Maldivernas öar

Find din paradisø på Maldiverne

Når du rejser med Spies til Maldiverne, kan du vælge imellem flere forskellige øer - fra små, afsides og romantiske perler til lidt større, familievenlige øer. Vi hjælper dig med at finde det rigtige sted!

Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu er en relativt stor ø på Maldiverne. Det tager omkring 45 minutter at gå hele øen rundt. Her er hele 383 værelser fordelt på ni forskellige værelsestyper. Dette rejsemål passer perfekt til familier og dig, der vil have mange aktiviteter at vælge imellem. Her er blandt andet motionsrum, spa, tennisbane, bordtennis, diskotek, en lille golfbane samt et stort udvalg af vandsport.

Læs mere og bestil

Reethi Beach Resort

Reethi Beach Resort

Reethi er en lille ø og et prisvenligt alternativ, uanset om du rejser på tomandshånd eller med familien. Her er i alt 110 værelser. Øen ligger i Baa-atollen, 125 km fra Male lufthavn, og du kan gå øen rundt på en halv time.

Læs mere og bestil

Constance Moofushi Maldives

Constance Moofushi

Constance Moofushi er en vidunderlig ø med skøn All Inclusive. Øen er lille, og man kan gå den rundt på 15 minutter. Her er i alt 110 værelser, hvoraf størstedelen er Water Villa'er.

Læs mere og bestil

Komandoo Island Resort & Spa

Komandoo Island Resort & Spa

Komandoo er en lille ø med blot 65 værelser og en aldersgrænse på 18 år. Øen egner sig perfekt til en romantisk ferie i rolige og paradisiske omgivelser. Komandoo kan kobineres med Kuredu, og der er ikke mere end en halv times transporttid mellem øerne.

Læs mere og bestil

Sun Island Resort

Villa Park Sun Island

Hvis du gerne vil have mange aktivitetsmuligheder, så er Villa Park Sun Island stedet for dig! Her er syv restauranter og mulighed for All Inclusive. Øen ligger 110 km fra Male lufthavn i South Ari Atoll. Øen er hele 1,6 km lang og 440 meter bred. Velegnet til både familier og par.

Læs mere og bestil

Oplev paradiset på jorden

Rejs til Maldiverne med Spies

Rejs til Maldiverne

Krystalklart vand, kridhvide sandstrande, tropisk klima og eksotisk dyreliv - alt dette og mere til finder du på Maldiverne!

Krystalklart vand, kridhvide sandstrande, tropisk klima og eksotisk dyreliv