UGENS SOMMERTILBUD

HVILKET HOTEL PASSER DIG?

Rejser med Spies

Rejser med Spies

Vi ønsker, at du skal få årets bedste uger, når du rejser med os. Derfor sørger vi for tryghed på ferien, uanset om du bestiller en charterrejse og bor på et af vores koncepthoteller, eller om du selv sammensætter din rejse med fly og hotel. Du kan rejse til mere end 60 lande med Spies. Hvis du kun har brug for flybilletter eller et hotel, kan du også bestille det hos os, og du kan vælge mellem 140.000 kvalitetssikrede hoteller. Vi tilbyder spændende storbyferier, og du kan altid finde et godt tilbud blandt vores afbudsrejser.
For os hos Spies er det helt naturligt, at vi gør vores bedste for at bidrage til en mere bæredygtig ferie. Vi vil gøre en forskel med hver eneste ferie og mindske klimapåvirkningen så meget som muligt. Vi sælger nemlig mere end rejser; vi sælger forventninger, oplevelser og gode minder. Vi er et ferieselskab, og vi er stolte over vores prisbelønnede service.

Spies` flyselskab Thomas Cook Airlines Scandinavia er Europas bedste charterflyselskab

Spies' flyselskab Thomas Cook Airlines Scandinavia er Europas bedste charterflyselskab

Thomas Cook Airlines Scandinavia har vundet 2019 TripAdvisor Travellers’ Choice awards for flyselskaber. TripAdvisor uddeler prisen blandt Europas førende charterflyselskaber, og vinderen findes på baggrund af både kvalitet og kvantitet af kundernes anmeldelser i løbet af 12 måneder.

Vil du også flyve med Thomas Cook Airlines Scandinavia? Bestil din rejse hos os!