lokale tavernaer er som regel af lidt enklere standard, men serverer gode græske retter til en lidt lavere pris end på de internationale restauranter.

Mad og drikke

De fleste restauranter og tavernaer har menukort, men de er ikke altid opdaterede. Spørg i stedet tjeneren hvilke retter der er på menuen. Ofte får du lov at gå med ud i køkkenet og se, hvad køkkenpersonalet har at tilbyde.

Tips til græske retter

Det er meget almindeligt med grillet kød på menukortet, men prøv også gerne de mange spændende gryderetter, som tilberedes i en såkaldt katsarola. Nogle eksempler er kokkinisto (oksekød i tomatsauce), stifado (lammekød og løg i tomatsauce - kan også fås med blæksprutter eller kaninkød) og dolmades (græske kåldolmer, som serveres med citronsauce og yoghurt). Andre gode retter er moussaka, gemista (fyldte tomater og peberfrugter) og pastitsio (ovnbagt makaroni med kødsauce). Fisk er betydeligt dyrere end kød. Når du bestiller fisk, udpeger du selv den fisk, du vil have. Derefter bliver den grillet og serveret hel med hovedet på.

Kaffe

Kaffe efter maden kan man ikke få overalt, og de fleste græske tavernaer har kun is og crème caramel som dessert. Grækerne afslutter altid et måltid med frugt og går derefter videre til et såkaldt zacharoplasteio, dvs. et konditori, for at spise søde sager. Græsk kaffe koges, indimellem sammen med sukker, og hældes direkte op i en lille kop. Når kaffegrumset er sunket til bunds, er kaffen klar til at drikke. Mange steder serveres der også almindelig brygget kaffe. På varme dage er en frappé, dvs. iskaffe, dejlig forfriskende. Græsk kaffe og frappé kan bestilles i tre forskellige varianter: sketo (uden sukker), metrio (med lidt sukker) og gliko (med meget sukker).
Kos by har et rigt natteliv med masser af barer og natklubber, som frem for alt ligger i bargaden Nafklirou. Gennemsnitsalderen er lav og tempoet højt om sommeren. Om foråret og efteråret er her dog roligere, og gæsternes alder er mere varieret. Mange grækere besøger de hyggelige barer og caféer i den gamle bydel. Her er tempoet roligere, og stemningen er klassisk græsk.

Om sommeren afholdes der forskellige arrangementer på Kos. Under Havdagene den første uge i juli arrangeres der sejlkonkurrencer, og i havnen ligger der flere sejl- og militærskibe, hvoraf man kan besøge flere. I juli og august afholdes Hippokratesugerne med koncerter, teaterforestillinger, udstillinger og foredrag. Byerne har forskellige religiøse festivaler, og den 15. august finder den største, Mariadagen, sted. Her er masser af mennesker, høj musik og en herlig stemning, og hele Grækenland bliver til én stor grillfest. Der er gudstjenester, dans og musik både før og efter. I mange byer afholdes der små markeder, og der serveres mad.
Shopping
Kos by har meget at byde på, når det kommer til shopping. De fleste butikker ligger på eller omkring Kanari Street eller El Venizelou. Her er butikker med keramik, læder, gul- og sølvsmykker, tøj og sko overalt.

Shopping i Kos by

Vil du have noget med hjem som et minde fra ferien, kan vi anbefale at købe olivensæbe, honning, krydderier og retsina (vin).

Frugt og grønt

Torvehandlen ligger ved det hyggelige torv i centrum af Kos by. Der findes også mindre frugt- og grønsagsbutikker rundt omkring i byen. De fleste fødevarebutikker har en afdeling med frugt og grønt.

Guld og sølv

Her er flere fine smykkeforretninger, hvor du finder fine smykker af god kvalitet og til gode priser.

Krydderier

I torvehandlen i Kos centrum finder du et stort udvalg af krydderier.
Aktiviteter og seværdigheder
Hvis du gerne vil være aktiv på din ferie, kommer du ikke til at kede dig på Kos. Her er aktiviteter for enhver smag.

Fitness og træningscentre

På Kos er der flere fitnesscentre, bl.a. på Kipriotis Village uden for Kos by, Davids Gym på Kanari Street og på Kos Hotel. På Kos Hotel er der også sauna og spaafdeling.

Vandsport

På mange af øens strande er der forskellige vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, vandski, wakeboards, jetskis og vandcykler.

Tennis

Tennis findes som regel i tilknytning til de fleste hoteller. Reservér en bane gennem os eller i receptionen på dit hotel. Prisen ligger på ca. 8 EUR pr. time. Man kan leje en tennisketsjer for ca. 3 EUR pr. time.

Bowling

Ten Pin Bowling ligger lidt uden for centrum på gaden Ethnikis Antistaseos Street. Her er seks bowlingbaner.

Minigolf

På vejen mod Herma Hot Springs ligger der en bane, som hedder 'Mini Golf Fantasy'.

Hamam

Artemis Hamam i Tigaki er en sand nydelse for krop og sjæl. Nyd saunaens behagelige varme, få kroppen skrubbet ren og føl dig som ung på ny.

Gokart

Psalidi Gokarts ligger ca. 4 km fra centrum i retning mod Psalidi ved siden af Hotel Kipriotis.

Biograf

Udendørsbiografen ligger i gaden Feneretis tæt på det gamle fodboldstadion. Biografen er åben i sommermånederne.

Ridning

Salt Lake Riding Center i Tigaki tilbyder forskellige ture til stranden og i de smukke omgivelser.

Vandreture

Fra byen Zia går der en sti op mod Dikteosbjergene, som er populær blandt vandrere. Stien er markeret. Vandrekort eksisterer ikke.

Cykler

Vi anbefaler Moto Harley, som tilbyder kvalitetscykler til alle behov, lige fra citycykler til mountainbikes. Her kan du også leje en scooter og tage på dagsudflugt rundt på øen.

Dykning

Vil du opleve den fascinerende verden under havets overflade? På Kos er der flere PADI-certificerede dykkerfirmaer, hvor du kan komme med ned i det undersøiske univers.

Surfing

Windzone Surf Club på Psalidi Beach nær hotellet Kipriotis Village er stedet, hvis du har lyst til at prøve at surfe. Her er der naturligvis også plads til de mere erfarne surfere, som har lyst til at teste bølgerne i De Ægæiske Hav. Her er mulighed for at leje udstyr og deltage i kurser.

Vandland

Vandlandet Lido ligger på vejen mod Mastichari på øens vestlige side.
Kos har en rig historie, og dette er specielt tydeligt i Kos by, hvor gamle ruiner, antikke markedspladser og smukke amfiteatre præger bybilledet. Mange seværdigheder tilbyder halv pris eller gratis entré til børn, studerende og pensionister, så husk at medbringe legitimation.

Johanniterborgen

Borgen blev bygget af johanniterridderne i perioden 1391- 1396. Den er et must, hvis du tager på en rundtur i byen. Tag dig god tid og nyd udsigten mod havnen. Borgen ligger ved havnen og har indgang mod torvet, som ligger bag taxiholdepladsen.

Det arkæologiske museum

På det arkæologiske museum kan du se alt fra skulpturer og mosaikker til antikke fund fra Kos. Museet ligger ved torvet i centrum af Kos by.

Asklepieion

Ifølge græsk mytologi valgte Asklepieion – lægekunstens gud – Kos som sin hellige ø. Her opførte han et helbredende tempel, som blev vidt berømt for sin lægekunst. Datidens grækere valfartede til templet, og i området er der stadig et medicinsk centrum. Her underviste og arbejdede Hippokrates for ca. 2.000 år siden, hvor han udviklede den moderne lægevidenskab med inspiration fra Asklepieios. Templet ligger uden for byen på vej op mod bjergene.

Hippokrates' træ

Ved Johanniterborgen står Europas ældste træ. Det siges, at Hippokrates underviste sine elever i træets skygge. Træet har en lang historie og vurderes at være omkring 700 år gammelt.

Odeon

I den sydlige del af Kos by ligger Odeon, et antikt teater fra den romerske epoke.

Udgravningerne

Historieinteresserede gæster kan besøge de arkæologiske udgravninger i Kos by, som bl.a. byder på ruiner af antikke templer.

Oplev Kos

Øen er kun 54 km lang og 11 km lang, så alt ligger inden for bekvem afstand. Naturen er varieret og byder på såvel fine strande og frodige landskaber som ørkenlignende områder. Man kan køre rundt om Kos på en dag, og uanset hvor man bor, findes det meste i nærheden.

Zia

Zia er en hyggelig lille bjerglandsby med brostensbelagte stræder og hvidkalkede huse med karme, døre og vinduer i den karakteristiske græskblå farve. Før i tiden havde Zia cirka 6.000 indbyggere, som var beskæftiget i landbruget, men i dag er de fleste flyttet til Kos by eller andre større byer for at arbejde, og nu bor der kun omkring 600 primært ældre mennesker i byen. Zia er et oplagt udflugtsmål for en endagstur - slå dig ned på en af de mange hyggelige tavernaer og nyd udsigten over en kop kaffe eller en god frokost.

Pyli

Den lille by Pyli har et hyggeligt torv med flere hyggelige tavernaer, hvor du kan tage dig en forfriskning og kigge på det lokale byliv. På de små veje mellem Pyli og gamle Pyli - paleo Pyli - kan man være heldig om foråret at se vilde skildpadder i dammen på højre side. Tager du hertil med en tom vandflaske, kan du fylde den med koldt ferskvand direkte fra bjergkilderne.

Kefalos

Kefalos var i oldtiden øens hovedstad under navnet Astipalea, og på vejen dertil kan man se en lille ø med et kapel i Agios Stefanos-bugten, som er et meget malerisk og populært billedmotiv. Man kan parkere på torvet og spadsere til den gamle vindmølle, som ligger til højre på bakken ved hovedgaden. Vindmøllen har været ejet af den samme familie i over 200 år og ligger med flot udsigt - i klart vejr kan man se over til vulkanøen Nissiros.

Limnionas

Limnionas er en fredelig lille bugt med en fin sandstrand og en hyggelig taverna - perfekt til en frokostpause på vejen.

Kardamena

Vælger man at køre fra Pyli til Kardamena - en tur på knap 10 km - skal man være opmærksom på, at vejen går gennem militært område, og at det derfor er forbudt at fotografere. Lige før man er fremme i Kardamena, kommer man til et mere jævnt og fladt område, hvorfra man kan se en imponerende borg, som Johanniterordenen lod opgøre i 1400-tallet. I Kardamena kan man parkere på det lille torv ved den store og smukke kirke og udforske den hyggelige ferieby til fods. Kardamena er kendt for sin fantastiske strand og de mange hyggelige tavernaer, hvor der serveres friskfanget fisk.

Plaka

Plaka ligger i nærheden af lufthavnen og er en smuk pinjeskov med flere fritgående påfugle. Skoven er et populært udflugtsmål blandt grækere, som gerne tager hertil på picnic - ikke mindst om sommeren, hvor man kan søge skygge under pinjetræerne.

Øhop

Vil du på øhop i Dodekaneserne, er Kos et perfekt udgangspunkt med gode bådforbindelser til øer som Leros, Patmos, Rhodos og Kalymnos.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Kos på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Øen er ret lille. Vil du se alle øens strande, bør du leje en bil, men skal du ikke så langt, kan du sagtens cykle eller køre på scooter.

Minitog

I Kos by er der to forskellige minitoge, et grønt og et blåt, som kører hver sin rute. Det grønne tog kører rundt i byen med engelsk guide i højttaleren. Dette tog afgår fra havnen midt på strandpromenaden. Det blå tog kører til Asklepieion tur/retur med påstigning ved busstationen. Billetter købes af chaufføren inden afgang eller på billetkontoret.

Taxi

Taxistationen finder du på gaden Grigpriou Street ved ruinerne af Altar of Dionysos. Du kan også praje en taxi, når den kører forbi på gaden. Det er dyrere at køre i taxi om natten, og taxichaufføren kan opkræve et ekstra gebyr, hvis du medbringer bagage.

Lokalbusser

Der findes flere gode lokalbuslinjer, som kører fra Kos by til forskellige byer på øen. Køreplaner findes på busholdepladserne. Busserne, som kører fra stationen på strandgaden i Kos, kører i Kos by og i nærområderne. Billetter kan købes i kiosken ved busstationen eller hos buschaufføren. Busser til strande og byer uden for Kos by kører fra busstationen (KTEL) på Kleopatras Street nær frihedstorvet.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra maj til september kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Der findes mange banker og hæveautomater.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V

Sprog

Grækenland: græsk. Albanien: albansk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Udflugter
Jeepsafari Kos
Jeepsafari Kos
Gør dig klar til et eventyr, hvor du oplever en helt ny side af Kos. I jeeps kører vi offroad til områder, som ellers er svære at komme ud til. Frokost indgår.
Læs mere om udflugten
Tre øer
Tre øer
En skøn heldagsudflugt på havet for hele familien med interessante oplevelser på tre smukke øer; Kalymnos, Pserimos og Plati. Frokost indgår.
Læs mere om udflugten
Find din rejse til Kos by
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.