Yogarejse til Madeira med Kira Løve

REJSEN ER UDSOLGT

6/11 -13/11 2017
Pris fra 6.998,- pr. person
Afrejse fra København

Rejs med Kira Løve til Madeira, hvor en uges yogaretreat med havet som kulisse venter dig. På rejsen oplever du mageløse udsigter, bratte klippeskråninger, frodig natur, rislende levadaer og masser af yoga under åben himmel.

Program

Der vil være yoga to gange dagligt kl. 8-9.15 og kl. 16.30-18. Derudover vil der blive arrangeret fælles udflugter, hvis du har lyst. Disse udflugter er inkluderet i rejsens pris (mad tilkøbes). Der vil både være mulighed for at tage på levada-vandringer og en halvdagsudflugt til Funchal.

Yogaundervisningen vil give mulighed for fordybelse i yogaen. Du vil primært opleve hatha yoga om morgenen og lange lækre yin yogastræk om eftermiddagen. Programmet vil også byde på smagsprøver på kundalini yoga og åndedrætstræning. Fokus vil være på at skabe øget nærvær samt indre ro og balance i krop og sind. Undervisningen tilpasses din krop og dine behov. Medbring yogamåtte samt en yogablok. Alle kan deltage. Undervisningen vil enten foregå udendørs på taget af byens gamle biograf – ugeneret og med udsigt over byens tage – eller i hotellets nye og indbydende yogasal med udsigt til smukke gamle træer.

Rejsen er en mulighed for at få yoga, afslapning, naturoplevelser og hyggeligt samvær i én pakke – uanset om du rejser alene eller med andre, og om du er begynder eller øvet.

Kira har været på Madeira 11 gange tidligere og har et godt kendskab til øen, levada-ruterne mv. 

 

HOTELINFORMATION

På denne rejse bor vi i den lille by Ponta do Sol, der byder på smalle stræder og hyggelige caféer. Du kan vælge at bo oppe på klippen på Estalagem da Ponta do Sol, eller på strandpromenaden på Hotel da Vila. Der er fem minutter mellem de to hoteller, og alle faciliteter på hotellerne er fælles.

Estalagem da Ponta do Sol

Estalagem da Ponta do Sol er et lækkert designhotel i smukke omgivelser i Ponta do Sol vest for Funchal. Estalagem da Ponta do Sol har en flot udsigt over Atlanterhavet, og bag hotellet ligger der bjerge med små maleriske huse og bananplantager i terrasser. Næsten længst ude på klippen finder du en lækker infinitypool med solterrasse og en poolbar, hvor du kan sidde og nyde solnedgangen.

Hotel da Vila

Hotel da Vila ligger ved havet og var tidligere et fængsel, men har gennemgået en smagfuld renovering og fremstår nu veldesignet og lyst indrettet med naturmaterialer. Hotellet har en restaurant og tilbyder flotte værelser med havudsigt. Som gæst på Hotel da Vila er du velkommen til at benytte alle faciliteter på Estalagem da Ponta do Sol, hvor der bl.a. findes en spaafdeling og et lille motionsrum.

Instruktør på rejsen

Din yogalærer på rejsen er Kira Løve, indehaver af My Yoga Studio Charlottenlund. Kira har beskæftiget sig med yoga i 17 år og er uddannet af nogle af verdens mest anerkendte yogalærere. I dag uddanner Kira selv yogalærere, og da hun har mere end 2000 timers uddannelse og har undervist over 5000 yogaklasser, kan du som deltager føle dig tryg under undervisningen.

Praktisk info

Prisen er fra 6.998,- pr. person
I prisen indgår:

  • Flyrejse t/r
  • Mad ombord på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse med balkon
  • Morgenmad
  • Syv dages yogaundervisning​

Afrejse fra København 6/11 kl. 08.00, ankomst på Madeira kl. 11.50
Hjemrejse fra Madeira 13/11 kl. 13.05, ankomst i København kl. 18.50

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Pris pr. person i enkeltværelse fra 8.298,- (Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn).
Der er plads til maks. 16 deltagere på denne rejse - hurtig reservation anbefales.

Spørgsmål og yderligere information

Thomas Henriksen
Tlf.: 7070 1051
grupper@spies.dk