Poolen på Ocean Beach Club Cypern - Spies

Vores arbejde for bæredygtighed

på hotellerne

Vores arbejde for bæredygtighed på hotellerne

Siden starten af 1990’erne har Spies arbejdet med at miljøcertificere vores egne hoteller, Sunwing Family Resorts, O.B.C. og Sunprime Hotels samt arbejdet for at påvirke vores samarbejdspartneres arbejde i en mere miljøvenlig retning. Vores Sunwing-hoteller har været certificerede med EU’s miljømærkning, EU Ecolabel, hvilket vi var de første i verden med. I dag arbejder vi med den internationale miljøcertificering Travelife for alle vores egne hoteller.

Vores mål

2025: Alle vores egne hoteller skal anvende el fra vedvarende energi.
Før 2040: Udslip på netto-nul fra alle vores egne hoteller. Samtlige hoteller, vi sælger rejser til, skal drives af el fra vedvarende energi.

Blad

Miljøklausul i alle hotelkontrakter

Udover Travelife har vi en miljøklausul i hotelkontrakterne, som alle hotelejere underskriver. Dermed skriver hotelejeren under på at arbejde efter en række grundlæggende miljøkrav, som har til formål at reducere energi-, vand- og kemikalieforbruget og begrænse mængden af ​​affald. Opfølgning sker hvert år i forbindelse med, at kontrakten forlænges. De hoteller, der ikke lever op til eller overtræder klausulen, har vi ret til at opsige samarbejdet med.

Mindsket anvendelse af plast

Vi vil mindske forbruget af plastik. Virksomhedens mål er at stoppe med at bruge engangsplastik og i stedet have erstattet dem med bedre alternativer i 2023 på vores egne fly og hoteller. Initiativet, der startede allerede i 2017, har bidraget til en markant reducering af plastikgenstande i hele vores virksomhed.
Læs mere om vores arbejde for at reducere plastik

Travel with Care - vores bæredygtighedsstrategi

Vores vision er at blive førende i Norden, når det handler om bæredygtighed indenfor ferierejser med fly. Gennem en række initiativer vil vi i fremtiden gøre det nemmere for vores gæster at træffe de mest bæredygtige valg, når de rejser med os – og hjælpe dem med at gøre det så nemt som muligt at rejse med omtanke. Vi har opsat en plan og tydelige mål, som strækker sig til 2030 – og målsætninger frem til 2050. Det vil naturligvis stille store krav til os, men også til vores gæster, og sammen vil vi sørge for at nå dem.

Travel life

Travelife

Travelife leverer retningslinjer og målesystemer, som hotellerne benytter til at forbedre deres bæredygtighedsarbejde indenfor miljø og social ansvarlighed. Vores egne hoteller har arbejdet med retningslinjerne siden 2010. Se vores certificerede hoteller.

GSTC-standard

Vi opfordrer partnere til at arbejde i overensstemmelse med en standard, som er godkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC) såsom Travelife, Green Globe og Green Key. Det betyder, at de har et program, der gennemgår ekstern revision og kan vise, at de arbejder med at reducere deres energiforbrug, vand og affald, og at de samtidig tager et socialt ansvar i forhold til deres ansatte og det lokalmiljø, som de er en del af. Miljøstyringssystemet ISO14001, EU Ecolabel og European EMAS accepteres også som grundlag for et godt bæredygtighedsarbejde. Find og bestil certificerede hoteller.

Mere om Spies

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller