Sommerferie 2019

Bestil sommerrejsen nu og få præcis den ferie du drømmer om!

Sommerferie handler om dig. Vi har alle vores egne ønsker til ferien. For nogle er den perfekte sommerferie afslapning i vandkanten, for andre en oplevelsesrig storbyferie - eller alt derimellem.

Læs mere Med Spies kan du bestille sommerrejser til stort set hele verden, fra Asien og Sydamerika til klassik charter ved Middelhavet. Rejs f.eks. til Mallorca, oplev vores nyheder som græske Karpathos eller smukke Albanien. Eller måske er det på tide at opleve kontrastfyldte Tokyo eller New York?
 
Uanset hvad du ønsker, kan du med Spies finde en sommerrejse der passer til dine behov. Vi er altid klar til at hjælp med at finde den perfekte rejse, og med Spies får du tryghed på rejsen.
 
Hvis du rejser alene, finder du gode tilbud på sommerrejser her. For dig, der rejser uden børn, anbefaler vi nogle af vores egne voksenhoteller Sunprime Hotels eller ferieoasen Casa Cook. Hvis du rejser med familien, får du de bedste rammer på vores børnevenlige Sunwing Resorts, eller du kan nyde omgivelserne på vores sommernyhed Casa Cook Chania, hvor børn også er velkomne.
Skjul

GUIDE TIL DIN SOMMERFERIE

Drømmer du om en afslappende ferie og et hotel med direkte pooladgang? Skal dit hotel ligge lige ved vandet og er f.eks. børneklub vigtig. Vi guider dig til den helt rigtig ferie.

UDVALGTE TIPS OG TILBUD

Anbefalinger til dig

Oplev mere

Vil du opleve nye steder hver dag på et spændende krydstogt? Eller måske udforske en ny storby med nerve og udelivsstemning?

Sommerens rejsemål

Her får du et overblik over vores mest populære rejsemål til sommer.

Find din rejse

MERE INFORMATION