1. De Kanariske Øer
 2. Tenerife
 3. Playa de las Américas
 4. Sunprime Ocean View
 • velegnet til voksne

Sunprime Ocean View er et moderne voksenhotel i den populære ferieby Playa de las Américas. Her bor du tæt på rejsemålets udbud af butikker, restauranter og barer, og en kort gåtur væk finder du også strandpromenaden og den velbesøgte strand. Spiller du golf, findes desuden flere af Tenerifes bedste baner i bekvem afstand herfra.
Mere

Hotellets lejligheder og suiter er moderne indrettet med lækkert design. Ligesom på vores øvrige Sunprime-hoteller indgår wi-fi, poolhåndklæder og badekåber - alt for at gøre dit ophold så komfortabelt som muligt.
Læs mere om hotellet

Hotellet har et lille poolområde med komfortable liggestole, og fra 1/11 til 15/4 er poolen opvarmet til ca. 25 grader. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, er du velkommen i Sunprime Spa, hvor du kan få velgørende behandlinger for hele kroppen. Vi tilbyder flere spa-pakker, som du kan forudbestille hjemmefra.

Vil du motionere i ferien, har du masser af muligheder på Sunprime Ocean View. Her kan du både deltage i holdtræning med SATS-uddannede instruktører og træne på egen hånd i motionsrummet. Al træning er selvfølgelig gratis.

Du får en perfekt start på dagen i Sunprime Restaurant, hvor der hver morgen dækkes op med en lækker morgenmadsbuffet. Ud over morgenmad tilbyder vi flere andre måltidspakker. Vil du på udflugt eller spise til aften på en anden restaurant uden at føle, at du går glip af nogen måltider, anbefaler vi, at du bestiller Sunprime Inclusive, hvor der indgår frokost og middag fem ud af syv dage.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Lægeservice

Læge mod betaling. Receptionen er behjælpelig med at tilkalde en læge.

Handicapfaciliteter

Hotellet har enkelte handicapvenlige suiter - læs mere under værelsestypen Junior Suite.

Sæson

Hotellet er åbent hele året. I vintersæsonen (oktober-april) er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. AVIS-biludlejning, valutaveksling, bordbestilling, skift af pool- og strandhåndklæder, vaskeriservice m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12.

Bygget: 1971. Renoveret: 2015.

143 lejligheder. Etager: 9. Elevator: Ja

Parkering: Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Olivier Doche

Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Opvarmet pool
  Ja
 • Børnepool
  Nej
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Poolbar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  350 m
 • Hovedcentrum
  2,2 km
 • Nærmeste strand/badested
  450 m
 • Internet
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Ligger tæt på centrum
 • Spa, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Køleskab på værelset
 • Velegnet til voksne
Ekstra værdiUdvalgte hoteller med ekstra fordele
Sådan bor du
Sunprime Ocean View er et moderne voksenhotel i den populære ferieby Playa de las Américas. Hotellet ligger tæt på rejsemålets udbud af butikker, restauranter og barer samt i kort gåafstand fra strandpromenaden og stranden.

Se lejighedernes og suiternes beliggenhed på hotellet her.

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg her

Classic Studio

Pæne og veludstyrede 1-værelses lejligheder til to personer.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Mad og drikke

På Sunprime Ocean View kan du spise morgenmad, frokost og middag i Sunprime Restaurant. Restauranten er moderne indrettet, har en afslappet atmosfære og byder på et menukort med både lokale og internationale retter. Efter middagen kan du nyde stemningen og en drink i loungen, som er hotellets hjerte og naturlige mødested. Læs mere om vores udbud nedenfor eller på hotellets informationssite MySunprime.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, slappe af med en kop kaffe eller nyde en drink - den behagelige musik, elegante indretning og tilbagelænede stemning indbyder til afkobling.

Restaurant

Frokost: kl. 12.30-15
Middag: kl. 18.30-21.30

Pæn påklædning.

Sunprime Market

Hotellet har sin egen butik med bl.a. drikkevarer, hygiejneartikler, delikatesser og aviser. Åben dagligt kl. 7-22.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet og giver dig en god start på dagen med forskelligt slags brød, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør samt juice, kaffe og te. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Når du ankommer til hotellet, får du oplyst, hvilke dage frokost og middag serveres. Alle måltider serveres som buffet. Prisen er højere, hvis du rejser over jul og nytår, da jule- og nytårsbuffet indgår 24/12 og 31/12.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. Både morgenmad, frokost og middag serveres som buffet. Prisen er højere, hvis du rejser over jul og nytår, da jule- og nytårsbuffet indgår 24/12 og 31/12.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Ocean View er en oase for voksne solbadere. Her kan du slænge dig i en magelig liggestol efter en velgørende svømmetur. I vinterhalvåret er poolen opvarmet til 25 grader. Kan du løsrive dig fra liggestolen, anbefaler vi en gåtur til den fine og populære sandstrand, som ligger ca. 450 meter fra hotellet. Her er også en strandpromenade, hvor du kan ose i de små butikker eller slå dig ned på en hyggelig restaurant med udsigt over havet.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 160 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*

Strand

Fra hotellet er der ca. 450 meter til den nærmeste strand, Playa de Troya. Der er mange strande i området - de længste er 300 og 450 meter lange og består af henholdsvis finkornet sand og grus/sten. Du er velkommen til at tage pool- og strandhåndklædet fra hotellet med til stranden. Liggestole og parasoller kan lejes.

*Poolen er opvarmet 1/11-15/4. Temperaturen kan variere i løbet af dagen afhængigt af lufttemperaturen.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Ocean View kan du vælge mellem træningshold som f.eks. core, vandgymnastik og yoga. Det er gratis at deltage, og træningsholdene ledes af SATS-uddannede instruktører. Du kan også træne på egen hånd i vores motionsrum. Og vil du spille golf, ligger flere af Tenerifes bedste golfbaner ikke langt fra hotellet.

Holdtræning

Du er velkommen til at deltage i vores populære træningshold, som ledes af SATS-uddannede instruktører. Vælg f.eks. mellem yoga, senior circuit og crosstræning (programmet kan variere).

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik, eller afprøv den nye træningsform water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktørerer oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum tilbyder både frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Golf

På Sunprime Ocean View bor du tæt på nogle af øens bedste golfbaner. Her er nogle eksempler:

Golf Las Américas
Afstand: 2 km
Praktisk talt midt inde i Playa de las Américas ligger denne fantastiske 18-hullers bane, som er bygget på en skråning med vid udsigt over by, strand og hav. Som en kulisse bag banen troner mægtige bjerge, som skærmer for kraftige vinde. Golf Las Américas blev indviet i 1998 og er i rigtig god stand. Desuden har banen et flot klubhus med en restaurant, der serverer lækker mad. Kort sagt: Dette er en bane, der passer til golfspillere på alle niveauer. Og andet ville da også være mærkeligt, for anlægget kostede ca. 180 millioner kroner at bygge!

Golf Costa Adeje
Afstand: 11 km
Golf Costa Adeje er en kombineret park- og seasidebane, bygget på en gammel bananplantage med en vidunderlig udsigt over Atlanterhavet og Tenerifes nærmeste naboø, La Gomera. Banen har 27 huller, som er fordelt over tre 9-hullers sløjfer, kantet af smukke kaktusarrangementer og typisk kanariske planter. Golf Costa Adeje er tegnet af Spaniens mest kendte banearkitekt, Pepe Gancedo, som også står bag mesterværker som Torrequebrada på Costa del Sol.

Golf del Sur
Afstand: 17 km
Tenerifes mest kendte og komplette feriegolfanlæg. Det har 27 huller smukt omkranset af sort vulkansand, kløfter og kaktusser. Den sydlige og nordlige bane udgør tilsammen den sløjfe, som de professionelle golfere spillede Europatouren på. Med andre ord: En rigtig mesterskabsbane! Den nordlige og den sydlige sløjfe er de sværeste og længste. På den sydlige bane ligger anlæggets mest berømte hul, et par 3-hul på godt 170 meter, hvor greenen ligger som en ø omgivet af lavasand. Runden spilles på smalle fairways over enkelte kløfter, især på den nordlige bane, og det kan ske, at man udsættes for kraftige vinde og lav flytrafik. Links, den tredje sløjfe, er i denne sammenhæng noget bredere og lettere at spille på.

Amarilla Golf
Afstand: 16 km
Amarilla Golf blev anlagt i 1988 og har bl.a været vært for Europatouren i 1990. Amarilla Golf er en udfordring for alle typer golfspillere med sine relativt smalle fairways, hvor man fra nogle huller har udsigt over havet. Banen har bl.a. et fantastisk par 3-hul, hvor du spiller fra en tange til en anden, tværs over en bugt - en stor udfordring, hvis det blæser.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Ferieområde med lokaltrafik, der kan opleves som forstyrrende. Trapper og niveauforskelle. Ca. 350 meter til lokalt centrum, hvor der findes et mindre udvalg af restauranter og shoppingmuligheder.

Køretiden fra lufthavnen Tenerife Sur er ca. 30 minutter (17 km). Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Calle Venezuela 10
38660 Playa de las Américas
Tenerife
Spain
Telefon +34 922 790 266
Mail (skriv på engelsk): recepcionoceanview@coral-hotels.es

Easy Travel/direkte transfer med Thomas Cook Airlines

Sunprime Ocean View tilbyder Easy Travel, når du flyver med Thomas Cook Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Easy Travel gælder kun på afgange efter kl. 11 i vinterhalvåret, når du flyver med Thomas Cook Airlines.

Spa

På Sunprime Ocean View kan du forkæle dig selv lidt ekstra med forskellige behandlinger for hele kroppen. Vi tilbyder også Spa Together, hvor du kan nyde en afslappende behandling sammen med din rejsefælle. Hvis I vil forudbestille en behandling hjemmefra, tilkøber I en lille (25 min.), mellem (50 min.) eller stor (75 min.) spa-pakke, og på hotellet vælger I så en af de behandlinger, der tilbydes i Spa Together, og som svarer til den forudbestilte længde. Begge skal vælge den samme behandling.

Læs mere om alle behandlinger her eller på hotellets informationssite [MySunprime](http://oceanview.sunprime.net/ /).

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spa-pakker hjemmefra.

Lille spa-pakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spa-pakke

50 minutter. Prøv f.eks. Classic Face (dybderensende aromatisk ansigtsbehandling), Hot Oil Massage eller Classic Pedicure.

Stor spa-pakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange - f.eks. Hot Stone Massage, Sunprime Ritual, en top til tå-behandling eller Facial Massage, som også inkluderer farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Luksus for to

Nyd lidt ekstra forkælelse med mousserende vin, mørk kvalitetschokolade og frisk frugt eller jordbær og del derefter en afslappende oplevelse i vores fine spaafdeling med en, du holder af. I pakken indgår valgfri 25-minutters behandling for to.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spa-behandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spa-pakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spa-pakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,6/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 3041 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
96% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,7
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,4
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,5
Poolområdet for børn
3,0
Børnevenlighed
3,0
Wi-fi
4,6
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Super"

  Super hotel ...top kvalitet
 • 5/5

  "Godt hotel"

  Godt
 • 5/5

  "Super ferie og hotel."

  Super venlige og hjælpsomme personale, rent og velholdt hotel.Vil meget gerne bo der igen.
 • 5/5

  "Super god hotel"

  Meget venlig modtagelse af os, altid venlig og smilende personale.Så alt i alt et meget godt hotel
 • 5/5

  "Vi kommer snart tilbage"

  Super dejligt hotel, gode senge, roligt kvarter og tæt på dejlig badestrand, mange gode restauranter lige i nærheden, har lige været her for 4. gangEllen

Priser og bestilling

Søg for at se ledige værelser og priser
Pris i alt
Prisdetaljer