Hoteller (15)

Rejser til Kina

På en rejse til Kina kan du opleve en spektakulær blanding af øst og vest i kombination med smuk natur, hvis du besøger en af øerne omkring Hongkong.
Med sine 1,4 milliarder indbyggere er Kina verdens mest befolkningstætte land og uden sammenligning det største land i Asien. Derfor er der også meget at se og opleve på en rejse til Kina: billig shopping, kendte seværdigheder, kulturelle særpræg og selvfølgelig den spændende kinesiske mad - som slet ikke kan sammenlignes med det, vi i Danmark kalder kinesisk mad!

Seværdigheder i Kina

Kina er fyldt til bristepunktet med pladser og seværdigheder, som er værd at opleve på en rejsen til det kolossale land. Blandt de mest populære finder du Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By, som er med på UNESCOs verdensarvsliste, samt - naturligvis - Den Kinesiske Mur. Vil du gøre det nemt for dig selv, kan du vælge at tage med på en af de mange lokalt arrangerede udflugter.

Spies' rejser til Kina

Når du bestiller din rejse til Kina med Spies, bor du i storkosmopolen Hongkong, hvor du bliver mødt af uberørt natur og kulturelle traditioner fra både øst og vest. Hongkongs hovedområder er Hong Kong Island, Kowloon Peninsula og New Territories. Her er du garanteret en fascinerende og uforglemmelig rejse, uanset om du bor her et par dage eller flere uger.
Find dit hotel
Find din rejse til Kina

Rejser til Kina

Flere rejsemål i Kina
Hongkong
Når du rejser til Hongkong, er det som at få flere rejser i én. Her kan du se frem til shopping, seværdigheder og et folkeliv, som er noget helt for sig selv.