Se hoteller (5)

Rejser til Makadi Bay

I Makadi Bay kan du bo direkte ved stranden. Rejser du med børn er Grand Waterworld Makadi et godt valg.
Cirka 30 kilometer syd for Hurghada ligger Makadi Bay- et stille ferieområde, som er velegnet til dig, der gerne vil på en afslappende badeferie tæt på havet. Og det gælder både med og uden børn. I modsætning til i Hurghada er der i Makadi Bay fantastiske koraller lige ved stranden, så gå ikke glip af en snorkeltur for at se den fantastiske verden under havoverfladen. Makadi Bay kendetegnes af store hoteller. Uden for hotellerne er der dog ikke ret meget at foretage sig. I centrum af Makadi Bay ligger der et par souvenirbutikker, et apotek og en bank. Du kommer dertil med taxi eller ved at gå langs stranden. Kunne du tænke dig et større udvalg af restauranter, shoppingmuligheder og forlystelsesliv, anbefaler vi en tur til Hurghada.

Bo lige ved stranden og koralrevet

Makadi Bay er kendt for sine gode muligheder for dykning, og man kan også snorkle ud til revene direkte fra stranden. I Makadi Bay tilbyder Spies hoteller tæt på eller lige ved den lange fine sandstrand, så uanset hvilket hotel du vælger, har du nem adgang til snorkling i absolut verdensklasse. Ved Makadi Bay breder Det Røde Hav sig ud i al sin pragt med det klare, indbydende vand, og den hvide sandstrand indbyder til solbadning og forfriskende dyp. Om aftenen er en tur langs strandpromenaden den perfekte afslutning på en skøn feriedag.

Børnevenlige hoteller i Makadi Bay

Rejser du med børn, bor du godt på Grand Waterworld Makadi, hvor der findes både børneklub og et vandland. Desuden indgår All Inclusive i prisen, og beliggenheden gør, at du kan gå fra hotellet direkte ud på stranden og få en dag med masser af sol og svømmeture. Bor du på et af vores andre hotell, som ligger liige ved siden af Grand Waterworld Makadi, er du velkommen til at besøge vandlandet, men der skal betales entré.

Hoteller for voksne i Makadi Bay

Rejser du uden børn, er Makadi Spa et godt valg med sit store poolområde og beliggenhed lige ved stranden. All Inclusive indgår naturligvis, så du kan bare slappe helt af og nyde ferien.
Tips og nyttig info
  • Hotel med vandland
  • Hoteller for voksne
  • Hoteller på stranden
  • All Inclusive
  • Solsikkert
  • Spændende udflugter

Spies' gæster om Makadi Bay

Find din rejse til Makadi Bay