Se hoteller (1)

Rejser til El Gouna

El Gouna byder på et lækkert hotel, fantastisk golf og spektakulær dykning - en rejse med lidt mere af det hele.
El Gouna dukker op i horisonten som en luftspejling i den golde og tørre ørken - denne oase, som ligger 25 kilometer nord for Hurghada, tilbyder perfekte forhold for et både begivenhedsrigt og behageligt ophold med sin beliggenhed ved en kunstig lagune med fantastiske strande. El Gouna blev indviet i 1997 og blev hurtigt et populært rejsemål for såvel solhungrende feriegæster, golfspillere og dykkere som for brudepar og børnefamilier. Stedet er ganske vist kunstigt og helt og aldeles bygget op for turisterne, men her er rent og indbydende. Alting er af fineste kvalitet. For at opleve og se mere af det ægte Egypten anbefaler vi, at du besøger nabobyerne eller tager med på en af vores udflugter. El Gouna er også rig på blandt andet restaurantfestivaler og markeder.

Luksuriøse og trendy hoteller ved stranden

Tager du på ferie til El Gouna, er der aldrig langt til en strand, eftersom hele området er bygget op omkring laguner. Ikke desto mindre tilbyder hotellerne både spaafdeling og indbydende poolområder, så du har mulighed for at vælge, hvad der passer dig bedst.

Downtown El Gouna

"Downtown" er El Gounas egentlige centrum. Her ligger busstationen, telefonbokse, hæveautomater, et rigtig godt informationscenter og et relativt stort udvalg af restauranter og caféer. Det er her, der er mest liv både om dagen og om aftenen. El Gounas marina (Abu Tig Marina) er Det Røde Havs første marina. Her ligger der flere lystyachter og sejlbåde, og langs havnepromenaden finder du nogle af El Gounas bedste restauranter og flere eksklusive boutiques. Der er mange, der tager hertil for at nyde en romantisk middag eller en drink under stjernerne.

Dykning i El Gouna

Under Det Røde Havs glitrende overflade gemmer der sig nogle af verdens absolut bedste dykkersteder, og du kan vælge mellem en række forskellige typer af dykning. f.eks. vragdykning og drift diving. Og hvis du skulle få lyst til at tage et dykkercertifikat, findes der masser af professionelle dykkerskoler, som kan hjælpe dig med at komme i gang med dit certifikat på en tryg måde.

Golf i El Gouna

Ikke langt fra El Gouna er der flere golfbaner, og hvis du ønsker at bestille starttider inden afrejse, kan du drage fordel af vores samarbejde med Greenfee 365 og bestille tider allerede nu.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller ved stranden
  • Tæt på golfbanen
  • Solsikkert
  • Fine strande
  • Spændende udflugter

Spies' gæster om El Gouna

Find din rejse til El Gouna