Yogaretreat

Yogaretreat til Tenerifes bjerge med Kira Løve

VENTELISTE

23/4 - 30/4 2019
10.495,- pr. person inkl. helpension
Afrejse fra København

Indånd den friske bjergluft og nyd udsigten over den storslåede natur, mens du fordyber dig i yogaen. Vi bor højt oppe i Tenerifes bjerge på retreatet Mandala de Masca, som er lavet af yogier til yogier, og vi har dette hyggelige sted helt for os selv hele ugen. På stedet serveres lækre vegetariske måltider, og økologisk helpension er inkluderet i prisen.

Program

Stå op til 90 minutters yogamorgen, inden en lækker hjemmelavet morgenmad nydes. Derefter er der enten tid til udflugter eller til blot at nyde stilheden og roen i bjergene. Om eftermiddagen er der igen 90 minutters yogaundervisning. Om morgenen vil du opleve styrkerende og vitaliserende hatha yoga, og om eftermiddagen er der tid til fordybelse i yin yogaens lange skønne stræk. Hver klasse består af yoga, åndedrætstræning og afspænding.

Midt på ugen springer vi én dag morgenyogaen over og tager i stedet tidligt afsted, inden det bliver for varmt, på en dejlig vandretur med lokalguide i den smukke natur. Vi er hjemme til skøn eftermiddagsyoga. En anden dag tager vi på en halvdagsudflugt til stranden. Begge udflugter er inkluderet i rejsens pris. Der vil desuden være mulighed for tilkøb af massage i løbet af ugen hos dygtige behandlere i fincaen.
Måltiderne er nærende vegetariske/veganske og en mulighed for en hyggelig fællesstund, typisk på terrassen med smuk udsigt. Undervisningen foregår på den udendørs yogaterrasse eller i den skønne yogashala omgivet af avokadotræer og med udsigt til bjergene. Der er gode yogamåtter, tæpper, blokke og pøller du kan låne, så du behøver ikke at medbringe yogaudstyr.

Temperaturen tidligt om morgenen kan være fra 15 grader, så medbring lunt tøj til morgenyogaen. I løbet af dagen kommer temperaturen op på omkring 18-25 grader.

Kira har afholdt mere end 20 yogarejser siden 2012. Hun har desuden de seneste år uddannet mere end 70 danske yogalærere, og du vil gennem en uges yogaundervisning med Kira lære, hvad du kan gøre for at komme dybere i din praksis. Yogarejsen vil give mulighed for næring og nærvær og også give plads til, at du kan være den, du er, og at du kan mærke efter, hvad der er brug for. Der er tid til både samvær og refleksion, og du bestemmer helt selv, hvor meget eller hvor lidt social, du har lyst til at være. Essensen i denne uge er fordybelse i yogaen for derved at finde ind til kernen i dig selv – både fysisk og mentalt.

Praktisk info

Pris fra 10.495,- pr. person
I prisen indgår:

  • Flyrejse med Thomas Cook
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Helpension med drikkevarer
  • Yoga
  • Vandretur med lokalguide samt tur til stranden

Afrejse fra København 23/4 kl. 07.30, ankomst til Tenerife kl. 11.50
Hjemrejse fra Tenerife 30/4 kl. 13.50, ankomst i København kl. 20.05


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: fra 1.500,-. Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn, der også rejser alene.

Der er maks. 10-14 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales.


Rejsen er UDSOLGT, men du kan skrive dig på venteliste.
Så kontakter vi dig, hvis der bliver en ledig plads.

Skriv dig på venteliste

Ventelistepladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne.

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Jørgensen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk