Se hoteller (1)

Rejser til Skala Eressos

Skala Eressos er et unikt rejsemål, hvor det ægte Grækenland kombineres med en afslappet atmosfære, der fører tankerne hen på Thailand og Caribien.
Skala Eressos er et feriemål for alle, ikke mindst børnefamilier. Den hyggelige by er også populær blandt grækerne selv, som lokkes af den gode stemning, store gæstfrihed og en af de bedste strande på Lesbos. Atmosfæren er meget afslappet, og har du været i Caribien eller Asien, kan du nok genkende både byens stemning og stilen på restauranterne og barerne efter strandpromenaden. Flere af de indbydende restauranter er farvestrålende indrettet og bygget på pæle i sandet, men lad dig ikke narre af det enkle udseende - her kan du se frem til at nyde såvel lækker mad som god service med herlig havudsigt.

Skala Eressos ligger ved havet, og det lille centrum udgøres af et par gader, så du skal ikke gå mange skridt for at være tæt på det meste. Det gælder også stranden og strandpromenaden, som er kantet af restauranter og barer - jo længere væk fra byen du kommer, jo bredere bliver stranden. Længst væk fra byen findes et godt udbud af vandsport, og stranden er også populær blandt surfere.

Sapfos hjemby

Skala Eressos siges at være den græske lyriker Sapfos fødeby, hvilket markeres med adskillige statuer af digteren rundt omkring i byen.
Tips og nyttig info
  • Fine strande
  • Mad og drikke til rimelige priser
  • Lokale restauranter
  • Prisvenlige hoteller

Spies' gæster om Skala Eressos

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Skala Eressos