• børnevenligt

Sunwing Fañabé Beach

 • Ligger tæt på stranden
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Velegnet til småbørnsfamilier
fra6.790,-
Se tilgængelige værelser
skip links

Prisbelønnet midt i centrum

Vores prisbelønnede Sunwing Fañabé Beach er flere gange blev udnævnt til Tenerifes bedste familiehotel. Ikke kun på grund af beliggenheden centralt i Fañabé med det meste lige om hjørnet, men også på grund af det veldesignede, familievenlige hotelområde og store udbud af faciliteter. Alle faciliteter ligger centralt på hotellet - fra familierestauranten Rosa's Kitchen & Grill med sin hyggelige udeservering mod poolområdet over hotellets skønne pools, Lollo & Bernie-klubben og Mini Market til fitnesslokalet, motionsrummet, spaafdelingen, buffetrestauranten og Teen Lounge til de lidt større børn.

Hotelfakta

 • Opvarmet pool
  Ja
 • Opvarmet børnepool
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Elevator
  Ja
 • Aircondition i alle værelser/lejligheder
  Ja
 • Nærmeste centrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  200 m
Nyd en god morgenmadsbuffet
Sunwing
Sunwing Family Resorts er vores absolut bedste familiehoteller med børnevenlige pools, rummelige lejligheder og maskotterne Lollo & Bernie til at underholde de yngste gæster. Til de voksne findes træningsmuligheder og spaafdeling.
 • Ligger tæt på stranden
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Velegnet til småbørnsfamilier
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børneklub med Lollo & Bernie
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
 • Travelife-certificeret hotel
 • Check-in af bagage på hotellet, når du flyver med Sunclass Airlines

Om hotellet

Sunwing Fañabé Beach er blevet kåret til bedste familiehotel flere gange - og det er ikke svært at forstå hvorfor. Beliggenheden i det centrale Fañabé
lige nord for Playa de las Américas er en af Tenerifes bedste, og du bor rummeligt, uanset om du vælger en Small Family-lejlighed eller en lejlighed med plads til op til seks personer. Fælles
for alle lejligheder er, at de er lyse, luftige og komfortabelt indrettet med praktiske detaljer.
Alle hotellets faciliteter ligger centralt på hotellet. Familierestauranten Rosa's Kitchen & Grill har en hyggelig terrasse ved poolområdet og byder på både spanske specialiteter og internationale retter. Hotellets pools er opvarmet til cirka 25 grader fra 1/11 til 30/4, og ved poolområdet ligger også Lollo & Bernie-klubben, Mini Market, fitnesslokalet, motionsrummet, spaafdelingen, buffetrestauranten og Teen Lounge, hvor de større børn kan spille PlayStation og surfe på nettet.
Om aftenen kan du nyde en drink i baren, mens vores professionelle showteam sørger for børne-og familieunderholdning.
Sunwing Fañabé Beach ligger tæt på Playa de las Américas, hvor der findes mange restauranter og butikker.
Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare.
Internetforbindelsen varierer i hastighed.
MySunwing
På hotellets informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunwing og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.
Vores service
Personalet på hotellet står klar til at hjælpe dig med stort og småt i ferien, og som gæst på Sunwing Family Resorts har du adgang til vores service i Help Desk døgnet rundt. I Help Desk kan du få information om hotellets udbud, bestille udflugter og leje bil samt få tips til gode shoppingmuligheder og fine strande. Vi forsøger naturligvis også at finde en løsning, hvis der er praktiske ting, du har brug for hjælp til.
Sunwing på de sociale medier
Følg Sunwing Fañabé Beach på Facebook.
Røgfrit på Sunwing
Sunwing Fañabé Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et rygeområde, som findes uden for hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.
Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.
Faciliteter til folk med et bevægelseshandicap
Hotellet har handicapvenlige lejligheder - læs mere under lejlighedstypen Small Family. Der er desuden ramper på hotelområdet, og poolen har både trappe og rampe med gelænder (skrånende bund).
Sæson
Hotellet er åbent hele året.
Bryllup på Sunwing
Overvejer I at blive gift i udlandet? Et bryllup på et af vores skønne og familievenlige Sunwing Family Resorts er det oplagte valg, når børnene skal med på bryllupsrejsen. Send hotellet en mail på engelsk, så fortæller de mere: fanabe@sunwing.net
Øvrigt
Resortservice/Help Desk: 24-timers service. Check-in efter kl. 15 på ankomstdagen. Check-out kl. 12 på hjemrejsedagen.
Bygget: 2003. Delvist renoveret 2021 (lejligheder, restauranter og bar).
241 lejligheder. Etager: 5. Elevator: Ja.
Aircondition: Ja.
Parkering: I hotellets parkeringshus. Begrænset antal pladser.
Hæveautomat: Findes på hotellet.
Møntvask: Mod betaling.
Dyr på hotellet: Selskabshunde er ikke tilladt på hotellet. Kun førerhunde og servicehunde accepteres på visse dele af hotellet.
Hotelmanager
Marie Fowler (assisterende manager)
Hotellets officielle klassificering er 4.

Sådan bor du

Sunwing Fañabé Beach på naturskønne Tenerife har en god beliggenhed og tilbyder rummelige og praktisk indrettede lejligheder.

NYHED! Få en ekstra god start på ferien og overrask familien med en velkomstpakke, der venter i lejligheden ved ankomsten. Pakken indeholder sodavand, chips, mikroovnspopcorn, slik og strandtennis. Bestilles hjemmefra sammen med rejsen.

Se lejlighedernes beliggenhed på hotellet her.
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg.

Bestiller du Sunwing Joker eller Spies Solo/Lille Familie, lader du os vælge lejlighedstype på hotellet alt efter, hvad der er ledigt. Du får altid en lejlighed, der indgår i vores normale udbud, og du får først oplyst lejlighedstypen ved ankomsten til hotellet. I enkelte tilfælde kan du være nødt til at skulle skifte lejlighed i løbet af ferien, hvis du har bestilt Sunwing Joker. Rengøring og poolhåndklæder indgår.

Small Family

Komfortable lejligheder til den lille familie.

Family

Vores mest populære lejlighedstype med praktisk indretning.

Happy Baby

Lejligheder med børnesikre detaljer og udstyr til helt små børn.

Lollo & Bernie Suite

Muntert indrettede lejligheder med præg af Lollo & Bernie.

Royal Family Suite

Lejligheder med høj komfort, god beliggenhed og smarte detaljer.

Mad og drikke

Pool og strand

Træning og aktiviteter

Spaafdeling

Børn og unge

Underholdning

Beliggenhed og transfer