Se hoteller (1)

Rejser til Kalami

En rejse til billedskønne Kalami passer til dig, der søger et rejsemål, hvor ro og afslapning er i højsædet. Glæd dig til den fine strand, de lækre græske specialiteter og den totale ro, som råder i byen.

Den lille by Kalami ligger på Korfus nordøstlige kyst. Det var forfatteren Gerald Durrell, som satte byen på verdenskortet med 'Min familie og andre dyr', den første bog i en trilogi om livet på den solbeskinnede ø. Det var hertil, familien Durrell flyttede, da de i 1930'erne forlod regnfulde England for at starte et nyt liv på Korfu. Deres villa, The White House, er i dag indrettet som hotel og restaurant og er blevet et populært udflugtsmål. Restauranten serverer traditionelle græske retter samt friskfanget fisk fra restaurantens egen fiskerbåd.

Restauranter i området

Hvis du vil prøve flere populære restauranter på din rejse til Kalami, kan du tage til den nærliggende bugt Agni, som er kendt for tavernaerne Nicolas Taverna og Agni Taverna. Tavernaerne specialiserer sig i retter med fisk og skaldyr, og fra stranden i Kalami har de deres egen shuttlebåd, hvori gæsterne tilbydes transport tur/retur.

Sol og strand i Kalami

Den fine strand i Kalami er lavvandet og består af småsten. Liggestole kan lejes. I bugten Agni findes også en strand med småsten, og foretrækker du at mærke det varme sand mellem tæerne, er den fine, lavvandede sandstrand Kalamaki Beach et besøg værd. Kalami Beach ligger ca. 12 km fra Kalami.

Kalami med Spies

Spies tilbyder rejser til Kalami fra maj til september. Vores hotel San Antonio ligger lige ved stranden, og her kan du veksle mellem forfriskende svømmeture i havet og afkølende afslapning i en af hotellets pools. Fra hotellet har du desuden en storslået udsigt over havet. Hotellet er velegnet til voksne og er kendt for sin lækre mad og varierede menuer.

Nysgerrig på Albanien?

Hvis du vil opleve endnu mere på din rejse til Kalami, kan du bestille en kombination med Saranda. Du starter med en uge i Albanien og afslutter med en uge i Kalami - og kan på den måde tage oplevelser fra to lande med hjem i kufferten.

Tips og nyttig info
 • Hoteller for voksne
 • Hoteller tæt på stranden
 • Hoteller med gratis wi-fi
 • Lokale restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Kalami

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
14°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • februar
15°6°
4
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
16°8°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
19°10°
7
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
23°13°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
31°19°
12
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
32°19°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • september
28°17°
9
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • november
19°11°
4
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
16°8°
3
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Strand
Den fine strand Kalami Beach er lavvandet og består af småsten. Her er mulighed for at leje liggestole og parasoller. 12 km fra Kalami ligger Kalamaki Beach, en lavvandet og børnevenlig sandstrand med liggestole og parasoller til leje.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Du kan flyve til Korfu fra København med enten charterfly eller rutefly. Har du valgt en rejse til Albanien, flyver du til Korfu og tager derfra båden til Saranda.
Spies tilbyder charterrejser til Kalami fra maj til september.

Flyet lander i Korfu Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Kalami. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Korfus lufthavn Ioannis Kapodistrias til dit hotel er ca. 1-1,5 time (ca. 30 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.
Mad, drikke og natteliv
I Kalami ligger der et par restauranter, tavernaer og barer.
Kalami har et afdæmpet natteliv med et par barer. Flere barer findes i Kassiopi, som ligger 6 km fra Kalami.
Shopping
6 km fra Kalami ligger Kassiopi, som byder på gode shoppingmuligheder. Et endnu bredere shoppingudbud med flere forretninger og butikskæder finder du i Korfu by.
Aktiviteter og seværdigheder
Kalami er et roligt rejsemål med et begrænset omfang af aktiviteter. Her kan du nyde solen og strandlivet i uforstyrrede omgivelser.
Sådan kommer du omkring

Lejebil

Vil du se dig om i dit eget tempo, finde en afsidesliggende strand eller måske besøge en lille bjergby? Så lej en bil! Avis tilbyder velholdte biler, rimelige priser og gode forsikringer.
For at leje bil skal man være fyldt 21 år og have haft kørekort i mindst et år.
Jo flere dage du lejer bilen, jo laver bliver prisen pr. dag.

I prisen indgår:

Kollisionsforsikring (også selv om du har forårsaget skaden), moms og frit kilometerantal.

Tillæg:

Selvrisikoeliminering kan tilkøbes. Tillæg for ekstra chauffør samt ekstra personskadeforsikring.
Fra hovedvejen kører der lokalbusser til forskellige byer på øen; bl.a. til Sidari, Kassiopi og Korfu by.
Fakta

Vores service

Fra maj til september kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum. Forlængede danske pas, danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse.

I tilfælde, hvor en mindreårig rejser med andre end indehaveren af forældremyndigheden, skal indehaveren give skriftligt samtykke til, at den mindreårige må rejse. Kontakt eventuelt den græske ambassade på telefon 33 34 60 48 for nærmere oplysninger om kravene. Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du ligeledes kontakte den græske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Grækenland.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Der findes en hæveautomat i Kalami - det kan være godt at have lidt kontanter på sig. De fleste restauranter og hoteller tager dog kreditkort.

Tidsforskel

Korfu: Dansk tid +1 time. Saranda: Ingen.

El

220 V

Sprog

Grækenland: græsk. Albanien: albansk.

Øvrigt

Kuperet terræn. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Find din rejse til Kalami