Uspecificerede rejser

Uspecificerede rejser er for dig, der er fleksibel og foretrækker at rejse billigt. Du får en enkel lejlighed/værelse uden nogen særlig komfort eller service, og der indgår ikke forplejning, uanset hvilken form for pension andre gæster på hotellet har. Uspecificerede rejser egner sig ikke til børnefamilier. Bestiller I flere værelser/lejligheder (maks 2 stk.), kan vi mod et tillæg garantere, at alle bor på samme hotel. Det er dog ikke muligt at ønske en bestemt placering af værelse/lejlighed på uspecificerede rejser.

Hotellet

Uspecificerede hoteller er ikke nødvendigvis beskrevet på spies.dk, og flytning fra et hotel til et andet kan ske flere gange i løbet af ferien. Du er garanteret et værelse/lejlighed med badekar eller bruser samt toilet. Du har ret til én gang rengøring om ugen, uanset hvor mange gange hotellet gør rent for de øvrige gæster. Ønsker du at benytte aircondition på hoteller, hvor dette betjenes af en fjernbetjening, skal der betales et gebyr – også selv om aircondition indgår for hotellets øvrige gæster. Spørg i receptionen om mulighed og pris for aircondition. Byggestøj, trafikstøj og støj fra barer og diskoteker må påregnes. Guideservice kan ikke forventes på vores uspecificerede hoteller. Bestiller du en uspecificeret rejse til Gran Canaria eller Tenerife på et hotel med mindst kategori 3 og pool, garanterer vi et hotel på den sydlige del af den pågældende ø.

Rejsemålet

Når der på et rejsemål findes flere feriebyer, kan vi ikke garantere, hvor du kommer til at bo, og det er ikke altid et område, som er beskrevet på spies.dk. Du får først oplyst hotel og område, når du ankommer til rejsemålet.

Transfer til hotellet

Transport mellem lufthavn og hotel indgår ikke i rejsens pris, men kan bestilles hos vores rejsekonsulenter inden afrejse. Nogle uspecificerede hoteller ligger sådan, at bussen ikke altid kan køre helt frem til hotellet. I disse tilfælde må du gå det sidste stykke. Vi har desværre ikke mulighed for at oplyse på forhånd, om dette gør sig gældende for netop din transport. Vær opmærksom på, at hvis du ønsker medbringe mere end håndbagage, koster det et gebyr. Se nærmere under dit flyselskab her

chatbtn