Yogarejse til Kreta med Annika Johansson

17/9 – 24/9 2020
6.599,- pr. person
Afrejse fra København og Billund

Tag på yogaferie med Annika Johansson til skønne Kreta, hvor en uges yogatræning med fuld havudsigt venter.

Program

Programmet byder på 1½ times yoga hver morgen og aften på en stor udendørs terrasse med udsigt over havet. Måske laver vi også yoga på stranden en morgen. Fokus vil om morgenen være på at vække kroppen, og du vil blive guidet ind i yoga flow/vinyasa. Aftentimerne vil byde på forskellige fokus med balance, yin yoga, åndedræt/pranayama, meditation og fordybelse.

Undervisningen tilpasses gruppens behov, og tema og fokus vil derfor bygges op i løbet af ugen. Du vil dag for dag opdage, at du begynder at mærke kroppen på nye måder. At mærke og lytte til kroppen vil give dig mulighed for at skabe varige forandringer gennem krop og sind, som du kan tage med hjem fra yogaferien.

I dagtimerne kan du finde en plads i solen eller skyggen på hotellets poolområde eller gå ned på stranden og nyde en svømmetur i det klare vand. Du kan også slentre en tur i strandkanten, tage på vandretur i bjergene eller medbringe en bog og slappe af i den lille rolige fiskerby Makrigialos. Hotellet har også en fin spaafdeling, hvor du kan tilkøbe behandlinger.

På hotellet kan du nyde lækker mad med fantastisk udsigt. Måltiderne kan du nyde alene, med dit rejseselskab eller sammen med yogagruppen. På turen respekteres frihed, ro og samvær. Rejsen afsluttes med en fælles middag, som er frivillig at deltage i.

Instruktør på rejsen

Annika Johansson er instruktør på rejsen. ”Jeg lægger i min yogaundervisning vægt på, at du inviteres ind i et meditativt flow, hvor åndedræt og bevægelse forenes ved hjælp af opmærksomhed, sansning og nærvær. Du vil blive guidet ind i hvert enkelt led i kroppen og helt ind i dit hjerte. Min egen yogalærer Søren Rasmussen fra Yoga skolen i Helsingør udtaler: ”Annika, som underviser, viser mennesket vejen til sit hjerte”. At undervise er mit kald!”.

Praktisk info

Pris fra 6.599,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 30 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt 2-værelses Club House Suite med balkon og havudsigt
  • 6 dages yogaprogram
  • Klimakompensation

Afrejse fra København kl. 07:35, ankomst på Kreta kl. 11.55.
Hjemrejse fra Kreta kl. 00.30, ankomst i København kl. 03.00.

Afrejse fra Billund kl. 07.00, ankomst på Kreta kl. 11.30.
Hjemrejse fra Kreta kl. 12.50, ankomst i Billund kl. 15.30.


Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 2 timer og 15 minutter (plus pause undervejs). Køreturen går ad naturskønne og nogle steder snoede veje. Omkring halvvejs vil der være et stop, hvor du kan købe drikkevarer og snacks eller benytte toilettet.

Prisen er pr. person ved to personer i delt lejlighed.
Prisen for at bo alene er fra 7.999,- alt efter lejlighedstype.

Priser på måltidspakker og andre værelsestyper kan ses under ”Tilmeld”.

Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne. Der er maks. 20 pladser på denne rejse, og rejsen bliver gennemført ved min. 15 deltagere.
Der er yogamåtter til låns på hotellet.

De græske myndigheder opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Skattesatsen for Ocean Beach Club (kategori 4) er 3 euro pr. lejlighed pr. nat.


Tilmeld

Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage, om du har fået plads på rejsen.

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk