Pool på Sunprime Miramare Beach

Yoga, mindfulness og workshop

Yogaferie på Rhodos

Yoga, mindfulness og workshop på Rhodos med Trine Winther

Rejsen er udsolgt

Hvornår: 5/5 - 12/5 2024
Pris: 6.695,- pr. person
Afrejse fra: Billund og København

Oplev en spændende uge med yoga og mindfulness med din yogalærer og workshop om belastningspsykologi med psykoterapeut Tina Hutnik.

Rhodos by

Oplev charmen og folkelivet i Rhodos by

Der er tid til ro og afslapning på hotellet

Der er tid til ro og afslapning på hotellet

Slot ved Mandraki-havnen

St. Nikolaos' slot ved Mandraki-havnen er et besøg værd

Program

Yogapraksis
Vi starter dagen med 90 min. yoga på græsset med udsigt til havet. Stilarterne vil være Hatha og Vinyasa flow yoga. Herefter kan du spise morgenmad i fællesskab med de øvrige deltagere eller i dit eget selskab.
Om eftermiddag mødes vi igen til 60-90 min. yogapraksis. Her fordyber vi os i yin yoga, meditation og mindfulness. Vi praktiserer åndedrætsøvelser, fordyber os i nervesystemets respons og skal lege lidt med ansigtszoneterapi og triggerpunkt massage på græsset under åben himmel.

Workshop
Psykoterapeut Tina Hutnik vil holde en 2 timers workshop omkring belastningspsykologi. Efter et kort oplæg om de forskellige belastningssymptomer, som kan opstå i stressede og pressede perioder af livet, vil Tina guide dig til at blive nysgerrig på egne symptomer og til hvilke strategier, du kan benytte til forebyggelse eller aflastning, når ”noget hober sig op”. Ved at kende egne symptomer og strategier, kan du bedre undgå at disse udvikler sig til en reel belastningsreaktion.

Yoga og mindfulness
Gennem praksis arbejder du både med din fysiske krop, dit mindset og energisystem. Denne praksis strækker, smidiggør og styrker krop og sind, så du kan fortsætte med at gøre alle de ting, du drømmer om i dit liv. Du vil også arbejde med dine tanker, følelser og indstilling til verden omkring dig og til dig selv. Du træner ”taknemmelighedsmusklen”, dit nærvær og dine sanser. Du vil opnå en større bevidsthed om egne behov, og hvad der giver næring til din livsenergi og glæde i livet.

Midt på dagen kan du trække dig tilbage og slappe af, nyde naturen og bruge tiden, som det passer dig. Du kan også tage på egne udflugter eller nyde godt af hotellets øvrige tilbud.
Om aftenen er der fælles spisning for dem, der har lyst.

Hvem kan deltage
At deltage kræver kun at du har lyst til at være med. Om du er erfaren yogaudøver eller møder yoga for første gang, vil der altid være mulighed for udvikling og nye opdagelser i mødet med dig selv, yoga og mindfulness. Det er magien i yogaens nysgerrige, ufordømmende og åbne mindset.

Fra mig til dig
Husk at alle aktiviteter er tilbud, som du kan vælge til og fra, som du har brug for. Ugen er kravfri, det er din ferie og dig som bestemmer, hvad den skal indeholde. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det.
Lyt indad og mærk efter, hvad det du har brug for fra dag til dag, så du kan give dig selv en selvkærlig uge med omsorg og nærvær. Måske giver det plads til at gå på opdagelse i dig selv og komme tættere på din kerne og det unikke menneske du er.

Har du brug for at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte mig på:
www.trinewinther.dk – trinewinther.dk@gmail.com – tlf. 28 25 20 00

Din instrukør

Trine Winther på strandcen

Trine Winther

Trine er en passioneret og erfaren yogalærer, som med sin hjertevarme og favnende person, vil guide dig gennem yogaens magiske univers. Trine har undervist i både ud- og indland siden 1996 og er kendt for et stort nærvær og engagement på sine rejser.
Trine har et alsidigt CV som bl.a. byder på: Yogauddannelse fra Indien, Mindfulness instruktør og Mentor, MediYoga for børn/unge og voksne, Faceyoga, Ansigtszoneterapi, EFT og Kranio Sakral terapi, Flying Nurse, Kursusholder, Børnebehandler og Ulandsfrivilligt arbejdende. Læs mere og Trine her: www.trinewinther.dk

Her skal du bo

Sunprime Miramare Beach

Sunprime Miramare Beach

Vi bor på Sunprime Miramare Beach - et dejligt hotel for voksne, der rejser uden børn. Hotellet har bl.a. en god restaurant, en infinitypool ved havet og en skøn spaafdeling.

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen?

Prisen er 6.695,- pr. person

 • Flyrejse t/r
 • Mad ombord på flyet
 • 25 kg bagage samt 5 kg håndbagage
 • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
 • Delt 2-værelses Junior Suite med terrasse mod haven
 • Yoga- og mindfulnessprogram

Prisen er pr. person ved to personer i delt 2-værelses suite.

Valgfrie tillæg

 • Tillæg for at bo alene: fra 1.700,-.
  Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn.

 • Morgenmad, pr. person kr. 535,-

 • Halvpension, pr. person kr. 1430,-

Vær opmærksom på

 • Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales.
 • Enkelte undervisningstimer kan blive flyttet eller aflyst, hvis der mod forventning falder regn.
 • Yogamåtte kan lejes på hotellet.

Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Skattesatsen for Sunprime Miramare Beach (kategori 4) er 3 EUR pr. lejlighed pr. nat.

Om flyrejsen

Fra København:
Afrejse fra København kl. 07.30, ankomst på Rhodos kl. 11.55
Hjemrejse fra Rhodos kl. 23.50, ankomst i København kl. 02.25 (dagen efter)

Fra Billund:
Afrejse fra Billund kl. 06.00, ankomst på Rhodos kl. 10.35
Hjemrejse fra Rhodos kl. 11.55, ankomst i Billund kl. 14.35

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 (hverdage 10-12)
sport@spies.dk

globallayoutpicker has no component