Yogarejse med Kira Løve til Lefkas

REJSEN ER UDSOLGT

11/5 – 18/5 2020
5.909,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra København

Rejs med Kira Løve til Lefkas og fordyb dig i yogaen med flot udsigt over Det Ioniske Hav. Glæd dig til en skøn uge med masser af yoga, hyggeligt samvær, mulighed for aktive oplevelser og afslapning i smukke omgivelser.

Program

På rejsen vil Kira undervise i en blanding af forskellige typer yoga med udgangspunkt i hatha yoga. Du vil primært opleve hatha yoga om morgenen og lange lækre yin yogastræk samt guidede åndedrætsøvelser og meditationer om eftermiddagen. Undervisningen foregår som holdtræning på stranden med smuk udsigt over havet. Undervisningen tilpasses din krop og dine behov, giver mulighed for fordybelse i yogaen og tager afsæt i, hvor du befinder dig lige nu.

Undervisningen foregår udendørs i yogapavillonen med smuk udsigt.

På hotellet er der forskellige træningsmuligheder. Her findes et motionsrum med havudsigt, og du kan bl.a. spille tennis, låne en kano eller prøve stand up paddle surfing. Spies tilbyder desuden mod betaling guidede cykelture på den smukke ø.

I løbet af ugen arrangerer Kira mellem yogaundervisningen et par halvdagsudflugter, som man kan deltage i, hvis man har lyst. Disse udflugter er egenbetaling.

Yogarejsen er en mulighed for en aktiv og samtidig afslappende og opladende ferie. Der er tid til både samvær og stilhed, og du bestemmer helt selv, hvor meget eller hvor lidt social, du har lyst til at være. Deltag i det, du har lyst til – det er din ferie.

Praktisk info

Prisen er fra 5.909,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Yogaprogram
  • Klimakompensation

Afrejse fra København 11/5 kl. 16.05, ankomst på Lefkas kl. 20.00.
Hjemrejse fra Lefkas 18/5 kl. 13.10, ankomst i København kl. 15.05.


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: fra 1.800,-

Se priserne under ”Tilmeld” for tilkøb af måltider og andre lejlighedstyper.

De græske myndigheder indførte en skat på hotelovernatninger pr. 1. januar 2018. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. For hotel Porto Galini (kategori 5) er skattesatsen 4 EUR pr. værelse pr. nat.

Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne. Der er maks.20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Medbring egen yogamåtte.

Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage, om du har fået plads på rejsen.


REJSEN ER UDSOLGT

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Iversen 
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk