Krydstogt i Caribien
Inspiration

En uge i

Caribien

Caribien på en uge

Et krydstogt er meget mere end luksuriøse skibe. Oplevelserne ved hvert stop er halvdelen af fornøjelsen. Vi hoppede med ombord på en uge i Caribien.

Krydstogt i Caribien

Ruten: Miami Beach -> Cozumel -> George Town -> Ocho Rios -> Cococay -> Miami Beach. Illustration: Sara Kebbon

Miami Beach

Miami Beach

Vores krydstogt begynder i Miami Beach, Floridas mest berømte badeby. Vi lægger derfor ud med en nat på ”almindeligt” hotel sammen med landkrabberne. Vi sørger for at nyde de lækre strande og byens pastelfarvede puls, inden vi står til søs.

Cozumel

Cozumel

Vi tilbringer en dag til havs inden vi ankommer til Cozumel, en af Mexicos største øer. Cozumel ligger i Det Caribiske Hav ud for Yucatánhalvøen og er kendt for sine fantastiske strande og gode forhold til dykning og snorkling. Her er mange koralrev, hvor man kan se alt fra papegøjefisk til havskildpadder. Efter snorklingen bevæger vi os ind på øen for at se ruinerne af de mayabyer, der lå på øen.

Grand Cayman

Efter en nat til havs kaster vi anker ud for Caymanøernes hovedstad George Town på Grand Cayman. Shuttlebåden sætter os af midt i shopping kvarteret, hvor priserne er lave, eftersom øen er skattefri. Vi tager en kort tur med taxa til Seven Mile Beach, en af øens mest spektakulære strande. Vi klarer vores shopping på vej tilbage til skibet.

Jamaica

Jamaica

Næste morgen vågner vi på Jamaica, nærmere bestemt Ochos Rios. Den lille fiskerby har vokset sig til en af Jamaicas mest populære turistbyer med masser af restauranter og butikker. Der er også gyldne strande og en dramatisk natur med et rigt dyreliv. Vi besøger de berømte vandfald i Dunn’s River Falls, og vi sviger forbi James Bond Beach, der er kendt fra filmen Dr. No – og hvor den hemmelige agents skaber Ian Fleming boede.

Bahamas

Bahamas

Dagen derpå hviler vi ud til søs, og efter en god nats søvn når vi frem til det sidste stop på vores krydstogt; Cococay, Bahamas. Cococay er rederiet Royal Caribbeans private ferieø og et rigtig caribisk paradis. Her handler alt om at nyde vandet, solen og stranden. Vi begynder med en tur i kajak, og bagefter slapper vi af i hængekøje med en kølig drink. Senere vandrer vi en tur på stedets naturstier, mens andre snorkler ved koralrevet rundt om øen.

Tilbage i Miami Beach

Miami Beach

Når vi næste morgen går fra borde i Miami, er det med følelsen af både at have oplevet utrolig meget, men samtidig være fuldstændig udhvilede.

Vil du læse mere som dette?