PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunprime Ocean View

Hotelstandard 4

 • Tæt på centrum
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Sunprime Inclusive kan tilkøbes
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Køleskab på værelset
 • Gratis poolhåndklæder
 • Opvarmet pool 1/11-15/4
 • Gratis motionsrum og holdtræning
 • Spa
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

Velkommen til Sunprime Ocean View - Spies' andet Sunprime Hotel på skønne Tenerife.

Sunprime Ocean View er et moderne voksenhotel i den populære ferieby Playa de las Américas. Her bor du tæt på rejsemålets udbud af butikker, restauranter og barer, og en kort gåtur væk finder du også strandpromenaden og den velbesøgte strand. Spiller du golf, findes desuden flere af Tenerifes bedste baner i bekvem afstand herfra.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi

Hotellets lejligheder og suiter er moderne indrettet med lækkert design. Ligesom på vores øvrige Sunprime-hoteller indgår wi-fi, poolhåndklæder og badekåber - alt for at gøre dit ophold så komfortabelt som muligt.

Hotellet har et lille poolområde med komfortable liggestole, og i vinterhalvåret er poolen opvarmet til 25 grader. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, er du velkommen i Sunprime Spa, hvor du kan få velgørende behandlinger for hele kroppen. Vi tilbyder flere spa-pakker, som du kan forudbestille hjemmefra.

Vil du motionere i ferien, har du masser af muligheder på Sunprime Ocean View. Her kan du både deltage i holdtræning med SATS-uddannede instruktører og træne på egen hånd i motionsrummet. Al træning er selvfølgelig gratis.

Du får en perfekt start på dagen i Sunprime Restaurant, hvor der hver morgen dækkes op med en lækker morgenmadsbuffet. Ud over morgenmad tilbyder vi flere andre måltidspakker. Vil du på udflugt eller spise til aften på en anden restaurant uden at føle, at du går glip af nogen måltider, anbefaler vi, at du bestiller Sunprime Inclusive, hvor der indgår frokost og middag fem ud af syv dage.

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunprime og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet (gælder ikke ved flyafgange før kl. 11). Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunprime Ocean View Skjul tekst Adresse

Calle Venezuela 10
38660 Playa de las Américas, Tenerife
Telefon +34 922 790 266

Søg rejse og bestil