Stranden på Praslin, Seychellerne

Vores arbejde for bæredygtighed på rejsemålene

Ud over at påvirke vores hotelpartnere, forsøger vi også at påvirke andre samarbejdspartnere, lokale myndigheder og organisationer i retning mod at arbejde mere bæredygtigt.

• Vi gennemfører hvert år en Beach Cleaning Day på de rejsemål, hvor det er muligt. Det betyder, at personalet tager på stranden for at indsamle affald. Gæsterne opfordres desuden til at deltage for at vise deres holdning overfor de lokale myndigheder.

• Flere af vores Sunwing Family Resorts samt O.B.C. på Cypern, Kreta og Rhodos er blevet tildelt Blue Flag for deres kvalitetshåndtering, vandsikkerhed og vedligeholdelse af kystmiljøet og strandene. To af vores Sunprime Hotels på Cypern og Mallorca er ligeledes blevet tildelt Blue Flag, og der arbejdes for, at flere skal tilslutte sig. Læs mere her på vores hotelsider for Sunwing Family Resorts, O.B.C. og Sunprime Hotels.

• Vi skal reducere brugen af engangsartikler i plastik.
Læs mere her

Ansvarlige udflugter

At tage på udflugt er en populær aktivitet på ferien, og også udflugterne er omfattet af vores bæredygtighedsarbejde. Derfor har vi analyseret og mærket flere af vores udflugter med symbolet "Travel with Care", så det bliver nemmere for dig at vælge. For at opnå mærket skal udflugterne opfylde et eller flere af følgende tre kriterier:

1. Fossilfri transport
Hvis udflugten er helt fri for transport baseret på fossile brændstoffer, og der i stedet kun bruges f.eks. vind eller elektricitet, vil det blive angivet.

2. Ingen engangsartikler og lokalproduceret mad og drikke
Hvis der indgår mad eller drikke i udflugten, må der ikke bruges engangsartikler som plastiktallerkener, -krus eller lignende. Den mad eller drikke, der indgår, skal være produceret lokalt, dvs. inden for 50 kilometer. Hvis restaurantbesøg indgår i udflugten, skal restauranten være lokal - ikke en del af en international kæde.

3. Bevaring af lokalt miljø og kultur
Hvis udflugtens hovedattraktion omfattes af beskyttelse som naturreservat, af lokale bestemmelser eller via et offentligt program, f.eks. UNESCO, vil det blive angivet.

Spies har flere udflugter, der opfylder mindst ét af disse tre kriterier. For at finde de mærkede udflugter skal du se efter Travel With Care Excursion-symbol under fanen "Udflugter" på det rejsemål, du skal besøge.

Mere om Spies