Vandrerejser
FRISK LUFT
OG AKTIV FERIE

Vandrerejser

Vandring er en perfekt kombination af sundhed og fornøjelse. Det er enkelt og billigt – det eneste udstyr, du har brug for, er godt fodtøj. Det er en dejlig, varieret form for motion, og du får set sider af rejsemålet, som du aldrig ser fra stranden og poolkanten.

Aktuelle vandrerejser

Vandringer, vulkaner og vin

20/1 - 27/1 2019. 8.688,-/person
Afrejse fra København og Billund

Glæd dig til en fantastisk uge med et afvekslende program og vandring på to øer: Tenerife og La Gomera

Vandringer med smag af Kreta

21/9 - 28/9 2019. 7.595,-/person
Afrejse fra København, Aalborg og Billund
Oplev det uspolerede Kreta, hvor vandrestierne snor sig op ad De Hvide Bjerge, gennem frodige dale og langs dybe kløfter.

21/9 - 28/9 2018. 7.595,-/person

Yoga og vandrerejse til Lesbos
Yoga- og vandrerejse med Kirsten Slots til Lesbos

Få en fantastisk uge med et afvekslende program med yoga, vandreture, varme kilder, hyggeligt samvær og lækker græsk mad. Vælg mellem følgende datoer:

20/6 - 27/6 2019 - rejs fra 5.000,-
27/6 - 4/7 2019 - rejs fra 6.300,-
29/8 - 5/9 2019 - rejs fra 5.500,-
5/9 - 12/9 2019 - rejs fra 6.300,-

Vandrefestivaler

En vandretur på egen hånd, men sammen med folk fra hele verden. Vandrefestivalerne giver dig en spændende oplevelse i selskab med andre som deler din interesse. En lokal guide leder jer gennem det smukke landskab.

REJSEMÅL MED GODE VANDRERUTER

Gran Canaria

Gran Canaria har glimrende vandrestier af forskellig længde og sværhedsgrad. En dagstur strækker sig ofte over flere klimazoner og giver dig naturoplevelser ud over det sædvanlige.

Kreta

Kretas varierede natur er perfekt til vandreture. Gennem øen løber en bjergkæde med flere høje toppe, som skaber en imponerende kontrast til de mange dalsænkninger og kløfter.

Kroatien

Kroatien er ideelt til både korte og længere vandreture. Her er magisk natur, høje bjerge, olivenlunde og vingårde. Og med lidt planlægning kan du altid kan finde en bus eller båd, der kan tage dig tilbage, når du bliver træt i benene.

Madeira

Madeira er kendt for sine smaragdgrønne levadavandringer og dejlige natur. Her får du nogle af verdens skønneste vandrestier. Bered dig på at blive betaget!

Mallorca

Mallorca er en drøm for vandrere. De smukke vandrestier byder på dramatiske klipper, solbeskinnede egetræer og en smuk kontrast mellem vegetationen og det blå hav.

Tenerife

Tenerife er perfekt til vandreture. Øens gode stier går gennem pinjeklædte bjerge og usædvanlig smuk natur.