Juleshopping i storbyen

Storbyferie og

Juleshopping

Tag på storbyferie til jul

Er du træt af gaveræs og gråvejr, så skift Danmark ud med hyggelig juleshopping i London, Rom eller Berlin. Rigtig mange af Europas storbyer er helt magiske ved juletid. Her kan du gå på opdagelse i julemarkedernes finurlige verden og finde ting og sager, der sikkert vil bringe glæde juleaften.

En storbyferie i julen med Spies er en nem, tryg og billig vej til at få kickstartet julestemningningen. Der er nemlig tænkt på det hele, og du bor altid centralt, så du er i gåafstand til alle de stemningsfyldte julemarkeder.

Drømmer du om at holde juleferie sydpå? Tag et kig på vores julerejser.

Vi har også hjælp på vej, hvis du savner lidt inspiration til din næste rejse.

UDVALGTE JULEMARKEDER

Fra midten af november begynder julemarkeder at poppe op i verdens storbyer. Her har vi samlet et udvalg til dig - glædelig jul!

Berlin

Berlin - økojul og kirkemarked

Berlins julemarkeder er en god anledning til juleshopping og til at komme i julestemning. Oplev bl.a. det store julemarked i kirkeruinerne ved Kaiser Wilhelm Gedächtniskirke og smag på økologiske julegodter på Kollwitzplatz.

London

London - juleshopping og skøjteture

Shop i Londons smukt juleudsmykkede butikker eller find en anderledes julegave på Covent Garden Christmas Market. Nyd en skøjtetur i Hyde Parks Winter Wonderland samt julegodter på Real Food Christmas Market.

Paris

Paris - marché de noël

Rejser du til Paris i julen, er der ikke noget så hyggeligt, som at besøge julemarkederne (marché de noël), hvor du kan smage på franske specialiteter og købe forskellige kunsthåndværk med hjem som julegaver.

Rom

Rom - julemarked og kulturhistorie

Den italienske hovedstad er fyldt med små boder, der sælger italienske julespecialiteter og overdådige juledekorationer. Gå ikke glip af det største af alle julemarkederne på Piazza Navona, som er en kulturinstitution i sig selv.

Prag

Prag - jul med barokstil

Lad det blive jul på det smukke torv i Prags gamle bydel, der i bedste barokstil emmer af brostensbelagt hygge, smag på hjemmelavede julelækkerier og shop løs i byens mange lokale specialiteter.

Wien

Wien - overdådig pynt og Glühwein

Lad dig forføre af den søde duft af peberkager, julemad og glühwein på Wiens mange julemarkeder. Besøg det smukke marked foran rådhuset, og giv julestemningen et ekstra pift med en tur i operaen.

New York

New York - julemarkeder overalt

Når julen nærmer sig, skyder julemarkederne op på næsten enhver åben plads i New York. Her kan du virkelig gøre nogle fund, så hold dig ikke tilbage for at købe julegaverne med hjem herfra

Tallin

Tallin – historisk atmosfære

Tallins rådhusplads har været byens hjerte i over 800 år. Pladsens gotiske arkitektur og middelaldercharme danner perfekt ramme om et af Europas hyggeligste julemarkeder.