Mandala de Masca

Yogaretreat til Tenerifes bjerge med Winni Petersen

13/1 - 20/1 2019
10.795,- pr. person inkl. alle måltider og drikkevarer
Afrejse fra København og Aalborg

Træd ind i det nye år med ro og fordybelse i yogaen på dette retreat i bjergene på Tenerife. Rejs med til det lille yogacenter Mandala de Masca og nyd en uge i de stille og storslåede naturomgivelser. Lad Winni Petersen guide og inspirere dig i yoga og meditation – og nyd lækker økologisk vegetarisk mad i hyggeligt fællesskab.

Program

På rejsen dyrker vi yoga to gange dagligt af cirka halvanden times varighed – om morgenen samt sen eftermiddag. Yogaen vil primært være hatha yoga, lange rolige yin stræk, vinyasa flow, guidet meditation, forskellige åndedrætsøvelser og guidet afspænding. Der vil være mulighed for at starte morgenen med næseskylning for dem, der har lyst. Winni har næseskyller med til alle.

Undervisningen vil primært foregå udendørs under åben himmel, når vejret tillader det. Vi dyrker yoga på yogaterrassen med flot udsigt over bjergene, eller i den indendørs yogashala. Vejret i denne periode kan være meget omskiftligt, og temperaturen kan være fra 12 grader om morgenen til 25 grader om eftermiddagen. Så man skal have tøj med til lidt af hvert.

To gange i løbet af ugen er der mulighed for at tage med ned til kysten imellem undervisningen og nyde dagen ved havet. Vi tager også på en vandring med lokalguide gennem Masca-dalen (denne dag er der ingen yoga om eftermiddagen) og nyder stedets ro og fantastiske natur. Vi spiser alle måltider sammen, og en af aftenerne hygger vi med filmforevisning. Har du mere lyst til at have tid for dig selv, er der også rig mulighed for det.

Hotelinformation

Vi bor på det lille yogaretreat Mandala de Masca***, som ligger midt i naturen oppe i bjergene på det vestlige Tenerife. Der er 11 værelser, som alle er forskelligt indrettet, samt en lille pool og en dejlig have, hvor der dyrkes økologiske grønsager. Der serveres tre daglige vegetariske og veganske måltider. Der er to udendørs yogaterrasser, en indendørs yogashala, en hyggelig stue med åben pejs og en smuk naturlig have. Stedet ligger i gåafstand til den lille bjergby Masca.

Instruktør på rejsen

Din yogalærer på rejsen er Winni Petersen, hvis undervisning er baseret på Hatha Yoga. Winni har taget E-RYT 500 i Indien, som er den højeste yogalæreruddannelse, man kan tage. Hun deltager løbende i yogakurser både i Danmark og udlandet. Winni har sit eget yogastudie i Solrød og har stor erfaring med yogarejser. Du vil altid føle dig tryg og godt tilpas i hendes hænder.

Praktisk info

Prisen er 10.795,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse t/r med Thomas Cook Airlines
  • Economy Plus
  • Mad ombord på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Helpension (vegetariske/veganske måltider)
  • Snacks, juice og te i løbet af dagen
  • Yoga 2 x dagligt a ca. 1,5 time (10 gange yoga i alt)
  • Vandretur

Vi flyver direkte fra København og Aalborg 13/1 2019

Afrejse fra København kl. 08.00, ankomst på Tenerife kl. 12.20
Hjemrejse fra Tenerife kl. 13.40, ankomst i København kl. 19.55

Afrejse fra Aalborg kl. 07.45, ankomst på Tenerife kl. 12.10
Hjemrejse fra Tenerife kl. 13.30, ankomst i Aalborg kl. 19.40


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: 1.000,-.

Der er maks. plads til 18 deltagere på denne rejse – hurtig reservation anbefales.

Check-out på afrejsedagen er kl. 10.


Tilmeld