Forår og yoga på

Kreta

Yogarejse med Kira Løve til Kreta

Rejsen er udsolgt.

Hvornår: 16/5 – 23/5 2024

Pris: 7.795,- pr. person

Afrejse fra: Billund og København

Nyd foråret på dejlige Kreta og få en uges skøn yoga med fuld havudsigt fra en dejlig yogaterrasse.

 • Havudsigt fra din balkon
 • Erfaren yogainstruktør
 • Dejligt hotel i den hyggelige fiskerby, Makrigialos

Der er maks. 22 pladser på denne rejse, og vi anbefaler derfor hurtig reservation. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere. Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne.

Program

Vi starter morgenen med 75 minutters yoga, hvorefter vi nyder en lækker morgenmadsbuffet. Om eftermiddagen er der igen yoga - denne gang 90 minutter med skønne yin yogastræk. Hver klasse består af yogaoplevelser, åndedrætstræning og afspænding. Undervisningen foregår udendørs på en stor tagterrasse med smuk udsigt over Middelhavet.

Mellem yogaklasserne kan du finde en plads i solen eller skyggen ved et af hotellets poolområder eller gå ned på stranden og nyde en svømmetur i det klare vand. Du kan også slentre en tur i strandkanten, tage på vandretur i bjergene eller medbringe en bog og slappe af i den lille fredelige fiskerby Makrigialos.

Hotellet har en god restaurant med smuk udsigt. Det er muligt at tilkøbe måltidspakker og deltage i hyggelig fællesspisning med yogagruppen, hvis du har lyst til det. Alt i programmet er frivilligt, og du deltager i præcis det, du har lyst til. Det er din ferie og dig, der bestemmer tempoet.

På rejsen vil Kira undervise en blanding af forskellige typer yoga med udgangspunkt i Hatha og Yin yoga. Du vil primært opleve Hatha yoga og Blid hatha yoga om morgenen og lange lækre Yin yogastræk om eftermiddagen. Der vil være masser af guidninger til en sund vejrtrækning og hver time afsluttes med en afspænding.

På hotellet er der forskellige træningsmuligheder. Her findes et motionsrum med havudsigt, og du kan bl.a. spille tennis eller låne et stand up paddle board eller booke en massage i hotellets spa.

I løbet af ugen står Kira for en gåtur og en vandretur, imellem yogaundervisningen, som man kan deltage i, hvis man har lyst. Der er desuden mulighed for en bådudflugt. Såfremt du vælger at tage med på bådturen, vil denne være egenbetaling. Prisen er ca. 200 kr. / 27 euro.

Yogarejsen er en mulighed for en aktiv og samtidig afslappende og opladende ferie. Der er tid til både samvær og stilhed, og du bestemmer helt selv, hvor meget eller hvor lidt social, du har lyst til at være. Deltag i det, du har lyst til – det er din ferie.
Der er mulighed for at spise med yogagruppen hver aften, hvis du spiser på hotellet. Kira spiser med gruppen hver morgen og aften.

Dagsprogram

Torsdag
Ankomstdag
Rejser du fra Billund, har du en 1/2 dag på hotellet, inden Kira om aftenen ankommer med deltagerne der rejser fra Kastrup.
For dig der rejser fra Billund: Tid til afslapning/på egen hånd.

Fredag
Kl. 07.45-09.00: Blid hatha yoga. Mød op på yogaterrassen iført yogatøj. Medbring et tæppe. Du kan låne yogamåtter på stedet - eller medbring din egen - som du ønsker det. Personalet i receptionen kan fortælle, hvor du finder vores yogaterrasse. Hotellers yogamåtter finder du ved yogaterrassen.
Tid til afslapning/på egen hånd.
Kl. 15.45-16.30: Velkomstmøde for yogagruppen. Mød op på vores yogaterrasse iført yogatøj. Medbring et tæppe samt din yogamåtte, såfremt du ønsker at bruge din egen yogamåtte.
Kl. 16.45-18.15: Yin yoga.
Kl. 19.15: Fællesspisning for dem, der har lyst.

Lørdag
Kl. 07.45-09.00: Blid hatha yoga.
Kl. 10.30-12.00: Fællesgåtur for dem som har lyst. Vi mødes på yogaterrassen. En god måde at se lidt af lokalområdet sammen og en mulighed for at vi kan lære hinanden lidt bedre at kende. Du tages med til Green Beach. En strand med grønne sten. Turlængde ca. 4,5 km. Der er mulighed for at nyde noget læskende på en taverna på udflugten.
Tid til afslapning/på egen hånd.
Kl. 16.45-18.15: Yin yoga.
Kl. 19.15: Fællesspisning for dem, der har lyst.

Søndag
Kl. 07.45-09.00: Hatha yoga.
Tid til afslapning/på egen hånd.
Kl. 16.45-18.15: Yin yoga.
Kl. 19.15: Fællesspisning for dem, der har lyst.

Mandag
Kl. 07.45-09.00: Hatha yoga.
Kl. 10.00: Vandretur for dem som har lyst. Vi går fra hotellet ad olivenlunde op til den hyggelige by Pefki. Turen op til byen er på 5 km. og er en vandretur, hvor det går opad gennem en meget smuk afmærket rute. Denne del af turen tager ca. 2 timer med små pauser undervejs. I Pefki kan der nydes forfriskninger i skyggen på en taverna. Derefter kan du vælge om du vil gå de 7 km. tilbage til hotellet ad en smuk asfalteret vej - eller om du hellere vil tage en taxa tilbage for i alt 15 euro (beløbet kan deles mellem jer, hvis I er nogle der tager taxaen sammen). Godt fodtøj er en forudsætning.
Kl. 16.45-18.15: Yin yoga.
Kl. 19.15: Fællesspisning for dem, der har lyst.

Tirsdag
Kl. 07.45-08.45: Blid vitalisterende yoga.
Kl. 10.00: Mulighed for bådudflugt. Båden sejler ud fra Makrigialos til øen Koufonisi. Undervejs på turen er der mulighed for at bade fra båden. Bådudfluten er egen betaling og koster ca. 200 kr. Frokost er ikke inkluderet, men kan købes ombord på båden. Alternativt: Tid til afslapning/på egen hånd.
Kl. 17.45-18.45 Åndedrætstræning & Yin yoga.
Kl. 19.15: Fællesspisning for dem, der har lyst.

Onsdag
Kl. 07.45-09.00: Hatha yoga.
Tid til afslapning/på egen hånd.
Kl. 16.45-18.15: Yin yogaklasse.
Kl. 19.15: Fællesspisning for dem, der har lyst.
Kl. 20.30: Mød op i baren på hotellet til en drink, hvis du har lyst. Egen-betaling.

Torsdag
Kl. 07.30: Vi tager god afsked med deltagerne der rejser fra Billund på yogaterrassen.
Kl. 07.45-09.00: Ønske-yogaklasse.
Tid til afslapning/på egen hånd.
Kl. 15.00: Mulighed for fælles frokost med yogagruppen på tavernaen Obilix overfor hotellet. Egen-betaling.
Check ud og hjemrejse.

2 dage før afrejse modtager du en sms fra Spies omkring tidspunkt for afhentning med bussen.

*Kira spiser med yogagruppen på hotellet hver morgen og aften.
Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Din instruktør

Kira Løve er instruktør på denne rejse

Instruktør på rejsen

Kira har praktiseret yoga i 23 år og har undervist de sidste 16 år. Hendes faglige baggrund er mere end 2.000 timers yogauddannelse og mere end 10.000 timers undervisningserfaring. Kira er indehaver af yogastudiet my yoga studio i Charlottenlund og har i sit arbejde fokus på yogaundervisning, yogarejser, firmayoga samt at uddanne yogalærere. Kira besidder en viden om yogaen, så du som deltager kan føle dig tryg under undervisningen. Kira er kendt for sin erfaring, grundige guidninger og en blid stemme.

Her skal du bo

Ocean Beach Club på Kreta

Ocean Beach Club Kreta

Ocean Beach Club er bygget med fokus på luksus og afslapning. Hotellet vender mod havet og ligger lige oven for en af Kretas bedste strande. Hotellet har en god restaurant med sund mad, en spaafdeling og et motionsrum samt SATS-holdtræning, hvis du trænger til mere motion.

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen?

Prisen er 7.795,- pr. person

 • Fly med Sunclass Airlines t/r
 • Mad ombord på flyet
 • 25 kg bagage samt 5 kg håndbagage
 • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
 • Delt 2-værelses Club House Suite med med havudsigt
 • Seks dages yogaprogram

Valgfrie tillæg

 • Pristillæg for at bo alene: 1500,-
 • Morgenmad kr. 675,-
 • Halvpension (morgenmad + aftenmad, samt 1 drikkevare til maden) kr. 1.795,-

Vær opmærksom på

 • Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 2 timer og 15 minutter (plus pause undervejs). Køreturen går ad naturskønne og nogle steder snoede veje. Omkring halvvejs vil der være et stop, hvor du kan købe drikkevarer og snacks eller benytte toilettet.

 • Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere.

 • Hotellet har yogamåtter til låns.

 • Vi tager forbehold for ændringer i programmet, og tillader vejret ikke, at der trænes udendørs, kan træningen blive flyttet til andre tidspunkter på dagen, hvor det vil være muligt at benytte de indendørs faciliteter.

Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Skattesatsen for Ocean Beach Club (kategori 4) er 7 euro pr. lejlighed pr. nat.

Om flyrejsen

Vi flyver direkte til Kreta fra København og Billund.

Fra København:
Afrejse fra København 16/5 kl. 17:00 ankomst på Kreta kl. 21.20
Hjemrejse fra Kreta 23/5 kl. 22.30, ankomst i København kl. 01.10 (d. 24/5)

Fra Billund:
Afrejse fra Billund 16/5. 07.00, ankomst på Kreta kl. 11.30
Hjemrejse fra Kreta 23/5 12.50, ankomst i Billund kl. 15.30

Vi tager forbehold for ændring i flytiderne.

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12
sport@spies.dk