Se hoteller (23)

Rejser til Maldiverne

Maldiverne

En rejse til Maldiverne byder på skønne paradisstrande og fantastisk snorkling i lagunernes farvestrålende undervandsverden.

Maldiverne er et ferieparadis i det Indiske Ocean med kridhvide sandstrande, krystalklart vand og smukke turkisblå laguner. Her kan du nyde en fredfyldt ferie, hvor den bedste underholdning findes under havoverfladen.

Hoteller på stranden

Med Spies kan du rejse til en række forskellige øer med hoteller direkte på stranden. Mest kendt er nok Kuredu Island Resort & Spa, som mange af vores gæster har besøgt igennem årene, og som passer til både børnefamilier og voksenferien uden børn. Men Spies giver dig også meget andet at vælge imellem. Oplev f.eks. vores romantiske Prime Select-hotel Komandoo Island Resort & Spa, som ligger på en mindre ø, eller det luksuriøse Constance Moofushi Maldives, hvor du kan bo i huse bygget på pæle i det lave vand. Én ting har de forskellige øer og hoteller dog til fælles: eventyrlige omgivelser, hvor du har få en barfodet øferie, du aldrig glemmer.

Hoteller med All Inclusive

På Maldiverne er det ofte sådan, at hotellet ligger på sin egen ø, og så kan det føles dejligt afslappende at bestille All Inclusive, hvor både måltider, drikkevarer og meget andet indgår i prisen. På den måde slipper du for at tænke på regningen og kan koncentrere dig om korallerne, solen og havet. Spies giver dig mulighed for at bestille All Inclusive på de fleste hoteller, så din ferie bliver nem, bekvem og fri for bekymringer.

Dykning i verdensklasse

En ferie på Maldiverne byder på et stort udvalg af aktiviteter, naturligvis med hovedvægt på dykning, snorkling og lystfiskeri. De største attraktioner er strandene og revene med sine farverige fisk og koraller. Dykningen er i verdensklasse, og hotellerne har dykkercentre med fuldt kvalificerede instruktører.

Kombinér med Dubai

Hvorfor ikke få to ferier i én? Du kan f.eks. kombinere en uge på Kuredu Island Resort i Maldiverne med nogle dage i Dubai. Eftersom du rejser med rutefly, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. På den måde bliver din ferie, som du ønsker den skal være.

Tips og nyttig info
 • Luksushoteller
 • Hoteller for voksne
 • Prisvenlige hoteller
 • Hoteller lige på stranden
 • God dykning
 • Fine sandstrande
 • Kombinér med Dubai
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Maldiverne

Vejr og klima
 • januar
30°25°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
30°26°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
31°26°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • april
32°26°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
31°26°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • juni
31°26°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • juli
30°26°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • august
30°26°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • september
30°25°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • oktober
30°25°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • november
30°25°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • december
30°25°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Strand
De fleste hoteller på Maldiverne ligger ude ved små koralrev, hvilket indebærer, at du ofte kan gå direkte fra dit hotelværelse ud på stranden og snorkle. Hvis hotellet tilbyder et gratis introduktionsdyk, anbefaler vi, at du benytter dig af det, uanset om du er nystartet eller erfaren dykker. På disse kurser vil du starte med at dykke eller snorkle på de nærtliggende koralrev. Når du så er klar, og det ikke blæser for meget, kan du fortsætte din dykning eller snorkling længere ude. Der forekommer strømme rundt om øerne. Følg hotellernes og myndighedernes information og råd angående dykkerforholdene under dit ophold.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 14 timer.

Afrejse

Du kan rejse til Maldiverne hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Malé Lufthavn, hvorfra den videre transport foregår med indenrigsfly, vandfly eller speedbåd. Ventetid forekommer ved både ankomst og afrejse.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly til Maldiverne med Spies, er det obligatorisk at tilkøbe transfer. Tilkøbet foretages sammen med rejsebestillingen. Information om transfer fra Malé Lufthavn findes i de respektive hotelbeskrivelser.

Transfer foregår med indenrigsfly, vandfly eller speedbåd. Skal du med vandfly til dit hotel, tjekker du bagagen ind og tager derefter med bus til vandflyterminalen. Hvis du skal med indenrigsfly, bliver du ledt til indenrigsterminalen for at flyve til den lokale ø og derefter med båd til dit hotel. I lufthavnen kan der forekomme ventetid, før den videre transport til hotellet.

Vær opmærksom på, at vandflyene kun flyver i dagtimerne. Hvis dit fly lander efter kl. 15.30, er det nødvendigt med en overnatning på et hotel ved lufthavnen, inden du kan komme videre til dit hotel. Er din hjemrejse før kl. 9, er det ligeledes nødvendigt med en overnatning ved lufthavnen den sidste nat.

Læs mere om transfer her.
Mad, drikke og natteliv
På Maldivernes turistøer er der kun restauranter på hotellerne.
Nattelivet på Maldiverne er fredeligt, og det som tilbydes, er den dans, underholdning m.m., som hotellerne tilbyder.
Shopping
De feste hoteller og resorts har en lille souvenirbutik, hvor man kan købe is, frimærker, badetøj, farveglade fisk udskåret i træ, bøger samt enkel snorkeludstyr. Sørg for at tage solcreme med hjemmefra da det er dyrt at købe her.
Aktiviteter og seværdigheder
Der er rig mulighed for at prøve en masse forskellige aktiviteter som windsurfing, volleyball eller måske dykning. I receptionen kan du læse mere om, hvilke aktiviteter hotellet tilbyder.

Dykning i verdensklasse

Samtlige hoteller tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter i vandet, som naturligvis alle har noget med fisketure, snorkling og dykning at gøre. De største attraktioner er selvfølgelig strandene og koralrevet, der lokker med sine mange farverige fisk og smukke koraller. Maldiverne er blandt de bedste steder i verden at dykke, og hotellerne samarbejder ofte med dykkercentre, der har uddannede og kyndige instruktører.
Sådan kommer du omkring
For at komme fra lufthavnen i Male til turistøerne skal man med vandfly eller båd, da der ikke er andre former for transport.
Fakta

Vores service

Opholdet på Maldiverne er på egen hånd. I Malé Lufthavn bliver du enten mødt af en repræsentant fra hotellet, eller også skal du opsøge hotellets servicedesk for at få hjælp med check-in til båden eller vandflyet.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt i seks måneder ud over opholdets varighed. Pas skal være maskinlæsbare. Der er visumpligt. Turistvisum kan søges ved indrejsen, og det vil være gyldigt til ophold i maksimalt 30 dage. Man kan søge om en forlængelse af sit turistvisum under opholdet i Maldiverne. Det samlede ophold kan højst være 90 dage. Man skal have en gyldig billet til retur- eller vidererejse ved ankomsten, og man skal have tilstrækkelige midler til at dække udgifter under opholdet (50 USD per dag + 100 USD).... Alternativt skal man kunne vise en bekræftelse på, at man har en reservation på et hotel. Danske forlængede pas, danske provisoriske pas (nødpas) og EU-nødpas anerkendes til udrejse. Det kræver stempel fra immigrationsmyndighederne at rejse ud på et provisorisk pas. For nærmere information henviser vi til Maldivernes ambassade i London på telefon +44 (0) 20 7224 2135.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Maldivernes ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Maldiverne.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Skatter Maldiverne

For børn under to år betales en skat på p.t. 6 USD pr. nat. Skatten betales direkte til hotellet. For gæster over to år er skatten indregnet i rejsens pris.

Valuta og kreditkort

Maldiviske rufiyaa (MVR). Kun USD på hoteløerne. De mest almindelige internationale kreditkort accepteres. Medbring USD i små sedler, da det ikke er muligt at hæve kontanter på øerne. Pengesedlerne skal være intakte og bør være nyproducerede.

Tidsforskel

Sommertid: Dansk tid +3 timer. Vintertid: Dansk tid +4 timer. På Maldiverne har de fleste ferieøer egen tid, dansk tid +5 timer.

El

230-240 V. Adapter er nødvendig.

Sprog

Dhivehi samt engelsk og tysk på hoteløerne.

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed på Maldiverne, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Øvrigt

Det er forbudt at indføre alkoholholdige drikkevarer samt religiøs og pornografisk litteratur til Maldiverne. Vin, øl og spiritus serveres på hoteløerne. Prisniveauet er relativt højt. Topløs solbadning accepteres ikke. Læs også 'Vigtigt at vide' og Spies' rejsebetingelser. Vi forbeholder os retten til at ændre i program, udflugter, priser etc.
Tilbud til Maldiverne
Sun Island Resort
Sun Island Resort
Maldiverne
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Inkl. halvpension
 • Afrejse 25 maj 2021 fra København
Halvpension
Fly og 7 nætter på hotel
25 maj 2021 fra København
Meeru Island Resort & Spafamilycomfort
 • Børnevenligt
Meeru Island Resort & Spa
Maldiverne
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Inkl. helpension
 • Afrejse 25 maj 2021 fra København
Helpension
Fly og 7 nætter på hotel
25 maj 2021 fra København
Kuredu Island Resort & Spa
Kuredu Island Resort & Spa
Maldiverne
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Inkl. helpension
 • Afrejse 25 maj 2021 fra København
Helpension
Fly og 7 nætter på hotel
25 maj 2021 fra København
Reethi Faru Resort
Reethi Faru Resort
Maldiverne
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Inkl. morgenmad
 • Afrejse 25 maj 2021 fra København
Morgenmad
Fly og 7 nætter på hotel
25 maj 2021 fra København
Oblu By Atmosphere At Helengeli
Oblu By Atmosphere At Helengeli
Maldiverne
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Inkl. All Inclusive
 • Afrejse 25 maj 2021 fra København
All Inclusive
Fly og 7 nætter på hotel
25 maj 2021 fra København
The Residence Maldives At Dhigurah
The Residence Maldives At Dhigurah
Maldiverne
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Inkl. All Inclusive
 • Afrejse 4 maj 2021 fra København
All Inclusive
Fly og 7 nætter på hotel
4 maj 2021 fra København
Find din rejse til Maldiverne