Yogarejse med Winni Petersen til Kap Verde

5/3 - 12/3 2020
8.543,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra København

Rejs med Winni Petersen til Kap Verde, hvor solen, havet og de brede sandstrande danner ramme om en uges afslappet og skøn yogarejse.

Program

På rejsen dyrker vi yoga to gange dagligt (i alt 10 gange) af ca. 1 ½ times varighed – om morgenen i solopgangens skær og igen sen eftermiddag. Yogaen vil være baseret på hatha yoga, lange rolige yin stræk, guidet meditation, forskellige åndedrætsøvelser, som beroliger kroppen og sindet, samt skøn guidet afspænding. Rejsen bliver fyldt med fordybelse og nærvær, hvor vi mærker steder i kroppen og sindet, som vi måske aldrig tidligere har mærket. Programmet sammensættes, så alle får noget ud af det.

Undervisningen vil primært foregå udendørs på græsset eller stranden. På Kap Verde skinner solen omkring 350 dage om året, og regn er et stort set ukendt begreb. Dog blæser der som regel en svalende vind på øen. Vi vil mærke, at vi har jordforbindelse, og vi vil nyde naturen og den friske luft omkring os.

Der er rig lejlighed til at være social. Dem, der har lyst, spiser sammen morgen og aften i restauranten. Har du mere lyst til at have tid for dig selv, er der også gode muligheder for det. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det.
På rejsen vil Winni lave et par fælles ture for dem, der har lyst. Ellers tilbringes eftermiddagene på egen hånd, måske på en af de skønne hvide sandstrande med en god bog eller til en snak om yogatimens oplevelser.
Hvis du vil ud og opleve øen på egen hånd, kan du leje en cykel på hotellet eller deltage i en af Spies’ udflugter. Du kan blandt andet komme til den lille fiskerby Palmeira, naturfænomenet Buracona med den naturlige lavapool, hovedbyen Espargos samt Salinas, hvor man stadig udvinder salt, og hvor vandet er så salt, at du flyder op til overfladen, hvis du tager dig et dyp. I området omkring Santa Maria findes flere surf- og dykkervenlige steder.

Praktisk info

Prisen er 8.543,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
  • 20 kg bagage på flyet
  • Mad ombord på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Yogaundervisning i alt 10 gange

Afrejse fra København 5/3 kl. 07.55, via Göteborg, ankomst på Kap Verde kl. 15.00
Hjemrejse fra Kap Verde 12/3 kl. 17.00, ankomst i København kl. 01.30 (13/3)


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: fra 2.150,-

Tillæg for halvpension: 1.100,-

Der er maks. plads til 20 deltagere på rejsen – hurtig reservation anbefales.
Egen yogamåtte skal medbringes.

Kap Verde har indført en turistskat, som skal betales på stedet. Beløbet er ca. 2 euro pr. person pr. nat, som skal betales af alle fra 16 år og opefter for maks. 10 nætter. Skatten betales direkte til hotellet og er ikke inkluderet i rejsens pris.


Tilmeld

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Jørgensen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk