Hoteller (49)

Rejser til Bulgarien

Bulgarien er blevet en utrolig populær rejsedestination, og det er ikke så underligt: Landet byder på fantastiske strande, livligt natteliv og lave priser. Her er noget både for børnefamilier, der ønsker et afslappende pusterum fra hverdagen, vennegrupper, der rejser for nattelivets skyld, og alle andre, som bare længes efter en solrig og billig ferie.

Ca. 2,5 time. Så lang tid tager det, fra du sætter dig ind i flyet i Danmark, til du lander i lufthavnen på Bulgariens sortehavskyst. Her venter kilometerlange sandstrande, et stabilt sommerklima og et væld af oplevelser og seværdigheder. Uanset om du rejser for at tage på udflugt i historien, deltage i bådudflugter eller feste hele natten, har Bulgarien noget for dig. Hvis du bestiller rejsen til Bulgarien med Spies, kan du vælge mellem fem rejsemål, fra det rolige Balchik, over partyrejsemålet Sunny Beach til det historiske Nessebar.

Varna-området

I Varna-området kan du vælge mellem tre rejsemål. Længst mod nord ligger Balchik, en lille by med et hyggeligt folkeliv og flere forskellige strande. Lidt længere sydpå ligger børnevenlige Albena og Golden Sands, hvor du kan bade og nyde solen på de kilometerlange strande. Fra både Albena og Golden Sands er det let at komme med bus ind til Varna, og området byder også på en del udflugtsmål, som du besøge på egen hånd eller på en arrangeret udflugt.

Burgas-området

I Burgas-området venter store kontraster. Det er bl.a. her, du finder festrejsemålet Sunny Beach med en flere kilometer lang sandstrand og et forlystelsesliv, som fortsætter helt frem til solopgang. På en halvø lidt syd for Sunny Beach ligger Nessebar, en flere tusind år gammel by med små kringlede gader og skæve middelalderhuse. Hvis du har svært ved at bestemme dig, kan du selvfølgelig også vælge en kombinationsrejse, hvor du deler rejsen til Bulgarien op i to bidder med en uge i Sunny Beach og en uge i Nessebar.

Find dit hotel
Vejr og klima
Bulgarien er blevet en utrolig populær feriedestination, og det er ikke så sært: Landet byder på kilometerlange sandstrande, pragtfuld natur, dramatisk historie og stabilt sommervejr. Bulgarien er desuden et af de billigste lande i hele Europa - her rækker pengene tit længere end i mange middelhavslande. Spies tilbyder charterrejser til badebyerne Albena, Golden Sands, Balchik, Nessebar og Sunny Beach, og vores hoteller er blandt de bedste i området. Hvis du selv vil bestemme afrejsedag og rejselængde, tilbyder vi også rejser med rutefly til Nessebar og Sunny Beach.
Pas og visum
For danske statsborgere skal passet være gyldigt under hele opholdet. Der kræves ikke visum for ophold i indtil 90 dage. For nærmere information henviser vi til Bulgariens ambassade på telefon 39 64 24 84 / 39 63 38 72.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den bulgarske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Bulgarien.

Rejser til Bulgarien

Rejser du til Varna-området, kan du se frem til lange sandstrande, flot natur og et bredt udvalg af restauranter. Her er desuden flere børnevenlige hoteller.
Albena
 • Strande
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
Albena er et børnevenligt rejsemål. I bor bedst på Spies' børnevenlige hotel Flamingo, hvor børnene kan møde vores populære maskotter, Lollo & Bernie.
Balchik
 • Børnevenligt
 • Strande
Balchik er en charmerende by med en fin lille sandstrand, der er som skabt til en rejse med hele familien. Vores børnevenlige Family Garden-hotel White Lagoon Beach er perfekt til familieferien.
Golden Sands
 • Strande
 • Natteliv
 • Shopping
Golden Sands er en klassisk ferieby til både familieferien og voksne, der rejser uden børn. Bestil gerne en lejebil og oplev mere af Bulgarien end blot stranden.
Burgas-området byder på lange sandstrande, et pulserende forlystelsesliv, prisvenlig shopping og aktiviteter for alle aldre.
Nessebar
På en rejse til Nessebar kan du glæde dig til både historiske seværdigheder, byliv og skønne strande. Rejser du med børn, er der en børnevenlig og lavvandet strand i byens nyere del.
Sunny Beach
 • Børnevenligt
 • Strande
 • Shopping
Den børnevenlige sandstrand og det pulserende natteliv gør Sunny Beach velegnet til både par, familier og unge, der gerne vil have et bredt udvalg af aktiviteter.

Tilbud til Bulgarien

REJSER MED FLEKSIBEL REJSELÆNGDE

Her rejser du med rutefly og bestemmer selv afrejsedag og rejselængde.

INSPIRATION

Sommerferie i Bulgarien

Sommerferie i Bulgarien

Bulgariens sortehavskyst byder på kilometerlange sandstrande, smuk natur, dramatisk historie og solsikkert vejr. Derudover er Bulgarien et af Europas billigste ferielande, og du får derfor mere ferie for pengene her end i mange middelhavslande. Spies tilbyder bl.a. rejser til det klassiske ferieområde Golden Sands, som er lige velegnet til børnefamilien som til dig, der rejser uden børn.

Til sommer kan du flyve med direkte charterfly til Bulgarien fra disse byer:
København • Aalborg • Billund • Odense

Bulgariens sortehavskyst byder på kilometerlange sandstrande, smuk natur, dramatisk historie og solsikkert vejr.

Find din rejse til Bulgarien