Ocean Beach Club

Svømmeskole på O.B.C.

Vi tilbyder svømmeskole med svensktalende instruktører på to af vores Ocean Beach Club. Undervisningen foregår på nabohotellet Sunwing. Svømmekurserne bestilles hjemmefra sammen med rejsen eller via Min side. Hvis der er plads på svømmeholdene, kan kurserne også bestilles på hotellet ved ankomsten.

bestil svømmeskole

Her tilbyder O.B.C. svømmeskole og svømmelærere:

Ocean Beach Club - Kreta 7/6-14/8
Ocean Beach Club - Cypern 8/6-15/8

Pris: Ca. 500,- for 5 lektioner. Crawlkurs og privat svømmelærer koster ca. 500,- pr. kursus. Prisen vil være noget højere, hvis kurserne bestilles på hotellet.

Gælder visse ankomstdage. Se mere under børneaktiviteter/ungdomsaktiviteter på de respektive hoteller.

En livsvigtig egenskab

At kunne svømme er en livsvigtig egenskab, som alle har stor glæde af. Når man er på ferie, er det at bade og lege i vandet en selvfølge, og derfor tilbyder vi svømmeskole på udvalgte O.B.C. Vi lærer dit barn at vænne sig til at være i vandet og introducerer også de grundlæggende svømmefærdigheder. Der er maks. 10 deltagere på hvert kursus.

Svømmeskole niveau 1

En børneaktivitet med fokus på at inspirere barnet og gøre det vant til at være i vandet, f.eks. gennem sjove vandlege, flydelegetøj og spændende opgaver. Vi lægger også stor vægt på at lære børnene at flyde både på maven og på ryggen uden hjælp fra for eksempel svømmevinger eller lignende, da det er en forudsætning for den fortsatte svømmeundervisning. Gruppedynamikken og legen i kombination med gode undervisere plejer at gøre, at alle børn bliver vant til at være i vandet og får en introduktion til de grundlæggende trin inden for såvel brystsvømning som rygsvømning

Alder: Fra 4 år.
Mål: At kunne flyde på ryg og mave uden hjælp samt blive bekendt med de grundlæggende teknikker inden for bryst- og rygsvømning.
Krav til forkundskaber: Der kræves ingen forkundskaber.
Kursusgange: 5 lektioner a 40 minutter med svensktalende instruktører.

Svømmeskole niveau 2

En aktivitet for børn, der kan flyde på maven og ryggen uden hjælp fra for eksempel svømmevinger eller lignende. Vi blander leg med gruppeøvelser og individuelle øvelser. Vi træner ved hjælp af leg børnene i at tage svømmetag med arme og ben. Der vil være stort fokus på spark med benene, da disse er grundlæggende for både brystsvømning og rygsvømning. Når barnet med korrekte svømmetag med både arme og ben kan svømme mindst 10 meter brystsvømning med hovedet over vand samt 10 meter rygsvømning, er barnet klar til næste niveau.

For børn, som allerede kan svømme 10 meter, venter et spændende kursus, hvor vi finpudser svømmetagene med arme og ben, træner i udholdenhed og modet til at svømme på dybt vand. Visse børn har også brug for at træne i det at dyppe hovedet ned under vandet og at springe fra kanten af bassinet og ned i det dybe vand, komme op til overfladen, vende rundt og svømme tilbage til kanten, så det øver vi også i. Når barnet kan svømme mindst 50 meter brystsvømning og 25 meter rygsvømning med korrekte svømmetag med både arme og ben, er barnet klar til næste niveau.

Alder: Fra 5 år.
Mål: Alt efter børenenes forkundskaber er målet at opnå endnu større tryghed i vandet, at lære at svømme samt forbedre svømmeteknikken.
Krav til forkundskaber: Man skal have klaret målene på niveau 1, dvs. at man skal føle sig godt tilpas i vandet og kunne flyde på ryg og mave uden hjælp.
Kursusgange: 5 lektioner a 40 minutter med svensktalende instruktører.

Svøm som en havfrue

Prøv kræfter med livet under vandoverfladen og mærk, hvordan det føles at svømme med en havfruehale i poolen. Lektionen bestilles på hotellet og finder sted i de samme perioder som angivet under svømmeskolen.

Alder: Fra 7 år.
Krav til forkundskaber: Man skal kunne svømme mindst 25 meter, dykke på dybt vand, svømme under vand samt kunne vende sig fra mave til ryg.
Kursusgange: 1 lektion a 40 minutter.

Crawlkursus for nybegyndere

Crawlkursus for nybegyndere

Et grundkursus for både børn og voksne. Fokus ligger på at lære de tekniske grundprincipper i crawl med korrekte svømmetag med arme og ben, hvordan man trækker vejret samt praktisk at øve og forbedre sin kropsholdning i vandet, finde den rette måde at flyde på og lære det grundlæggende inden for vejrtrækningsteknikken.

Alder: Fra 12 år.
Mål: At kunne svømme mindst 25 meter crawl med den rette vejrtrækningsteknik.
Krav til forkundskaber: Man skal kunne svømme (mindst 200 meter brystsvømning på dybt vand).
Kursusgange: 3 lektioner a 40 minutter med svensktalende instruktører.

Privat svømmelærer

En individuel aktivitet tilrettelagt efter dine personlige behov. Sammen med din private svømmelærer sætter du dagsordenen, og træneren fastlægger en eller flere lektioner, hvor I træner på at nå dine individuelle mål. Denne form for privat svømmeundervisning kan med fordel også anvendes til børn, som har brug for lidt ekstra træning i at udvikle svømmekundskaberne.

Alder: Fra 4 år.
Krav til forkundskaber: Ingen. Lektionen tilpasses efter individuelle forkundskaber og ønsker.
Kursusgange: 1 lektion a 40 minutter med svensktalende instruktør.

Vilkår

Der er altid to svensktalende instruktører til stede på svømmeskolen, og i første lektion vurderer de kundskabsniveauet i gruppen, hvorefter indholdet tilpasses, så alle børn får en lærerig og tilpas udfordrende svømmeskole tilpasset efter deres personlige forudsætninger. Bassinets dybde kan gøre det svært at træne svømning og spring på dybt vand, men vi afpasser indhold og udfordringer ud fra forudsætningerne i de respektive bassiner.

UDBUD PÅ O.B.C.