Par i badevand på voksenferie

Voksenferie

For dig der rejser uden børn

Voksenferie - en rejse på dine præmisser

Er det tid til en ferie uden børn, eller leder I efter et hotel uden vandplask og jubelskrig fra poolen? I vores store udbud finder du, der søger fred og ro eller en helt børnefri ferie, masser af herlige rejser. Så uanset om jeres voksenferie skal byde på spænding eller afslapning, kan Spies tilbyde det, I leder efter.

På vores egne Sunprime Hotels er der ingen adgang for børn under 16 år. På hotellerne tilbyder vi lækker mad og drikke, spaafdeling og SATS-holdtræning. Børn vil med sikkerhed finde Sunprime kedelig. Men for voksne, der vil nyde en børnefri ferie, er hotellerne et sikkert hit.

Vil I gerne bo på et godt hotel uden at bruge hele ferieopsparingen på indkvartering, anbefaler vi Prime Comfort og Prime Select. Hotellerne er populære blandt vores gæster, fordi du her får meget for pengene, god beliggenhed og god komfort. Også vores Prime Comfort og Prime Select hoteller er velegnede for voksne, der rejser uden børn.

Det er ikke blot Spies' egne hoteller, der passer perfekt til en voksenferie. I vores store udvalg finder du bl.a. også storbyferier, krydstogter og spahoteller. Eller hvorfor ikke investere lidt ekstra i dig selv og tage med på en af vores træningsrejser? Her tilbyder vi både yoga-, cykel- og fitnessrejser.

Spændende rejsemål til voksenferier

Her finder du nogle af vores bedste rejsemål, hvor oplevelserne er i fokus.

Ferie med afslapning

Skønne voksenhoteller og fantastisk feriestemning.

Perfekte voksenhoteller

Hoteller med en aldersgrænse på min. 16 år.

Flere ferier for voksne

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller