Se hoteller (2)

Rejser til El Gouna

El Gouna byder på lækre hoteller, fantastisk golf og spektakulær dykning.

El Gouna dukker op i horisonten som en luftspejling i den golde og tørre ørken - denne oase, som ligger 25 kilometer nord for Hurghada, tilbyder perfekte forhold for et både begivenhedsrigt og behageligt ophold med sin beliggenhed ved en kunstig lagune med fantastiske strande. El Gouna blev indviet i 1997 og blev hurtigt et populært rejsemål for såvel solhungrende feriegæster, golfspillere og dykkere som for brudepar og børnefamilier. Stedet er ganske vist kunstigt og helt og aldeles bygget op for turisterne, men her er rent og indbydende. Alting er af fineste kvalitet. For at opleve og se mere af det ægte Egypten anbefaler vi, at du besøger nabobyerne eller tager med på en af vores udflugter. El Gouna er også rig på blandt andet restaurantfestivaler og markeder.

Lækre og trendy hoteller ved stranden

Tager du på ferie til El Gouna, er der aldrig langt til en strand, eftersom hele området er bygget op omkring laguner. Ikke desto mindre tilbyder hotellerne indbydende poolområder, så du har mulighed for at vælge, hvad der passer dig bedst.

Downtown El Gouna

"Downtown" er El Gounas egentlige centrum. Her ligger busstationen, telefonbokse, hæveautomater, et rigtig godt informationscenter og et relativt stort udvalg af restauranter og caféer. Det er her, der er mest liv både om dagen og om aftenen. El Gounas marina (Abu Tig Marina) er Det Røde Havs første marina. Her ligger der flere lystyachter og sejlbåde, og langs havnepromenaden finder du nogle af El Gounas bedste restauranter og flere eksklusive boutiques. Der er mange, der tager hertil for at nyde en romantisk middag eller en drink under stjernerne.

Dykning i El Gouna

Under Det Røde Havs glitrende overflade gemmer der sig nogle af verdens absolut bedste dykkersteder, og du kan vælge mellem en række forskellige typer af dykning. f.eks. vragdykning m.m. Og hvis du skulle få lyst til at tage et dykkercertifikat, findes der masser af professionelle dykkerskoler, som kan hjælpe dig med at komme i gang med dit certifikat på en tryg måde.

Golf i El Gouna

Ikke langt fra El Gouna ligger der der flere gode golfbaner, og når du rejser med Spies, kan du samtidig bestille nogle af vores prisvenlige golfpakker - så er det hele klar, når du ankommer. Og du kan naturligvis finder hoteller, der ligger tæt på både strand og golfbane.

Tips og nyttig info
 • Luksushoteller
 • Hoteller ved stranden
 • Hoteller ved golfbanen
 • Hoteller med spaafdeling
 • Solsikkert
 • Fine strande
 • Golfpakke
 • Spændende udflugter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om El Gouna

Sport/adventure
4,0
Strande
3,5
Børnevenligt
3,0
Vejr og klima
 • januar
20°9°
7
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • februar
21°10°
8
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • marts
24°12°
9
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • april
28°15°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • maj
32°18°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • juni
35°21°
12
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • juli
36°23°
12
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • august
36°23°
12
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • september
33°22°
11
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • oktober
31°19°
10
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • november
27°16°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • december
22°11°
7
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
Strand
El Gouna er bygget op omkring flere kunstige laguner. De fleste hoteller har egen privat strand med liggestole og parasoller, som gæsterne kan benytte. Visse af de større hoteller tilbyder også forskellige vandsportsaktiviteter og andre aktiviteter. Næsten alle strande er lavvandede og meget velplejede. Bliver du træt af hotellets strand, eller ønsker du blot lidt variation, findes der to offentlige strande: Mangroovy Beach lige bag marinaen og Zeytuna Beach.

Mangroovy Beach

Meget fin, lavvandet sandstrand. Gode faciliteter med liggestole, parasoller, restaurant etc. Her er også flere vandsportscentre, hvor man bl.a. kan prøve kitesurfing og leje udstyr. For at komme ind skal du betale entré.

Zeytuna Beach

Ligger på sin egen ø lige uden for El Gouna. Her er der liggestole og hængekøjer samt mulighed for at spille volleyball og snorkle. I baren serveres der iskolde drikkevarer og lette måltider. I sommerhalvåret arrangeres der også beach parties af og til. Man kommer til Zeytuna Beach med båd fra "downtown" eller Sultan Bay Hotel.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til El Gouna i vintersæsonen (oktober-april).

Flyet lander i Hurghada Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i El Gouna. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Transferen foregår med bus eller minibus alt efter antallet af gæster, og køretiden fra lufthavnen i Hurghada til dit hotel er ca. 45 minutter (38-42 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferbussen kører også tit via et par hoteller i Hurghada for at hente/aflevere gæster, og så vil køretiden være ca. 20 minutter længere. Transferbussens nøjagtige rute afhænger af lokale forhold og afgøres på stedet - du får mere information ved ankomsten.
Læs mere om transfer.
Mad, drikke og natteliv
I El Gouna finder du et bredt udvalg af restauranter, som tilbyder alt fra europæisk til amerikansk og asiatisk mad. Her ligger også et mindre antal egyptiske restauranter, men de er et sjældent syn. De fleste af restauranterne ligger samlet omkring marinaen og downtown. Mange af de større hoteller tilbyder også en eller flere restauranter, som holder høj standard. De er dog ofte i den dyre ende.
Eftersom det egyptiske pund er faldet i værdi de senere år, er det i dag ganske billigt at få sig et måltid mad på restaurant. Selv de dyrere restauranter holder et rimeligt prisniveau.

Tænk dog på at El Gouna er blevet bygget til turisterne, og siges at være "Egyptens mest eksklusive ferieby". Af den grund vil det generelle prisniveau være højere her end i andre turistbyer som Hurghada.

Mad og drikke i Egypten

Det lokale egyptiske køkken er baseret på brød, bønner og grøntsager. Hertil serveres normalt fisk, kylling eller oksekød. Eftersom størstedelen af befolkningen er muslimer, er der som regel ikke svinekød på menukortene. Der kan dog være undtagelser. Finere restauranter og store hoteller serverer indimellem retter med svinekød. Prisniveauet er forholdsvis lavt, så man får meget for pengene.

Typiske egyptiske retter

Fuul
Fuul er favabønner serveret med olie, citron, salt, kød, æg og løg for at smage retten til. Fuul serveres i en portionsskål og spises sammen med brød og grøntsager.

Ta'amiya
En blanding af kikærter og krydderier, som steges sammen til små boller. Det samme som det, vi i Danmark kalder falafel. Hvis man lægger fuul og ta'amiya sammen med tomater i et pitabrød, har man en god snack eller en let frokost.

Tahina
En dip af sesamfrø, olie, hvidløg og citron, som kan bruges i pitabrød, som tilbehør til en hovedret eller som sauce på ta'amiya
....

Kofta
Hakket kød blandet og stegt med krydderier - ligner aflange frikadeller og kan være ret stærkt krydret. Kaldes også shish kebab.

Kebab
Det samme som köfte, bortset fra at kødet er skåret i tynde strimler og altså ikke hakket.

Firakh
Kylling, som oftest spises grillet sammen med grøntsager. Kan også spises som gryderet med tomatsauce og grøntsager.

Molokhiyya
En af de få, ægte egyptiske retter – en tyk, grøn suppe lavet på bladgrønt, ris og hvidløg. Suppens base udgøres som regel af kylling eller oksekød.

Typiske egyptiske drikkevarer

De fleste drikkevarer, som vi kender hjemmefra, findes også her: sodavand, juice, kaffe, te etc. Drikkevarer med alkohol kan købes overalt, hvor der er turister, dvs. på de fleste barer, restauranter og hoteller. Husk dog på at Egypten er et muslimsk land, hvor størstedelen af befolkningen ikke drikker alkohol. Priserne kan derfor være relativt høje på grund af høje afgifter på import.

Drikkevand

Alle de områder, der ligger et stykke fra Nilen, har problemer med vandforsyningen, og dette er et af de helt store projekter, som Egypten arbejder med. De fleste hoteller har vandrør, der går direkte til hotellet, men de fleste private husejere henter stadig vand med tankbiler. Det er derfor ikke ualmindeligt, at der afbrydelser i vandforsyningen, og kvaliteten på vandet er ikke så god som hjemme.
El Gouna har et godt natteliv. I "downtown" findes der nogle hyggelige barer, og ved marinaen findes der nogle luksuriøse natklubber. Generelt er El Gouna dog et roligt og hyggeligt feriested. De fleste hoteller har ofte forskellige typer af aktiviteter om aftenen. F.eks. orientalsk show, diskotek, karaoke etc. Ønsker du mere gang i den, kan du tage en taxi ind til Hurghada. Her er der et betydeligt større udvalg af barer og natklubber.
Shopping
I El Gouna er der ingen travle markedspladser eller basarområder. Byen er bygget til turister, som ønsker en stressfri ferie uden påtrængende sælgere og langtrukne diskussioner om prisen. Naturligvis findes der et mindre "shoppingcenter" i downtown, hvor du kan købe souvenirs osv.
Alting her er, i egyptisk skala, ganske dyrt. Ved marinaen ligger der et antal dyre dyre butikker, som sælger modetøj og indretning til hjemmet til høje priser.
Hvis du er på udkig efter et større udvalg af butikker og shopping, kan Hurghada anbefales. Med minibus eller taxi tager det ca. 30 min. at køre til Hurghada. Her finder du det meste, og er du god til at forhandle om prisen, kan du gøre dig et par gode køb.

Souvenirs

Det er let at finde gaver og souvenirer i Egypten. De mest almindelige er papyrustegninger, alabasterfigurer, miniaturekopier af antikke genstande og monumenter, kopier af antikke smykker, guldsmykker, vandpiber og film om landet. Listen er lang. De absolut dyreste ting, som sælges ved de mest besøgte seværdigheder, kan du ofte finde til meget lavere priser i andre butikker.

Sådan prutter du om prisen

Det er en selvfølge at prutte om prisen i Egypten - også for sælgeren. Som regel kan man sige, at du gør et godt køb, hvis du kan få prisen ned med 50 %. Vis aldrig at du er interesseret i at købe varen. Så bliver det sværere at få prisen ned. Dit første bud bør ligge langt under det, du har tænkt dig at betale. Sælgeren vil få dybe rynker i panden og ryste på hovedet. Han sænker sin pris, og måske forhøjer du dit bud lidt. Sådan bliver I ved i et godt stykke tid. Får du ikke prisen ned, så læg varen fra dig og lad som om, du er på vej væk. Så vil sælgeren løbe efter dig og sige okay. Der er lidt teater over det hele, og når man først er kommet i gang, er det rigtig sjovt.

Supermarkeder

Næsten alle større hoteller har deres eget minimarked. Der findes også flere mindre supermarkeder i "downtown". Her kan du købe fødevarer, hygiejneartikler, drikkevarer, vand etc. Udvalget er langt fra overdådigt men tilstrækkeligt. Alt, hvad der er importeret, er dyrt.

Shopping i Egypten

Egypten er et fantastisk land, hvis du ønsker at købe tæpper, papyrus, smykker, alabast, træfigurer etc. Derimod er her kun få internationale tøjbutikker og modetøjskæder.
De bedste fund finder man i stedet i de gamle bydele eller lidt uden for byerne, på markeder og i basarer. Glem ikke at prutte om prisen. Som regel kan man sige, at du har gjort et godt køb, hvis du får prisen ned med 50 procent.

Antikviteter

Hvis du vil købe historiske genstande med hjem fra Egypten, skal du først søge tilladelse hos myndighederne, hvis genstanden er ægte. Det er nemlig forbudt at udføre ting af historisk værdi af landet.

Sælgere

Sælgerne i Egypten kan mange gange være ret påtrængende. Mange af dem råber efter dig, siger at de vil stille dig et spørgsmål eller vil vide, hvilket land du kommer fra - alt sammen for at få dig til at stoppe op og komme ind i deres butik. Hvis du går ind, vil de måske byde på te og lover, at du ikke behøver at købe noget, bare kigge! I begyndelsen kan det være lidt anstrengende, men man vænner sig hurtigt til det. Det er ganske enkelt egypternes salgsteknik. Et godt tip er at undlade at svare eller indlede en samtale, hvis man ikke er interesseret i at købe noget.

Udførselsforbud

Hvis du vil købe historiske genstande med hjem fra Egypten, skal du først søge tilladelse hos myndighederne, hvis genstanden er ægte. Det er nemlig forbudt at udføre ting af historisk værdi af landet.

Taxfree

Inden for 48 timer efter ankomsten til Egypten, har du mulighed for at handle taxfree i specielle taxfreebutikker. Husk pas. Kontakt din guide for at få information om, hvor du finder den nærmeste butik.
Aktiviteter og seværdigheder
Med lokaltrafikken kan du komme vidt omkring i området, og det er både et billigt og sikkert transportmiddel. Hvorfor ikke tage en tur ind til "downtown", hvor du finder enklere former for shoppingmuligheder samt restauranter. Du kan også tage til Abu Tig Marina, hvor der er en international atmosfære med gode restauranter og hyggelige caféer. Udsigten ud over de fantastiske luksusbåde, som ligger ankret op i marinaen, er dejlig.
Du kan desuden prøve kræfter med flere andre spændende vandsportsaktiviteter, f.eks. windsurfing og kitesurfing. Har du lyst til at spille gold, vil du heller ikke blive skuffet - her findes en stor 18-huls bane.

Dykning og snorkling

Under Det Røde Havs glitrende overflade gemmer der sig nogle af verdens absolut bedste dykkersteder, og du kan vælge mellem en række forskellige typer af dykning. f.eks. vragdykning m.m. I El Gouna kan du vælge mellem flere dykkercentre. Alle centre har egne dykkerbåde, og de fleste kan tilbyde instruktører, som taler både engelsk, tysk, italiensk og til og med dansk. Sikkerhedsniveauet er højt (hvis du vælger et velrenommeret dykkercenter), og bådene er som regel af meget høj standard. Vi plejer at anbefale dykkercentret Aquarius til vores gæster. Det er et kendt og meget professionelt dykkercenter, som har en høj standard, både når det gælder instruktører, udstyr, både og service. Aquarius har dykkercentre i Makadi, på hotel Marriott i New Hurghada samt i Palm Beach ca. 15 km syd for El Gouna. Dykning med Aquarius reserveres gennem Spies-guiden.

Snorkelture

Hvis du synes om at snorkle, findes der et væld af daglige bådture og snorkeludflugter at vælge mellem. Lige som dykkerbådene foretager båden et eller to stop undervejs på turen, hvor man kan hoppe i vandet og snorkle. Der er instruktører med om bord.

Prøvedyk - for dig som vil prøve dykning

Hvis du ønsker at prøve, hvordan det føles at trække vejret i vandet, tilbyder de fleste dykkerskoler såkaldte prøvedyk. Du får en kort introduktion til teorien og til, hvordan udstyret fungerer, og hvad der er vigtigt at tænke på, inden du sammen med en instruktør går ned på ca. 5-8 meters dybde.

Dykkercertifikater - fra nybegynder til avanceret niveau

De fleste dykkercentre tilbyder dykkerkurser fra nybegynderniveau og op til rigtig avancerede kurser i teknisk dykning. Et Open Water-kursus (for at få certifikat) tilbydes i forskellige udformninger. Kurset tager 4 dage. I prisen indgår normalt kursusmateriale og udstyr.

Færdige dykkerpakker - for dig med dykkercertifikat

Hvis du allerede har et dykkercertifikat, er der meget at vælge mellem. De fleste dykkerskoler tilbyder dykkerpakker af nogle dages varighed. Sammen med en instruktør lægger du en plan for dagene, dvs. hvilke dykkersteder, du vil besøge, afhængigt af hvad der er muligt med hensyn til vejr, antal deltagere etc. Jo flere dage, du bestiller, des billigere plejer det at blive pr. dag. I prisen indgår der normalt ikke udstyr. Dette kan lejes separat og betales pr. del. Dette skyldes, at mange dykkere tit medbringer deres eget udstyr.

Liveaboards - den ultimative dykkeroplevelse

Vil du have den ultimative dykkeroplevelse, findes der et antal dykkerskoler, som tilbyder såkaldte "Liveaboards". Her tager man ud med båd i 3-7 dage. Du bor om bord på båden, og hver dag dykker du forskellige steder. Et liveaboard kræver et vist antal deltagere og er naturligvis afhængigt af godt vejr og er derfor sæsonbetonet. Om bord på båden findes der normalt et antal instruktører og en besætning bestående af en kaptajn, matroser og en kok. Som regel indgår helpension eller All Inclusive.

Golf

I El Gouna ligger en af Egyptens bedste golfbaner; El Gouna Golf Club. Banen ligger midt i byen og er en afvekslende og tilpas lang bane med 18 huller, som egner sig til alle typer af spillere.

Vandsportsaktiviteter

I El Gouna er der næsten ubegrænsede muligheder for at dyrke forskellige typer af vandsportsaktiviteter. De fleste lidt større hoteller har egne vandsportscentre, hvor du kan prøve alt fra vandski til vandcykler, sejlbåde, windsurfing etc. Bor du på et hotel, som ikke kan tilbyde dette, kan du mange gange benytte et andet hotels faciliteter.

Ørkensafari med quads

De såkaldte quads, som er en slags firhjulede scootere, kan lejes for minimum to timer og op til en hel dag. Turen foregår med guide gennem ørkenen. Det er også muligt at besøge en beduinby. For mere information, kontakt informationscentret i "downtown" eller en af dine Spies-guider.

Gokart

Gokartbanen finder du på vejen mellem "downtown" og marinaen.

Paintball

Ligger ved siden af gokartbanen, på vejen mellem "downtown" og marinaen.

Minigolf

Ligger i marinaen.

Yalla Horse Stabel

Rideture i ørkenen og på stranden arrangeres af Jalla Horse Stables, som ligger i nærheden af hotel Captain's Inn. Stalden er ejet af en hollænder og tilbyder både klassiske araberheste og ponyer. Det er også muligt at ride på kamel, men dette skal reserveres i god tid.

Aquarium

Dette akvarium, som ligger i "downtown", giver et fint indblik i livet i Det Røde Hav.
Sådan kommer du omkring
De fleste store biludlejningsfirmaer har kontor her på rejsemålet; Avis, Hertz, Budget etc. Det kræver internationalt kørekort at leje bil. Vi fraråder vores gæster at leje bil, da trafikken er ret pressende og "lovløs".

Taxi

I El Gouna kan det være svært at få fat i en taxi på egen hånd. Af og til står der taxier ved busstationen, men ellers kan man bestille en fra hotellet eller informationscentret.

Bus

Fra busstationen i El Gouna kører der busser til Hughada ca. to gange i timen. Turen tager omkring 30 min. Bussen stopper flere steder for at samle flere passagerer op.

Minibus

El Gouna har sit eget transportsystem. For at turisterne skal slippe for langtrukne prisdiskussioner med taxi- og buschauffører, er der minibusser i El Gouna. Der findes fire forskellige buslinjer, og minibusserne kører i pendulfart mellem hotellerne, "downtown" og marinaen. I stedet for at betale kontant køber du et kuponhæfte på dit hotel eller i informationscentret i "downtown".

Langtursbusser

Fra busstationen i Hurghada (i El Dahar) kan du køre i bus til bl.a. Cairo, Luxor og Aswan. Bussernes standard varierer afhængigt af busselskab. Vær opmærksom på at busserne har et begrænset antal pladser til turister. Billet bør købes i god tid. At rejse med bus i Egypten kan være tidskrævende og frustrerende, idet busserne sjældent kører efter planen, men det er samtidig et spændende eventyr, hvis man vil opleve det lokale hverdagsliv.
Fakta

Vores service

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt i seks måneder ud over opholdets varighed. Turistvisum er påkrævet og gælder i 30 dage (én indrejse). Visum indgår i rejsens pris, hvis du bestiller en charterrejse hos Spies. Visummet udleveres i lufthavnen ved ankomsten til Egypten i form af et "frimærke" i passet. Vær opmærksom på, at det kan tage tid med visum og bagage. For yderligere information henviser vi til Egyptens ambassade på telefon 35 43 70 70/35 25 32 53....

Danske forlængede pas anerkendes til ind- og udrejse. Danske provisoriske pas (nødpas) og EU-nødpas anerkendes kun til udrejse og kræver stempel fra immigrationsmyndighederne. Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du kontakte Egyptens ambassade på for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Egypten.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Egyptiske pund (EGP). Betal med den lokale valuta, hvis du vil undgå en dårlig vekselkurs. Du kan dog også betale med EUR. Der findes to typer banker i El Gouna; almindelige banker og hotelbanker. De fleste almindelige banker findes downtown. Hæveautomater findes downtown og på nogle af de større hoteller. Udflugter betales i EUR eller med kreditkort. Skandinavisk valuta kan ikke veksles på rejsemålet.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V.

Sprog

Arabisk og engelsk.

Øvrigt

Taxfreeudbuddet i lufthavnen er begrænset. Drikkepengesystemet er udbredt, og det er kutyme at give et par egyptiske pund i drikkepenge. Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Rejs med børn
El Gouna er et udmærket rejsemål for børnefamilier. Strandene er oftest lavvandede, hotellerne er veludstyrede, og det er ret billigt både at spise og drikke her. Desuden elsker egypterne børn! Vælger du et af de større hoteller (resorts), tilbyder de fleste legepladser og forskellige aktiviteter for børn.

På restaurant med børn

I El Gouna er det ikke noget problem at tage børnene med på restaurant. De finere restauranter tilbyder oftest højstole og børnevenlig mad.

Børnevenlige strande

De fleste strande er lavvandede. Der kan dog forekomme understrøm så hold altid børnene under opsyn. Solen er meget stærk. Anvend solcreme med høj solfaktor.
Find din rejse til El Gouna