Yogarejse til Bali

Yogaretreat på Bali

Eventyr og yoga på Bali med Trine Winther

Hvornår: 28. marts - 8. april 2024
Afrejse fra: København
Pris fra: 21.995,- pr. person

FÅ PLADSER TILBAGE

Rejs med Trine på dette uforglemmelige yogaretreat til Bali, hvor vi bor i Ubud-området, som er Balis gamle, kulturelle centrum. Kunstnerbyen Ubud indebærer afslapning for både krop og sjæl og er populær blandt yogier. Generelt er Bali en ren drøm, hvis du er interesseret i natur. Den tropiske ø byder på alt fra vidtstrakte rismarker og lange sandstrande til frodig regnskov og en aktiv vulkan.

Program

Eventyr og yoga på Bali

Jeg vil gerne invitere dig med på en fantastiske og eventyrlige yogarejse til Bali i Indonesien. Bali og yoga kan noget særligt med hinanden. Efteråret 2022 var jeg på Bali med min kæreste og fik hele dens magiske energi helt ind under huden, og der sidder den stadig. Foruden fordybelsen i yogapraksis med ”the 8 lims of yoga” som omdrejningspunkt, har jeg nogle særlige oplevelser i og omkring Ubud, som jeg gerne vil dele med dig via 3 udflugter. Ugen byder også på en workshop med psykoterapuet Tina Hutnik. Du bestemmer selv, hvad du har brug for og lyst til at deltage i. Du melder dig først til, når vi er på Bali.

Yoga på Bali

Nogle af dagene har vi yoga morgen og eftermiddag. Andre dage vil din yogapraksis være samlet f.eks fra kl. 9.30 – 12.00. Sådanne dage giver dig mulighed for at bruge resten af dagen til hvile og væren, til oplevelser i og omkring Ubud eller tage en dag kysten og nyde strand og hav. De dage hvor yogaen er samlet, fordyber vi os i temaer som: ”Kroppens 7 energichakraer” – ”Åndedrættet og livsenergi”– ”Meditation og mindfulness” – ”Yogaens 8 lemmer” – ”Yoga nidra”.
Vi praktiserer og øver os, med det udgangspunkt vi har hver især. Vi fordyber os i filosofien bag yogaens 8 lemmer og vi vil sammen arbejde via praktisk udøvelse, mental træning og åndelig udvidelse. Undervejs vil jeg krydre vores fælles praksis med min faglighed i forhold til, hvad der sker i kroppen fra et energetisk perspektiv og helt ned på celleplan. For mig er det en vild spændende måde at få både indsigt og forståelse for yoga og samtidig finde motivation til at praktisere. Det er ikke altid at yoga praktiseres via fysiske øvelser som asanas, nogle dage praktiserer du måske yoga via bevidst åndedræt, mindfulness eller meditation. Yoga kan blive en måde og et mindset, hvorfra du møder dig selv og verden omkring dig. Det er her forståelsen for yogaens mange grene kan give dig redskaber og livsattituder, som kan danne rammer om din måde at leve dit liv.

Yogastil

• Yoga shalaen er overdækket og ligger med udsigt til rismarker og skov. På den måde vil du hele tiden være forbundet med naturen under din yogapraksis.
• Under opholdet vil vi praktisere stilarter som: Hatha, vinyasa og yin. Vi skal stifte bekendskab med forskellige typer af meditationer som mantra- mindfulness- bevægelses- fokuseret- visualiserende- og emne meditationer. Vi praktiserer forskellige åndedrætsøvelser (pranayama) for større fokus, ro i sindet og frit energiflow i kroppen. Vi fordyber os i betydningen af at arbejde bevidst med vores nervesystemets respons og de 7 energicentre.
• Jeg vil introducere dig for mindfulness principper, og hvordan du kan bruge mindfulness til større nærvær og ro i din hverdag.
• Du vil også møde faceyoga, ansigtszonetrapi og fodyoga, som lidt ekstra krydderi på ugen. Det virker på både krop og sind og kan særligt give en følelse af mental lethed, lindre hovedpine og kæbespændinger samt give en god følelse af jordforbindelse og ro.

Yoga udstyr

• Hotellet har yogamåtter, som du kan låne eller du kan tage din egen med.
• Tag gerne en yogaklods med, den bruger vi en del under praksis.
• Jeg har næseskylder og yogabånd med til dig som ekstraudstyr. Så hvis du har lyst, vil jeg vise dig, hvordan du skylle næse som en renselsesproces og for friere åndedræt.
• En god ide at medbringe en vandflaske og et tørklæde eller let tæppe til at ligge over dig under afspænding.

Workshop

I løbet i ugen vil der være en workshop, som handler om menneskets skyggesider. Workshoppen er gratis og du behøver ikke melde dig til, men kan deltage frit, hvis du føler for det under opholdet.

”Du kan sige meget om mig, men jeg er i hvert fald ikke typen, der er misundelig, doven eller egoistisk”

Psykoterapeut Tina Hutnik vil på en workshop præsentere skyggearbejdet. Skyggen er de egenskaber vi sjældent eller aldrig viser andre mennesker. Det er egenskaber vi skammer os over eller som vi kritiserer os selv eller andre for. At holde egenskaber i skyggen for os selv og andre kræver store mængder af psykisk energi. Gennem små guidede øvelser kan du med nysgerrighed få en større bevidsthed om dine egne skyggesider. At favne vores skygge skaber følelsen af at være et helt menneske på godt og ondt, hvilket giver en grundlæggende accept af dig selv. Din psykiske belastningsgrad vil nedsættes og du vil blive mindre fordømmende over for dig selv og andre.

De 3 udflugter

 1. Tidlig morgenvandring til bjerget ”Mount Batur”, hvor vi nyder solopgang over skyerne mens vi spise morgenmad. En unik naturoplevelse (½ dag) Pris ca. 270,-
 2. Udflugt til Balis smukke risterasser (3 timer) Pris ca. 75,-
 3. Ceremoni ved det hellige tempel ”Tirta Empul”. Du guides gennem 9 renselsesceremonier med helligt vand fra naturkilder. Denne ceremoni har en helt særlig historie, som min balinesiske ven Dewa vil fortælle dig mere om. Hans kone Ayu sørger for at du bærer deres traditionelle klæder under ceremonien og fortæller dig om beklædningens betydning: Ayu`s mor forbereder traditionelle offer gaver til ceremonien. Det er en meget særlig oplevelse, en af dem som har rørt mig dybt i sjælen (3 timer). Pris ca. 180,-

Hotellet Maya ubud-bali

Nyd den helbredende energi, der strømmer fra Balis spirituelle og kulturelle hjerte på dette charmerende resort. Det ligger ca. 5 km fra Ubud centrum med udsigt til rismarker og skov. Der går minibus fra resortet til og fra Ubud flere gange om dagen.
Resortet byder på lækker morgenmadsbuffet, som du kan nyde i fællesskab med de øvrige deltagere eller i dit eget selskab. Midt på dagen kan du trække dig tilbage og slappe af, nyde naturen og bruge tiden, som det passer dig. Du kan også tage på egne udflugter eller nyde godt af hotellets øvrige tilbud. F.eks har hotellet en sti i skoven/junglen som du kan følge og opleve en fantastisk natur, du kan tilmelde dig madlavningskursus, guidet cykelture, tage på landsbyvandring, massage/spa og meget mere.
Om aftenen er der fælles spisning for dem, der har lyst. Vi har 3 forudbetalte middage på hotellet, som vil være de første 2 aftener og den sidste aften. Resten af dagene kan du frit vælge om du spiser på hotellet eller oplever den balinesiske madkultur i Ubud eller andre steder. Jeg vil med glæde guide dig undervejs.

Hvem kan deltage

At deltage kræver kun at du har lyst til at være med. Om du er erfaren yogaudøver eller møder yoga for første gang, vil der altid være mulighed for udvikling og nye opdagelser i mødet med dig selv, yoga og mindfulness. Det er magien i yogaens nysgerrige, ufordømmende og åbne mindset. Hvis det er første gang du er på så lang en rejse, så skal du ikke være nervøs. Du kan spørge mig til råds om alt, og jeg er tilgængelig på hele rejsen fra Københavns lufthavn til vi lander på resortet.

Fra mig til dig

Husk at alle aktiviteter er tilbud, som du kan vælge til og fra, som du har brug for. Det er din ferie og dig, der bestemmer, hvad den skal indeholde. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det. Lyt indad og mærk efter, hvad det du har brug for fra dag til dag, så du kan give dig selv en selvkærlig uge med omsorg og nærvær. Måske giver det plads til at gå på opdagelse i dig selv og komme tættere på din kerne og det unikke menneske du er. Et par uger før afrejse vil du modtage en mail fra mig med ugens yogaprogram og gode råd til rejsen. Herunder om valuta og mere info. om de 3 udflugter.
Har du brug for at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte Spies rejser eller mig på:
www.trinewinther.dk – trinewinther.dk@gmail.com – tlf. 28 25 20 00

Jeg glæder mig til at dele eventyret med dig

Din instruktør

Trine Winther

Trine Winther

Trine er en passioneret og erfaren yogalærer, som med sin hjertevarme og favnende person vil guide dig gennem yogaens magiske univers. Trine har undervist i både ud- og indland siden 1996 og er kendt for et stort nærvær og engagement på sine rejser.
Trine har et spændende CV som bl.a. byder på: Yogauddannelse fra Indien, Mindfulness instruktør og mentor, Medicinsk yogalærer for børn/unge og voksne, Faceyoga, Ansigtszoneteraut, Flying Nurse, Krisesygeplejerske og Kursusholder.
Læs mere om Trine, og se hendes øvrige rejser her.

Her skal du bo

Maya Ubud Hotel

Maya Ubud Hotel

Maya Ubud Hotel er et luksushotel beliggende i enestående og naturskønne omgivelser i Ubud.

Se dit værelse her.

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen?

Prisen er 21.995,- pr. person

 • Flyrejse med Emirates
 • Mad og drikke ombord på flyet
 • 25 kg bagage + 7 kg håndbagage
 • Bustransfer mellem lufthavn og hotel t/r
 • Lokalguide ved ankomst i lufthavnen
 • Hotelophold i Impressive Forest Suites(10 dage/9nætter)
 • Morgenmad
 • Afternoon Tea
 • 3 middage på hotellet
 • 2 daglige yoga sessions
 • Vand, lån af måtte og håndklæde til hver yoga session
 • Yogaundervisning
 • Workshop om skyggearbejde
 • Skatter og afgifter til flyselskabet

Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb

 • Tillæg for at bo alene i værelset: 6.700,-
  Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn, hvor I deler et dobbeltværelse med hver jeres queensize seng. Lykkes det ikke at finde en der vil dele, må man påregne at betale tillæg for at bo alene.
 • Køb afbestillingsforsikring igennem Gouda Pris fra 840,-

Vær opmærksom på

 • Sidste frist for tilmelding er d. 15. januar 2024
 • Rejsen gennemføres ved 15 tilmeldte og der er max plads til 20 personer.
 • Pas: Rejsen kræver et gyldigt, dansk pas. Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter udrejse fra Indonesien.
 • Visum: Som dansk statsborger skal du have visum til Indonesien. Turistvisum til 30 dage udstedes ved ankomst og koster IDR 500.000, hvilket svarer til ca. USD 35
 • Vaccinationer: Tjek med egen læge eller på Serums Instituttets website.
 • Ændringer i navn eller rejse, kan koste gebyr jf. flyselskabets og hotellets regler.

Reservationsbetingelser

 • Første rate på 5000,- betales 1 uge efter tilmelding til rejsen.
 • Sidste rate betales senest 15. januar 2024

Regler og vilkår for yogarejser med rutefly finder du her.

Om flyrejsen

Vi flyver med Emirates via Dubai.

Kastrup - Bali
Afrejse fra Kastrup d. 28. marts kl. 14.20. (Flytid 6 t. 25 min.)
Ankomst i Dubai kl. 23.45.
Afrejse fra Dubai kl. 03.25. Ankomst på Bali kl. 16.35. (Flytid 9 t. 5 min.)

Bali - Kastrup
Afrejse fra Bali 8. april kl. 00.05.
Ankomst i Dubai kl. 05.25. (Flytid 9 t.)
Afrejse fra Dubai kl. 08.20.
Ankomst i Kastrup kl. 13.15 8. april. (Flytid 6 t. 55 min.)

Ved ankomst til Bali skal man i lufthavnen igennem immigration, dette tager mellem 1-2 timer.
Køreturen fra lufthavnen til Ubud tager mellem 90 - 120 min. alt efter trafikken.

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Iversen
Tlf.: 7070 1051 (10-12)
sport@spies.dk

Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data. Vi indsamler information om, hvordan du interagerer med hjemmesiden, hvor ofte du besøger den, og hvilke sider du får vist. Vi gør dette for at optimere design og brugervenlighed samt styrke hjemmesidens effektivitet. Derudover bruger vi informationen til at give dig personligt indhold og forberede markedsundersøgelser.
Marketing cookies bruges til at følge med i, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Hensigten er, at vi og vores samarbejdspartnere skal kunne vise relevant indhold for den enkelte besøgende. Vi indsamler information om dine interesser, dvs. hvilke sider og annoncer du klikker på, samt hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for eller køber (såkaldt “profilering”). For at kunne vise målrettede annoncer og markedsføring arbejder vi med andre virksomheder, som vi deler informationen med.