Konferencerejser til solen

Konference- og firmarejser i solen

En velplanlagt konferencerejse eller kickoff styrker sammenholdet, øger trivslen og fremmer effektiviteten på arbejdspladsen. Vælger I at holde arrangementet i udlandet, bliver det ikke nødvendigvis dyrere - bare en hel del sjovere.

Spies har mange års erfaring med at skræddersy konferencerejser til alle slags firmaer. Når I bestiller en konference- eller firmarejse med Spies, får I kompetent og personlig sparring gennem hele forløbet med en fast kontaktperson.

Eksempler på konferencehoteller

Vi har hoteller med faciliteter til både små og store firmaer. Kontakt os gerne for flere forslag.

Sunwing Kallithea – konferencehotel på Rhodos
Sunwing

Sunwing på Rhodos

Sunwing Kallithea Beach ligger ved en af Rhodos’ bedste strande, ca. 4 km fra øens charmerende hovedby. Stort hotelområde med gode restauranter, fem konferencelokaler og flere pools.

Sunprime Atlantic View – konferencehotel på Mallorca
Sunprime

Sunprime på Gran Canaria

Sunprime Atlantic View ligger tæt på flere af øens golfbaner og har et dejligt poolområde med tre opvarmede pools samt bl.a. spaafdeling, motionsrum og restaurant.

Ocean Beach Club – konferencehotel på Kreta
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club på Kreta

Ocean Beach Club ligger ved havet oven for en skøn strand og byder på masser af plads til hyggeligt samvær i solen. Hotellet har bl.a. restaurant, spaafdeling og motionsrum.

Populære rejsemål til konferencerejser

Mallorca er et populært rejsemål for konferencerejser

Mallorca

Tapasbarer, hav, bjerge og skønne strande: Vores Sunwing Family Resorts i Alcudia og Cala Bona danner de perfekte rammer om jeres konference på Mallorca.

Grækenland er et populært rejsemål for konferencerejser

Grækenland

De smukke græske øer Rhodos og Kreta byder på gode konferencefaciliteter, shopping for enhver smag, masser af charmerende tavernaer og et hyggeligt forlystelsesliv.

Konferencerejser til Kroatien

Kroatien

Kroatien er et forholdsvis nyt konferencerejsemål med en god blanding af spændende udflugter, afslapning og moderne konferencefaciliteter. Landet byder også på historiske byer, azurblåt hav og grønne omgivelser samt gode hoteller som stilrene Bluesun Soline i Brela og elegante Le Meridien i Split.

Kanarieøerne er et populært rejsemål for konferencerejser

De Kanariske Øer

Gran Canaria og Tenerife rummer alle forudsætninger for en vellykket konference: sol og hav, masser af spændende aktiviteter, et varieret forlystelsesudbud og rigtig gode konferencehoteller.

Cypern er et populært rejsemål for konferencerejser

Cypern

Cypern er et solsikkert rejsemål med et behageligt klima året rundt. Her ligger vores nyrenoverede og hyggelige hotel Sunwing Sandy Bay Beach, der bl.a. byder på konferencevært og veludstyrede konferencelokaler.

Kontakt os

Når I henvender jer til os, får I altid en personlig kontakt, som tager hånd om jer fra start til slut. Kontakt os i dag, så hjælper vi jer med at finde den perfekte grupperejse.

E-mail: grupper@spies.dk
Telefon: 70 70 10 51 - hverdage mellem 10 - 12