Spies' miljøarbejde

Img

Miljøspørgsmål er vigtige – især i rejsebranchen! Et godt miljø er selve grundlaget for vores virksomhed. Mennesker rejser for at slappe af fra hverdagen, se nye lande, gøre opdagelser og skifte omgivelser. Rejsen er en investering i oplevelser og minder, og et dårligt miljø kan hurtigt ødelægge et rejsemål eller en ferieoplevelse.

Spies viser vejen inden for engageret miljøarbejde Spies har en velfungerende miljøorganisation, der arbejder langsigtet og systematisk med miljøspørgsmål.

Indsats giver resultater
Hos Spies har vi i de senere år haft stor succes med miljøarbejdet – ikke mindst har vores egne Sunwing Resorts været frontløbere på hotelsiden i arbejdet for et godt miljø. Thomas Cook Northern Europe var den første rejsekoncern i Europa, der modtog EU’s miljømærke, Blomsten. Vi har i dag flere hoteller mærket med Blomsten, og der kommer hele tiden nye til.

Det gør vi lige nu
Spies har indskrevet en miljøklausul i alle hotelkontrakter. Vi følger årligt op på alle hotelpartneres arbejde for at mindske forbruget af energi, vand og kemikalier samt begrænse affaldsproduktionen. Vi arbejder målrettet på at opnå flere Blomsten-certificeringer af vores egne hoteller. Andre udvalgte hotelpartnere er involverede i arbejdet, så deres hoteller kan leve op til de miljøkrav, vi stiller i vores eget miljøprogram, der er en forløber for EU’s omfattende miljømærkningsprogram, Blomsten. På vores hovedkontor fokuserer vi på både store og små miljøprojekter. For eksempel arbejder vi for mindsket miljøpåvirkning forårsaget af energiforbrug, og at vores tryksager er miljømærket, ligesom vi støtter samarbejde med organisationer, der er etisk, socialt og miljømæssigt orienterede. Alle medarbejdere i virksomheden har adgang til grundlæggende miljøviden og får løbende information om det fortsatte miljøarbejde.