Se hoteller (4)
Brela er grønt, fredeligt og smukt - som skabt til en ferie, hvor det eneste man skal tænke på, er at nyde livet på et af byens hyggelige hoteller.
Vil du bo i grønne omgivelser, skal du vælge Brela. Her er husene omgivet af pinjetræer, der vokser op ad skråningerne mod Biokovo-bjergene. Vender du blikket mod Adriaterhavet, ser du azurblåt vand og øer som Hvar og Brac i den dalmatiske skærgård. Brelas lille centrum ligger lige ud til havet, og strandpromenaden indbyder til kilometerlange spadsereture i træernes skygge.

Vælg, hvordan du gerne vil bo

Rejser du med Spies til Brela, kan du vælge, om du vil bo i lejlighed eller på hotelværelse. Få andre rejsemål har så mange gæster, der er tilfredse med så meget - lige fra maden og hotellerne til strandene og gæstfriheden. Og mange af vores hoteller er ikke større, end at du hurtigt kommer til at kende værtsfamilien, som gerne giver gode tip om restauranter, udflugtsmål og strande.

Stranden i Brela

Langs med stranden i Brela strækker der sig en strandpromenade i skyggen, hvor den ene lille strand og bademulighed afløser den anden. Hvis du kan lide at snorkle, er du kommet til det rette sted. Her er vandet så klart, at en sigtbarhed på 20 meter ikke er ualmindeligt, og blandt bundens sten og klipper er der meget at se på.

Spis godt i Brela

Det kroatiske køkken har lånt meget fra Italien, hvor både pasta, pizza og risotto er at finde på de fleste menuer. Her kan du også støde på levn fra Balkan, med alt grillet mad man kan få. Og selvfølgelig er det lokale køkken også blevet påvirket af havet, som er indenfor rækkevidde, og som har givet en tydelig inspiration. I Brela spiser du godt og samtidigt billigt på nogle af byen lokale restauranter, præcis som at mange af hotellerne også er familieejede, og giver en følelse af det lokale.

Oplev Kroatien

Fra Brela centrum kan du gå op til kystvejen, hvorfra der kører busser til Split,
Makarska og Dubrovnik. Du kan også tage med båd til øerne ud for kysten - f.eks. Hvar med sine charmerende små byer eller Brac med en af Kroatiens smukkeste strande.
Tips og nyttig info
  • Prisvenlige hoteller
  • Meget tilfredse gæster
  • Fine strande
  • Krystalklart vand
  • Mad og drikke til gode priser
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Brela

Find din rejse til Brela