AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER
EKSTRA LAVE PRISER
Rejs fra kun 1.799,-

Billige sommer- og efterårsrejser

Lige nu har vi ekstra lave priser på en lang række rejser. Så hvis du trænger til at trække stikket ud på sommer- eller efterårsferie, får du med Spies hoteller, hvor alt er tilpasset afslappende dage - lækre pools, dejlig mad og behagelige værelser med gode detaljer. Hvis du kan rejse i august, september eller oktober, får du ekstra meget ferie for pengene - og et tiltrængt afbræk i nye, skønne omgivelser.

Hvornår vil du rejse?

Find en sommerferie eller en efterårsrejse til en god pris.

Europa og De Kanariske Øer

Mallorca

Alcudias strandliv, kunstnerbyen Deiàs hyggelige atmosfære, Palmas lækre tapasbarer… Mallorca er skøn, og Spies har markedets største udvalg på den vidunderlige ø.

Middelhavets ferieperle.

Cypern

Cypern er med sin storslåede natur og spændende historie en af de mest alsidige øer i Middelhavet.

Smuk natur og spændende historie.

Tyrkiet

Side, Alanya, Antalya eller Marmaris? Hvis du er ude efter mest kvalitet for pengene, så findes der intet bedre ferievalg end Tyrkiet.

Mest kvalitet for pengene.

Grækenland

I Grækenland finder du både små, uberørte perler og større øer med skønne, komfortable hoteller.
Oplev: Alonissos, Kalymnos, Kos, Kreta, Lefkas, Lesbos, Parga, Rhodos, Skiathos, Skopelos, Telendos, Thassos, Tilos samt sommerens nyheder Den Olympiske Riviera og Korfu.

Små, charmerende perler og komfort på de større øer.

Kroatien

Kroatien er et skønt og varieret ferieland med krystalklart vand, smuk natur og små, romantiske byer.

Romantik og smuk natur.

Montenegro

Montenegro er med sine indbydende strande, krystalklare hav og charmerende byer, blevet et attraktivt rejsemål. Landet byder på alt fra velbevarede middelalderbyer, vandfald, grønne bjerge og lange strande. Du spiser godt her og du kommer langt for dine penge.

Velbevarede middelalderbyer og kilometerlange strande

Den Franske Riviera

Den Franske Riviera byder på alt fra enkelt og malerisk til overdådigt og luksuriøst. Rejsemålene Cannes, Nice, Antibes og Grasse er altid et besøg værd.

Ständig klassiker

Gran Canaria

Gran Canaria har alt fra fredelige landsbyer og majestætiske bjergslugter til bananplantager og superstrande.

Roligt strandliv og smuk natur.

Tenerife

Ud over skønne strande og kulinarisk byliv byder Tenerife på flere solskinstimer end de øvrige Kanarieøer.

Skønne strande og kulinarisk byliv.

AFRIKA

Egypten

Rejs til Egypten og vælg mellem rejsemål som Makadi Bay og Hurghada. Her får du på sol, varme og krystalklart vand året rundt.

Kristallklart vatten och värme

ASIEN

Thailand

Thailand er med sine eksotiske strande et feriemål i særklasse. Spies tilbyder alt fra børnevenlige Sunwing Family Resorts til Sunprime Hotels for voksne.

Naturskønne omgivelser og varme året rundt!

Maldiverne

Maldiverne er et skønt ferieparadis med kridhvide sandstrande og turkisblå laguner. Du finder de bedste priser til Maldiverne om sommeren.

Sagolikt semesterparadis

Dubai

Velkommen til sol, varme og lunt badevand. Dubai byder på solrig luksus i eksotiske omgivelser; midt i alt det hypermoderne finder du nemlig også steder, der fører tankerne hen på Tusind og én nat.

Solig lyx

CARIBIEN OG USA

FLERE REJSER

Eventyr til søs

Når du er på krydstogt, får du en ny rejse hver dag, og dit eksklusive "hotel" følger med! I vores store udvalg af krydstogter finder du nemt et, der passer til netop dine ønsker. Rejs til områder som Caribien, Middelhavet, Det Indiske Ocean, Hawaii, från Dubai och det nordlige Europa.

Upptäck världen med en kryssning till t.ex. Karibien eller Medelhavet

Sommer i storbyen

Er du til udelivsstemning og atmosfære i Paris, slentreture og god mad i Rom, eller vil du lade dig forføre af de kreative vibrationer i New York? Vælg mellem mere end 50 storbyer.

Få ny inspiration på storbyferie.