Yogarejse med kitesurfing til sol sikre og vindfyldte Kap Verde

9/3 - 16/3 2021
7.995,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra København

Tag med Emely Freja og Winni Petersen til Kap Verde Sal og kombiner afslappende yoga med kitesurfing.

Program

Rejsen henvender sig til kitesurferen, yogaudøveren eller novicen i begge. Vi starter hver morgen med 1.5 times udendørs yoga efterfulgt af stor morgenmads buffet. Herefter går kursen mod stranden hvor vi kitesurfer sammen. Om aftenen kan man vælge at deltage i fællesspisning og evt. en solnedgangs øl med resten af gruppen.

Læs mere Det er muligt at deltage i yogaen som både øvet men også som helt ny, da alt er guidet og niveauet vil blive tilpasset så alle får noget ud af det. Yoga timerne er baseret på Hatha og Yin stillinger hvor vi trækker den friske luft helt ned i lungerne. Hvis man ønsker at lære at kitesurfe på turen er det muligt at booke kursus igennem den lokale kiteskole.
 
Sal er en yderst charmerende ø, hvor der er rig mulighed for at opleve afrikansk kultur. Der vil i løbet af ugen også blive tilbudt at tage på en tur rundt på øen hvor man bl.a. kan opleve fatamogana og se lemon sharks på nært hold.
Når vi ikke laver yoga eller kitesurfer er der gode muligheder for at læse en god bog ved poolen eller tage de få skridt til standen for at spille en volleyball kamp med os andre eller blot nyde sandet mellem tæerne.
Du vil få en uforglemmelig uge hvor hvert hjørne af din krop vil blive strækket og styrket. Du vil mærke vinden i håret og saltsprøjt på huden sammen med os under varme og blå himmelstrøg.
Skjul

Praktisk info

7.995,- pr. person inkl. morgenmad

I prisen indgår:

 • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
 • Mad ombord på flyet
 • 20 kg bagage på flyet
 • Bus fra lufthavn til hotel t/r
 • Delt dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Yogaundervisning i alt 6 gange
 • Klimakompensation
 • Fællestransport en gang om dagen til/fra kitestranden
 • Kitespotguide
 • Kitesurfing tips og tricks

Afrejse fra København 9/3 kl. 09.15, via Göteborg, ankomst på Kap Verde kl. 16.20
Hjemrejse fra Kap Verde 16/3 kl. 18.20, ankomst i København kl. 02.50 (17/3)


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse. 7.995.-
Tillæg for enkeltværelse: fra 1.400,-
Tillæg for All Inclusive : 1.240,-
Tillæg for kitesurfing udstyr med på fly : 1.200,-

Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Medbring egen yogamåtte på denne rejse. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere.
Kap Verde opkræver en turistskat, som skal betales på stedet. Beløbet er ca. 2 EUR pr. person/nat og skal betales af alle fra 16 år og opefter for maks. 10 nætter. Skatten betales direkte til hotellet og er ikke inkluderet i rejsens pris.


Tilmeld dig nu

Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage, om du har fået plads på rejsen.

Spørgsmål og yderligere information

Thomas Henriksen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk