Ses Illetas
Ses Illetas
INSPIRATION

Fotografens favoritter på

Mallorca

Fotografens favoritter på Mallorca

Mallorca er virkelig ferieøen, der har alt! Men hvad bør man se og opleve? Hvor er det bedst at bo? Vi har spurgt dem, der kender svaret - nemlig vores fotografer. Her viser fotografen Agneta Renebo sine favoritter frem fra Mallorca.

Playa de Palma & Palma

Playa de Palma

Beach walk at Playa de Palma

Der findes mange restauranter og strandbarer langs Playa de Palma - både hippe, chikke og mere traditionelle. Jeg opdager næsten altid nye skud på stammen. Men er der en restaurant på Mallorca, jeg altid kan lide at besøge, er det den klassiske paellarestaurant, som ligger lige på Playa de Palma, på vej mod Palma by – El Bungalow – bare at sidde der giver en fantastisk følelse, og maden er så god!

Puro Beach Club, Mallorca

Puro Beach Club

El Bungalow

El Bungalow

Palma by

Smukke Palma har jo alt - og mere til. Shopping, barer, caféer, store torve og små gader. Når sulten melder sig, kan man gå fra tapasbar til tapasbar!

Sunprime Waterfront

Absolut et yndlingshotel!
Perfekt beliggenhed, tæt på lufthavnen, og lige ved havet med en dejlig strandpromenade. Hotellet ligger også nær Palma by, og det er let at komme dertil med bil, bus eller cykel. Sunprime Waterfront er enormt funktionelt og vedligeholdt. Sidste år fotograferede jeg hotellets nye balkoner på 1. og 5. etage. Værelserne har fået en ny udendørs "stue" med sofaer og solsenge - vi elsker jo at være ude!

Strand og palmer på Mallorca

Udsigten fra balkonen

Sportsaktiviteter på Mallorca

Vandaktiviteter ved hotellet

Sydøstkysten

Fra Playa de Palma er det let at køre langs kysten og tage ud til østsiden af øen. Her ligger den berømte strand Es Trenc og mange små, fine badevige med krystalklart vand. Her kan jeg garantere dig nogle fine stop på vejen.

Smukt badevand ved Cala Sa Nau

Nær Cala d’Or ligger charmerende Cala Sa Nau

Cala Pi

Cala Pi

Badevig ved Santanyi

I Santanyi er der smuk udsigt og små badevige

Cala Sa Nau

Besøg den hyggelige restaurant på Cala Sa Nau

Palma Nova-bugten

Solsenge på Ponent Mar

Ponent Mar

Ponent Mar er et af de hoteller, jeg virkelig holder af. Det ligger på den anden side af bugten i Palma Nova. Jeg var her for to år siden for at tage billeder af de nybyggede værelser med terrasser og balkoner. Værelserne er pænt indrettet og har en nydelig udsigt. Der er oven i købet blevet lavet et poolområde på taget.

Poolområdet på Ponent Mar

Poolområdet på Ponent Mar

Alcudia

Badebroen ved Sunwing Alcudia Beach

Sunwing Alcudia Beach

Du finder ikke et hotel med bedre beliggenhed end Sunwing - lige midt på den fantastiske strand i Alcudia. Man får næsten følelsen af at være i Caribien med havets mange turkise nuancer. Sidste år blev bygningerne Nuevas Palmera og Princesa færdigrenoveret, og er de ikke blevet flotte?

Lobby i Princesa-bygningen på Sunwing Alcudia

Lobby i Princesa-bygningen

Paco's Kitchen på Sunwing Alcudia

Paco's Kitchen

Alcudia - Ciutadella

Hvorfor ikke besøge den lille naboø Menorca? Fra Alcudia kan du nemt tage en færge over til Ciutadella.

Alcudia – Ciutadella

Den lille naboø Menorca er mindre, roligere, landskabet smukt og badevigene mageløse. Ciutadella er en charmerende havneby, der ligger tæt på små, gemte strande som Cala en Blanes, Cala Macarella og Cala Turqueta.

Cala en Blanes

Cala en Blanes

Ciutadella

Cala Macarella

Cala Macarella

Pollensa og Puerto Pollensa

Ikke langt fra Alcudia finder du Pollensa og Puerto Pollensa, en ægte spansk fiskerlandsby med smukt landskab.

Pollensa
Puerto Pollensa

Om fotografen: Agneta Renebo

Agneta Renebo

Agneta Renebo

Jeg arbejder på hovedkontoret i Stockholm som projektleder for vores foto- og filmture, er fotograf og stylist, og har også ansvaret for vores rekvisitter. Hele Spies' verden er vores arbejdsplads, men vi har valgt at dele de forskellige områder op imellem os, så vi bliver specialister for de rejsemål vi fotograferer. Jeg har først og fremmest fokus på Mallorca og Gran Canaria, to af vores største rejsemål.
Jeg elsker mit arbejde, med alt det indebærer af udfordringer, muligheder, mødet med mennesker, natur, kultur, historie og fantastiske oplevelser! Kunsten er selvfølgelig at formidle alt dette igennem billeder.