Yogarejse med Annika Johansson til Rhodos

10/5-17/5 2020
5.995,- pr. person
Afrejse fra København og Billund

Tag med Annika Johansson på denne dejlige yogaferie og nyd den daglige yogatræning med udsigt over havet til lyden af bølgernes skvulpen.

Program

Programmet byder på 1½ times yoga hver morgen og aften på et grønt græsområde med udsigt over havet. Fokus vil om morgenen være på at vække kroppen, og du vil blive guidet ind i yoga flow/vinyasa. Aftentimerne vil byde på forskellige fokus med balance, yin yoga, åndedræt/pranayama, meditation og fordybelse.

Undervisningen tilpasses gruppens behov, og tema og fokus vil derfor bygges op i løbet af ugen. Du vil dag efter dag opdage, at du begynder at mærke kroppen på nye måder. At mærke og lytte til kroppen vil give dig mulighed for at skabe varige forandringer gennem krop og sind, som du kan tage med hjem fra yogaferien.

Mellem yogatræningen kan du finde en plads i solen eller skyggen i hotellets store have eller gå ned på stranden og nyde en svømmetur i det klare vand. Du kan også slentre en tur i strandkanten eller medbringe en bog og bare slappe af og nyde freden. Hotellet tilbyder også gratis holdtræning med SATS-instruktører, ligesom der findes tennisbane, udendørs motionsbane og en lækker spaafdeling med mange gode behandlinger. Fra hotellet er der desuden kun 4,5 km til Rhodos by, og den gamle bydel med sine mange små butikker, cafeer og restauranter er absolut et besøg værd.

Midt på ugen holder vi en yogafridag og tager på en skøn eftermiddagsudflugt sammen. Øen er kendt for sin olivenolie af høj kvalitet, og vi skal derfor besøge byen Embonas og smage på den sunde olie. Rhodos har også store vinmarker og egen fremstilling af vin, så vi besøger Cava Stafylos, en vingård opkaldt efter vinguden Dionysos' søn. Vi introduceres for fabrikkens egne vine, prøvesmager og får også et indblik i selve produktionen. Vi slutter af med en dejlig middag på vingården.

De øvrige aftener samler Annika dem fra gruppen, som ønsker at spise og hygge sig sammen over aftenmåltidet, så ingen behøver at være alene, selv om man rejser alene – medmindre man selv vælger det. På turen respekteres frihed, ro og samvær.

Instruktør på rejsen

Annika Johansson er instruktør på rejsen: ”Jeg lægger i min yogaundervisning vægt på, at du inviteres ind i et meditativt flow, hvor åndedræt og bevægelse forenes ved hjælp af opmærksomhed, sansning og nærvær. Mindful yoga! Du vil blive guidet ind i hvert enkelt led i kroppen og helt ind i dit hjerte. Min egen yogalærer Søren Rasmussen fra Yoga Skolen i Helsingør udtaler: ”Annika viser som underviser mennesket vejen til sit hjerte”. At undervise er mit kald!”

Praktisk info

Prisen er 5.995,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 30 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Hotelophold
  • Yogaprogram
  • Halvdagsudflugt

Afrejse fra København 10/5 kl. 07.10, ankomst på Rhodos kl. 11.35.
Hjemrejse fra Rhodos 17/5 kl. 12.35, ankomst i København kl. 15.10.

Afrejse fra Billund 10/5 kl. 06.00, ankomst på Rhodos kl. 10.35.
Hjemrejse fra Rhodos 17/5 kl. 15.05, ankomst i Billund kl. 17:45.


Prisen er pr. person ved to personer i delt 2-værelses Junior Suite.
Pris for at bo alene: fra 6.644,- i 1-værelses Classic Suite.
Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn.

Se priser på måltidspakker og andre værelsestyper under ”Tilmeld”.

Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Medbring egen yogamåtte. Enkelte undervisningstimer kan blive flyttet eller aflyst, hvis der mod forventning falder regn.

De græske myndigheder indførte 1. januar 2018 en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in.
Følgende skattesats gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat for Sunprime Miramare Beach, kategori 4: 3 EUR.


Tilmeld

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Iversen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk