Rejsemål i Europa med

DRØMMESTRANDE

Strande i Europa du ikke må gå glip af

Du behøver ikke rejse om på den anden side af kloden for at finde strande, hvor det gyldne, finkornede sand strækker sig flere kilometer. Ud fra vores egne eksperters tips har vi her samlet et bud på nogle af de allerbedste strande i Europa. Alle strande ligger ved rejsemål, som du kan besøge med Spies.

Playa de Alcudia på Mallorca

Playa de Alcudia, Mallorca

Playa de Alcudia er omtrent 14 kilometer lang, sandet er finkornet og vandet er klart. Stranden er muligvis den vigtigste årsag til, at mange vælger at rejse til Alcudia. Det gælder ikke mindst for familier med børn, der nemt kan bade og plaske på det lave vand. Her er flere aktivitetsmuligheder og meget andet, som sikrer en dejlig dag på stranden.

Punta Rata i Brela

Punta Rata, Brela

Det prestigefyldte magasin Forbes har udnævnt Punta Rata i Kroatien til en af verdens smukkeste strande samt den flotteste i Europa. De rundslebne sten giver et krystalklart badevand, og stranden har fået det internationale miljømærke Blå Flag. Omkring stranden er en del nåletræer, så det er nemt at finde en plads i skyggen.

Protaras Beach, Protaras/Fig Tree Bay

Protaras Beach, Protaras/Fig Tree Bay

Den kilometerlange strand i Protaras strækker sig langs hele centrum af Protaras til Fig Tree Bay-stranden. Områdets strande går for at være nogle af Cyperns bedste, hvilket ikke siger så lidt på en ø som Cypern. Det turkisblå vand og det bløde sand gør stranden perfekt til afslapning.

Albena Beach i Varna, Bulgarien

Albena Beach, Albena

Albena i Bulgarien har en gylden, seks kilometer lang strand, der sine steder er op til 100 meter bred. Albena Beach er populær blandt børnefamilier, da den er meget lavvandet og kan tilbyde mange aktiviteter. Stranden har fået det højt respekterede og anderkendte miljømærke Blå Flag.

Kleopatrastranden i Alanya

Kleopatrastranden, Alanya

Kleopratrastranden er angiveligt opkaldt efter den berømte egyptiske dronning, som siges at have badet netop her. Alanyas mest populære strand er knap to kilometer lang og har fået et internationale miljømærke Blå Flag. Her er alt, man kan tænke sig til en skøn stranddag.

Koukounaries Beach, Skiathos

Koukounaries Beach, Skiathos

Koukounaries Beach har ry for at være den bedste på Skiathos og muligvis i hele Grækenland. De duftende nåletræer står smukt langs stranden, som består af finkornet og lyst sand. Hvis du trænger til at rejse dig fra solstolen, er der et godt udbud af vandsport.

Strand og storby i Barcelona

Kombiner strand med storbyferie

Vidste du, at du kan tage på badeferie i en storby? Er der strand i byen, kan du nemt kombinere storbypuls, shopping og underholdning med dovne dage og sand mellem tæerne.