Se hoteller (2)

Rejser til Lucea

Jamaica, Jamaica
Rejs med Spies til Lucea og oplev hverdagslivet i en lille og hyggelig jamaicansk by.
Lucea er en af Jamaicas ældste små byer med en lang historie og et livligt folkeliv langs de fine strande. Byen ligger mellem feriebyerne Negril og Montego Bay, men er selv forholdsvis upårvirket af turismen. Husene er bygget i klassisk, caribisk stil, og atmosfæren er afslappet. I Lucea ligger et mindre antal butikker og restauranter, og i havneområdet afholdes der marked flere gange om ugen. Med sit myldrende folkeliv og sine farvestrålende boder er markedet er must for dig, der gerne vil opleve det lokale hverdagsliv i ferien.

Børnevenligt hotel på stranden i Lucea

I Lucea bor du på vores børnevenlige Family Garden-hotel Grand Palladium Jamaica Resort & Spa. Hotellet har en fantastisk beliggenhed ved stranden lidt uden for den lille by Lucea. Hotellet tilbyder aktiviteter for både store og små, og her er fire poolområder og lige så mange badebugter neden for hotellet. Værelserne er rummelige, og All Inclusive indgår i prisen for at gøre ferien så bekvem som muligt.

Hotel med fire badebugter

Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa er en del af resortet Grand Palladium Jamaica Resort & Spa og byder på fire poolområder samt et stort udbud af restauranter og barer.
Tips og nyttig info
  • Hotel på stranden
  • All Inclusive
  • Fine strande

Spies' gæster om Lucea

Find din rejse til Lucea