Lesbos med Kirsten Slots

Yoga- og vandrerejse til Lesbos med Kirsten Slots

Hvornår: 30/6 - 7/7 2024
Pris pr. person: 8.293,-
Afrejse fra: København

Nyd en ferie med yoga og vandreture på Lesbos - en af Grækenlands smukkeste og mest fredfyldte øer.

Hyggelige Molivos på Lesbos
Fællesspisning på yogarejse med Kirsten Slots
Yoga på Lesbos med Kirsten Slots

Program

Glæd dig til en afvekslende uge med yoga, vandreture, varme kilder, hyggeligt samvær og lækker græsk mad. Kirsten Slots har afholdt yoga- og vandreture på Lesbos siden 2006, og hun kender de hyggeligste små tavernaer og hver en krog af Molivos.
Ugens program er en optimal blanding af yoga og vandring, hvor du opholder dig ude i naturen og bevæger dig på en alsidig måde. Du får to dage med vandreture og tre dage med yoga samt en fridag midt på ugen til bare at slappe af eller tage på udflugt.

For at kunne deltage på vandreturene skal du være i god form, sikker på benene og kunne gå 10 km på stejle, stenede stier.

Vandreturene tilrettelægges, så der er pauser undervejs med tid til at fotografere, bade, samle urter og besøge små tavernaer, der ligger uden for det gængse turiststrøg. På nogle af turene kan du ”stå af” undervejs, hvis du har fået nok efter f.eks. 3 eller 5 km. Har du lyst til mere, kan turene forlænges til 15-18 km.

Yogaundervisningen foregår kl. 9-12 eller kl. 10-13 under åben himmel på et højdedrag i en duftende pinjelund, hvor der er luftigt og svalt. De smukke omgivelser virker i sig selv befordrende på den ro og fordybelse, der er essensen af yoga. Yogaferien er velegnet for både begyndere, der ønsker en introduktion til yoga, og for øvede, der gerne vil dybere ind i deres yogapraksis.

Yogaprogrammet er sammensat ud fra Kirstens 35 års erfaring med yoga og alternative behandlingsmetoder; et godt miks af hatha, iyengar, yin og mindfulness. Kirsten brænder særligt for at introducere yoga for begyndere, men du vil få meget ud af yogaferien, selv om du har mange års erfaring. Vi arbejder med fordybelse og nærvær, hvilket man kan blive ved med at træne - og så er yoga i naturen jo bare skønt! Yogaprogrammet tilrettelægges ud fra de enkeltes behov, og du får også inspiration til, hvordan du bedst kan fortsætte med yoga, når du er hjemme igen.

Yogarejsen er tilrettelagt, så der er sociale aktiviteter og fælles spisning for alle, der har lyst. Hvis det er første gang, du skal tage på ferie alene, får du den allerbedste start her, da der er stort fokus på selskabelighed i grupperne - det er en del af konceptet, at vi spiser sammen og danner venskaber på kryds og tværs. Derudover er Molivos et sted, hvor man straks føler sig velkommen, ikke mindst på grund af de familiedrevne restauranter, hvor du nemt kan få dig en snak med tjeneren eller ejeren, hvis du har begivet dig ud for at drikke en kop kaffe på egen hånd.

Du kan deltage i fællesspisning og udflugter eller gå på opdagelse på egen hånd, når du har brug for lidt alenetid. Det er din rejse, og du bestemmer selv, hvad du vil deltage i.

Din instruktør

Kirsten Slots

Kirsten Slots

Din yogalærer på rejsen er Kirsten Slots, som er indehaver af Yoga Being på Frederiksberg. Kirsten har arbejdet med yoga siden 1984 og har uddannet yogalærere siden 2006. Hendes store erfaring gør, at hun kan improvisere og tilpasse undervisningen til både den enkelte og gruppens niveau. Hun har udviklet sin helt egen yogaform, der er særlig virksom over for stress og fysiske skavanker, såsom ryg-, skulder- og nakkesmerter. I undervisningen lægger Kirsten vægt på ro og fordybelse – og at der er plads til et grin.

Her skal du bo

Amfitriti

På rejsen er der flere hotelmuligheder

Hotel Amfitriti er et hyggeligt familiedrevet hotel som ligger lidt længere nede ad strædet 50m. fra havet. Du har udsigt over olivenlunden eller Molivos by med borgen på toppen. Der er en dejlig have med pool og hotellet har de største værelser i Molivos. Nogle værelser har ikke altan/terasse, det kan bestilles ekstra

Hotel Molivos 1, Fænomenal beliggenhed med front ud mod havet og stranden. Hotellets bagside har udsigt mod den charmerende borg og en have med olivenlund. Værelserne er i gammeldags 80ér retro stil, men der er hvad du skal bruge og skøn havudsigt fra morgenmads terrassen.

Praktisk information om rejsen

Prisen er fra 8.293,- pr. person

I prisen indgår:

 • Flyrejse med Sunclass Airlines
 • Mad ombord på flyet
 • 15 kg bagage samt 5 kg håndbagage på flyet
 • Bus fra lufthavn til hotel t/r
 • Delt dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Yoga og vandring

Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: fra 1500,-.

 • Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne.
 • For at deltage på vandreturene skal du være i god form og sikker på benene.
 • Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig tilmelding anbefales.
 • Egen yogamåtte skal medbringes.

Skatter og afgifter
De græske myndigheder opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Følgende skattesats gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat: 1,5 EUR.

Om flyrejsen

Afrejse fra København kl. 07.30, ankomst på Lesbos kl. 11.35.
Hjemrejse fra Lesbos kl. 12.55, ankomst i København kl. 15.00.

Vi tager forbehold for flytidsændringer. Se de aktuelle tider på din rejse på Spies Appén eller Min Side

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk