• velegnet til voksne

Sunprime Palma Beach

Sunprime Palma Beach ligger direkte ved stranden og den fantastiske strandpromenade i Playa de Palma. Når du vil shoppe og mærke storbypulsen, tager det bare ti minutter med bil eller bus til Palma, og lufthavnen ligger kun fem minutter væk.

På Sunprime Palma Beach kan du forkæle dig selv med skønne spabehandlinger, lækker mad og gode vine. Du vælger selv, om du vil bo på værelse eller i suite - mange har en skøn udsigt fra balkonen.

I hotellets hovedbygning finder du receptionen, spaafdelingen og fitnessafdelingen med motionsrum. Restauranten ligger længst nede i en af sidebygningerne. Stemningen i Sunprime Restaurant er lige så hyggelig, som maden er veltilberedt, og sammen med den perfekte beliggenhed betyder det, er den er blevet populær blandt både hotelgæster og forbipasserende. Hvorfor ikke bestille en af vores favorable måltidspakker hjemmefra? Husk, at du har ferie!

Sunprime Palma Beach har en lille pool med komfortable liggestole. Allermest afslapning finder du dog i Sunprime Spa, der tilbyder alt fra klassisk pedicure til dybderensende ansigtsbehandlinger og spapakker, hvor der bliver nusset om dig i timevis.

Kan du lide at træne? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi tilbyder holdtræning med uddannede instruktører, og vil du træne på egen hånd, egner strandpromenaden sig perfekt til en løbe- eller cykeltur. Spiller du golf, er der ikke færre end fire golfbaner i nærheden, og Spies tilbyder flere favorable golfpakker.

I gåafstand fra hotellet ligger byen Can Pastilla, som minder meget om det gamle Mallorca, men med et moderne præg. Her finder du en lystbådehavn og mange hyggelige restauranter, barer og forretninger.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Handicapfaciliteter

Der er ramper på hotelområdet, men hotellet har ingen handicapvenlige suiter. Der er ingen elevator i sidebygningen.

Sæson

I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs, hvordan du bestiller din egen træningsrejse her.

I vintersæsonen (22/2-31/3 2020) er hotellets spaafdeling lukket, og der er ingen holdtræning på hotellet. Du er velkommen til at træne på egen hånd i motionsrummet. Restauranten er åben fem dage om ugen. Aftenaktiviteter med dans eller levende musik tilbydes to-tre aftener om ugen. Lexbergs cykeludlejning har åbent.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. Avis-biludlejning, bordbestilling, valutaveksling, vaskeriservice, booking af golftider m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 15.

Bygget: 1971. Renoveret: 2010/11.

97 værelser og suiter. 10 etager i hovedbygningen. 4 og 5 etager i sidebygningerne. Kun elevator i hovedbygningen.

Ingen parkering.

Hotelmanager

Malin Paradis

Skatter og afgifter

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Direkte på stranden
 • Tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Køleskab på værelset
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  Ja
 • Elevator
  Ja, delvis
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  400 m
 • Hovedcentrum
  9,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  25 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Palma Beach har en skøn beliggenhed direkte ud til stranden og strandpromenaden i Playa de Palma. Hotellet ligger blot ti minutter i bil eller bus fra Palma og er derfor velegnet til dig, der gerne vil kombinere strand og storby i ferien.

Se værelsernes og suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Room

Lækre enkelt- og dobbeltværelser til to personer.

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Mad og drikke

På Sunprime Palma Beach kan du spise morgenmad, frokost og middag i Sunprime Restaurant, hvor indretningen er elegant, atmosfæren afslappet og maden veltilberedt. Desuden tilbydes et udvalg af gode vine.

Fra flere borde i restauranten er der flot udsigt over havet, og flere aftener om ugen kan du lytte til livemusik, mens du spiser et godt måltid mad eller nyder en drink. Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 13-16
Middag kl. 19-21

Pæn påklædning er påkrævet. Restauranten er åben for offentligheden og har ingen aldersgrænse.

Sunprime Kiosk

Åbningstider:
Døgnet rundt

I hotellets egen lille kiosk kan du bl.a. købe slik, snacks og kolde drikkevarer.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Måltiderne serveres som buffet.

Åbningstider for restauranter og barer samt hvilke dage der serveres middag, meddeles ved ankomsten til hotellet.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime Inclusive.

Pool og strand

Poolområdet er lille med komfortable liggestole, parasoller og skønne pool- og strandhåndklæder. Og når du vil have sand mellem tæerne, skal du bare gå nogle meter, så ligger Middelhavet bogstaveligt talt for dine fødder.

Udendørspool

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 49 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

Kun en strandpromenade løber mellem hotellet og stranden. Du er velkommen til at tage dit pool-og strandhåndklæde fra hotellet med til stranden. Liggestole og parasoller kan lejes.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Palma Beach har du kun tid. Tid til at være god ved dig selv, styrketræne, spille golf på en af de nærliggende golfbaner, svømme eller deltage i træningshold som yoga eller crosstræning. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til motionsrum og holdtræning. Så vælg det, der tiltaler dig mest – eller benyt chancen for at prøve noget nyt.

Holdtræning

Du er velkommen til at deltage i et af vores mange populære træningshold som f.eks. crosstræning, bootylicious og cardio energy. Du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i vores træningsklasse, yoga flow. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram. Der tilbydes ingen holdtræning fra januar til marts.

Nyhed sommeren 2020! Få hjælp til at finde ro i krop og sjæl samtidig med, at du øger din fleksibilitet. Yin release er et stille og roligt yogahold, som er baseret på principperne fra yin yoga med få bevægelser og stillinger, som holdes over længere tid.

Træning i poolen

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Cykel

På Sunprime Palma Beach er der gode muligheder for cykling. Sammen med vores partner Lexberg kan vi tilbyde cykeludlejning med et stort udvalg af cykler. Her er også cykelgarage, værksted med mekaniker samt cykelguide.

Læs mere om cykeludlejning på Sunprime Palma Beach

Golf

Sunprime Palma Beach ligger i nærheden af fire golfbaner: Son Antem West, Son Antem East, Golf Park Puntiro og Maioris. Spies tilbyder golfpakker til syv golfbaner i Palma-området.

Beliggenhed og transfer
Beliggenhed

Beliggenhed

God beliggenhed direkte ved stranden. 400 meter til restauranter og det lokale centrum, Can Pastilla. 9,5 km til Palma. Nattelivet i området omkring hotellet kan opleves som forstyrrende i sommermånederne. Køretiden fra lufthavnen er ca. 15 minutter (4 km). Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Sunprime Palma Beach
Calle Pollacra 4
07610 Playa de Palma
Mallorca
Spain
Telefon +34 971 744 493/280
Mail (skriv på engelsk): info@hotelpalmabeach.com

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Sunprime Palma Beach tilbyder Easy Travel, når du flyver med Sunclass Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Easy Travel gælder kun i sommersæsonen.

Rejsemål: Playa de Palma, Mallorca
Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: April-oktober

Spaafdeling

I Sunprime Spa kan du slappe af med forskellige behandlinger for hele kroppen. Vi tilbyder alt fra farvning af vipper og bryn til klassisk massage. Læs mere om alle behandlinger her eller på hotellets informationssite MySunprime.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. Classic Face, en dybderensende ansigtsbehandling, Hot Oil Massage eller Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange; vælg f.eks. Hot Stone Massage, Sunprime Ritual eller en klassisk ansigtsbehandling.

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,3/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 2484 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
93% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,3
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,7
Hotellets personale
4,5
Trivsel og stemning
4,4
Wi-fi
3,9
Mulighed for fred og ro
4,4
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Smagfuldt voksenhotel "

  Lækkert hotel i rare omgivelser med skønt roligt poolområde. Meget afslappende voksen hotel i første række til stranden. Kompetent personale både på hotellet og i den tilhørende restaurant. Værelset smagfuldt indrettet med fin balkon og havudsigt. Hotellet kan varmt anbefales.
 • 5/5

  "voksen super hotel"

  Super godt voksen hotel. Der er rigtig fredeligt og et godt personale.Dejligt at receptionen var behjælpelig med div. busser og udflugter, når Thomas cook (p.g.a. konkurs) ikke kunne hjælpe med udflugter.Dejligt stort værelse med køkken nieche, og rigtig gode senge.Det er et hotel hvor vi gerne vender tilbage.
 • 2/5

  "Ikke 4, men kun 3 stjerne"

  vil ikke betragte dette hotel som 4-stjernet, snare 3. Intet af rengøringspersonalet forstår engelsk, ikke engang det mest basale. Der står på badeværelset at vi skal spare på håndklæder af hensyn til miljøet = Super, men håndklæder blev skiftet selvom vi ikke ønskede det !! Der var mega beskidt fra poolen og den gangsti vi skulle af for at komme til vores del af hotellet, der blev ikke gjort rent overhovedet. Det bedste ved værelset var badeværelset ellers rimeligt. Morgenmaden i restauranten okay, men betjeningen om aftenen selv i en halvtom udgave er under lavmålet , vi ventede i 20 minutter før en tjener gad komme og spørge til om vi ønskede noget og så i ydeliger 30 minutter på at få en omgang ødelagt aftensmad, så det var absolut eneste gang vi satte vores ben der udover til morgenmaden. Reception okay
 • 5/5

  "Udsigt, udsigt & udsigt."

  En meget dejlig efterårsferie på et godt børnefrit hotel. Beliggenheden findes ikke bedre, da vi faktisk bor på stranden. Udsigten er fantastisk, hvilket betyder meget for os. Der er mulighed for lange gåture ad den lange strandpromenade. Vi gik til Palma en dag (ca. 10 km). Det kan anbefales, hvis man kan lide at trave. Vi havde en lejlighed på 7. etage med rigtig god plads og mulighed for at tilberede småretter, hvis det er det man vil. Vi var lidt bekymrede over beliggenheden tæt på lufthavnen. Men den hørte vi ikke noget særligt til. Så gå bare ombord i dette dejlige hotel, vi kommer gerne igen.
 • 4/5

  "Hotel med køkkenmangler."

  Hotellet er et rigtig dejligt velbeliggende, rent og pænt hotel, venligt personale og god service. Dog syntes vi, der manglede service i køknet, der var kun 2 stk bestik, tallerkner, glas mm, og det er for lidt, når man, som vi, ikke skulle spise ude eller i restauranten hver dag. Vi rejste sammen med et par venner, som vi til tider spiste sammen med i lejligheden, så derfor er 2 sæt service for lidt.
Søg for at se ledige værelser og priser