Los Christianos
INSPIRATION

Fotografens favoritter på

Tenerife

Fotografens favoritter på Tenerife

På mangfoldige Tenerife findes fine strande, charmerende byer, spændende udflugter og hoteller for enhver smag. Men hvad må du absolut ikke gå glip af? Vi har spurgt vores fotograf, Matina Tsogas, der har udforsket hver en del af øen.

Overalt på Tenerife findes hyggelige restauranter, som serverer lækker mad.

Naturen på Tenerife er noget ud over det sædvanlige!

Playa de las Vistas er perfekt til en dukkert.

Tenerife har meget at byde på. På trods af den lille størrelse har øen hele fire forskellige klimazoner. Der kan for eksempel være 20 grader og sol nede ved havet i Playa de las Américas, mens det blæser, regner og er nul grader i en bjerglandsby bare nogle kilometer væk. Der findes en meget fin strandpromenade, som knytter Playa de las Américas sammen med Los Cristianos, som har mange fine strande og hyggelige restauranter.

Mine favorithoteller

Sunprime Hotels

Vi har to Sunprime Hotels på Tenerife, og jeg kan lide dem begge lige meget. Sunprime Ocean View har en fredelig beliggenhed, men er stadig tæt på restauranter og havet. Sunprime Coral Suites & Spa, som er nyrenoveret, er blevet så hyggelig med sit nye design. Fælles for begge hoteller er deres magiske tagterrasser og den gode mad.

Sunprime Ocean View

Nyd udsigten i dette herlige loungeområde på Sunprime Ocean View.

Poolområdet Sunprime Ocean View

Det hyggelige poolområde på Sunprime Ocean View.

På Sunprime Coral Suites & Spa kan du slappe af på denne fantastiske tagterrasse.

Det stilrene interiør på Sunprime Coral Suites & Spa.

Sunwing Fañabé

Sunwing Fañabé Beach

Sunwing Fañabé Beach er flere gange blevet kåret som ”bedste familiehotel på Tenerife”. Og har man besøgt hotellet, er det nemt at forstå. Hotellet er helt nyrenoveret, har en god beliggenhed, værelserne er rummelige, personalet er utrolig søde, og maden er rigtig god. Alt som hører et Sunwing til, finder du her.

Sunwing Fanabé Beach

På hyggelige Vicente's Kitchen & Grill på Sunwing Fañabé Beach findes et stort udvalg af mad og drikke for både store og små.

I poolområdet på Sunwing Fañabé Beach findes både børnepool og en pool til de større gæster.

Oplev mere af Tenerife

Byer og udflugtsmål, som du ikke må gå glip af på Tenerife.

Puerto de la Cruz

Findes der nogen, som kan modstå denne charmerende, hyggelige kanariske by? Jeg kunne i hvert fald ikke – jeg ville aldrig stoppe med at gå rundt her. Den gamle bydel med mange caféer og bodegaer er helt vidunderlig. Her kan du også bade i de enorme saltvandpools, som er designet af César Manrique.

Puerto de la Cruz

I Puerto de la Cruz finder du masser af hyggelige restauranter.

Slentre rundt i stræderne og oplev de smukke bygninger og spændende pladser.

Santa Cruz

En dag for nogle år siden havde jeg fornøjelsen af at være med som fotograf, da køkkencheferne Vincente og Miguel fra Sunwing Fañabé Beach og Sunwing Arguineguín Seafront skulle købe ind i markedshallerne i Santa Cruz. Det var en fryd for øjet og lugtesansen at rundt der – vidunderlige lokale oste, frugter og selvfølgelig den kanariske kartoffel. Senere fik jeg lov at nyde tapasretter, som jeg aldrig havde hørt om - helt fantastisk!

Santa Cruz

I Santa Cruz findea flere hyggelige madmarkeder og markedshaller, som sælger ferske råvarer.

Papas arrugadas

Papas arrugadas med den klassiske mojo rojo-sauce er et must, når du besøger De Kanariske Øer.

Teide

Teide er Spaniens højeste bjerg og den tredje største vulkan i verden. Den er omgivet af en stor og smuk nationalpark. Første gang jeg tog herop blev jeg fuldstændig fortryllet. Vi forlod et regnfuldt Los Cristianos og kørte op ad vidunderlige veje - gennem fine byer og smukke udsigter for pludselig at komme over skyerne til et solrigt Teide. Et tip: Glem ikke solcremen - det gjorde jeg!

Lejer du en bil på Tenerife, kan du opleve både Teide og masser af andre smukke steder og byer i dit eget tempo.

På vej op til Teide kan du nyde fantastiske udsigter.

Om fotografen: Matina Tsogas

Matina Tsogas

Matina Tsogas

Jeg arbejder på hovedkontoret i Stockholm som fotograf, Art Director og billedredaktør. Vi tager på fotorejser næsten overalt, men de senere år har vi delt vores store rejsemål op imellem os. Mine områder er blevet Rhodos, Kreta og Cypern, så disse øer kommer jeg til lidt oftere end andre rejsemål. Det bedste jeg ved med fotorejserne, udover selve fotograferingen, er alle møderne. Både med vores samarbejdspartnere og personalet på hotellerne, men også med vores gæster. Det er altid så hyggeligt, når de kommer hen og snakker, og mange gange er det desuden en stor hjælp at se hotellet fra vores gæsters perspektiv.