• børnevenligt

Sunwing Cala Bona Seafront

 • Direkte ved havet
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Lejligheder til op til 6 personer
fra9.390,-
Se tilgængelige værelser
skip links

Favorithotellet er tilbage!

Sunwing Cala Bona Seafront ligger på Mallorcas østlige og nok smukkeste kyst. Her kan du se frem til en ferie med fokus på familien og et poolområde med skøn udsigt over Middelhavet.

NYHED! Sommeren 2024 slår vi igen dørene op for Sunwing Cala Bona Seafront. Hotellet var længe et af vores mest populære Sunwing Family Resorts, og efter en omfattende renovering åbner hotellet nu igen og fremstår mere indbydende end nogensinde med nymalede lejligheder, nyt interiør og en istandsat restaurant, reception, spa- og fitnessafdeling samt Lollo & Bernie Club. Her findes desuden et helt nyt motionsrum og en Teen Lounge.

Hotelfakta

 • Pool
  2 stk.
 • Børnepool
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  3 stk.
 • Elevator
  Ja
 • Aircondition i alle værelser/lejligheder
  Ja
 • Nærmeste centrum
  800 m
 • Nærmeste strand/badested
  800 m
2-værelses Lollo & Bernie Suite med stor terrasse mod omgivelserne og vej
Lollo & Bernie underholder børnene med spændende shows
Sunwing
Sunwing Family Resorts er vores absolut bedste familiehoteller med børnevenlige pools, rummelige lejligheder og maskotterne Lollo & Bernie til at underholde de yngste gæster. Til de voksne findes træningsmuligheder og spaafdeling.
 • Direkte ved havet
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Lejligheder til op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børneklub med Lollo & Bernie
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
 • Check-in af bagage på hotellet, når du flyver med Sunclass Airlines

Om hotellet

Favorithotellet er tilbage!
NYHED! Sommeren 2024 slår vi igen dørene op for Sunwing Cala Bona Seafront. Hotellet var længe et af vores mest populære Sunwing
Family Resorts, og efter en omfattende renovering åbner hotellet nu igen og fremstår mere indbydende end nogensinde med nymalede lejligheder, nyt interiør og en istandsat restaurant, reception
, spa- og fitnessafdeling samt Lollo & Bernie Club. Her findes desuden et helt nyt motionsrum og en Teen Lounge. Velkommen!
Forkæl dig selv og familien med en ferie på et komfortabelt hotel med udsigt til havet, Fitness & Spa lige rundt om hjørnet og golfbanen inden for rækkevidde. Sunwing Cala Bona Seafront ligger på Mallorcas østlige og nok smukkeste kyst. Her kan du se frem til en ferie med fokus på familien og et poolområde med skøn udsigt over Middelhavet.
På Sunwing Cala Bona Seafront indbyder de dejlige poolområder til afslapning, og det er nemt at finde sin egen favoritpool. De mindste gæster vil stortrives med små vandrutsjebaner og andet sjov i børnepoolen, som ligger på bekvem afstand af både Lollo & Bernie-klubben og poolbaren. Her findes desuden en stor pool og en overdækket babypool. Vil du bade i havet, anbefaler vi strandene ved Cala Bona 800 meter fra hotellet samt ved Cala Millor 2 km fra væk. Hotellet ligger ved en lille offentlig naturstrand med tang og sten på havbunden. Fra Sunwing Cala Bona Seafront kan du spadsere hele vejen til Cala Millor langs en fin strandpromenade, hvor der ligger både restauranter og butikker.
Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare.
Internetforbindelsen varierer i hastighed.
Informationssitet MySunwing
På hotellets eget informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage der serveres Sunwing Inclusive serveres, ligesom du kan læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.
Vores service
Personalet på hotellet står klar til at hjælpe dig med stort og småt i ferien, og som gæst på Sunwing Family Resorts har du adgang til vores service i Help Desk døgnet rundt. I Help Desk kan du få information om hotellets udbud, bestille udflugter og leje bil samt få tips til gode shoppingmuligheder og fine strande. Vi forsøger naturligvis også at finde en løsning, hvis der er praktiske ting, du har brug for hjælp til.
Røgfrit på Sunwing
Sunwing Cala Bona Seafront er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.
Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.
Handicapfaciliteter
Hotellet har handicapvenlige lejligheder - læs mere under lejlighedstyperne Family og Royal Lounge Suite. Den store pool har trappe med gelænder samt handicaplift.
Sæson
Hotellet er åbent fra midten af april til midten af oktober.
Miljø
Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.
Øvrigt
Resort Service/Help Desk: 24-timers service.
Check-in efter kl. 15 på ankomstdagen og check-out senest kl. 12 på hjemrejsedagen.
Den nærmeste hæveautomat ligger cirka 250 meter fra hotellet.
Bygget: 1990. Renoveret: 2024.
180 lejligheder. Elevator: Ja.
Aircondition: Ja.
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet (begrænset antal pladser).
Dyr på hotellet: Selskabshunde er ikke tilladt på hotellet. Kun førerhunde og servicehunde accepteres på visse dele af hotellet.
Diverse: I Cala Bona-området lever der blandt andet fredede svaler, som til tider kan bygge reder på eller i nærheden af hotellet, hvilket kan opleves som forstyrrende for vores gæster. Hotelpersonalet gør dog deres bedste for at holde balkoner og terrasser rene og pæne.
Hotelmanager
Miquel Manresa

Skatter og afgifter

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in.

Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter på det samme hotel:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0,80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat på det samme hotel.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Hotellets officielle klassificering er 4.

Sådan bor du

Sunwing Cala Bona Seafront ligger på Mallorcas smukke østkyst. Her kan du se frem til en ferie med fuldt fokus på familien og et poolområde med skøn udsigt over havet.

Se lejlighedernes beliggenhed på hotellet her.
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

NYHED! Få en ekstra god start på ferien og overrask familien med en velkomstpakke, der venter i lejligheden ved ankomsten. Pakken indeholder sodavand, chips, mikroovnspopcorn, slik og strandtennis. Bestilles hjemmefra sammen med rejsen.

Når du bestiller Sunwing Joker, lader du os vælge lejlighedstype på hotellet alt efter, hvad der er ledigt. Du får altid en lejlighed, som findes i vores normale udbud, og du får først oplyst lejlighedstypen ved ankomst til hotellet. I enkelte tilfælde kan du være nødt til at skulle skifte lejlighed i løbet af ferien. Rengøring og poolhåndklæder indgår.

Small Family

Komfortable lejligheder til den lille familie.

Family

Vores mest populære lejlighedstype med praktisk indretning.

Happy Baby

Lejligheder med børnesikre detaljer og udstyr til helt små børn.

Lollo & Bernie Suite

Muntert indrettede lejligheder med præg af Lollo & Bernie.

Royal Family Suite

Lejligheder med høj komfort, god beliggenhed og smarte detaljer.

Royal Lounge Suite

Lejligheder med ekstra høj komfort og en stor terrasse eller balkon.

Big Family

Praktisk indrettede lejligheder til den store familie.

Mad og drikke

Pool og strand

Træning og aktiviteter

Spaafdeling

Børn og unge

Underholdning

Beliggenhed og transfer