Udflugter, Alcudia

Gør din ferie endnu bedre med en udflugt eller to! Vores guider på rejsemålet har sammen med vores lokale samarbejdspartnere nøje udvalgt og sammensat et spændende udflugtsprogram. Vi følger løbende op på udflugterne og fornyer programmet, bl.a. på baggrund af spørgeundersøgelser, hvor du og andre gæster har mulighed for at komme med feedback. På den måde kan vi altid tilbyde spændende og interessante oplevelser.

Der er flere fordele ved at bestille en udflugt hos Spies. For det første er alle nødvendige forsikringer på plads, og alle sikkerhedskrav er opfyldt. For det andet er der helt klare og tydelige regler for ændringer og aflysninger og for hvad der indgår i prisen. Derudover ved du altid, hvor du skal henvende dig, hvis du får et problem eller er utilfreds med udflugten. Alt dette får du med i købet, når du bestiller din udflugt hos Spies.

Obs! Udflugtsprogrammet til sommer 2020 er reduceret og kan ændres med kort varsel pga. Covid-19. Et restaurantbesøg kan f.eks. erstattes med en madboks, som deltagerne får med på udflugten. Læs mere på rejsemålets lokale Mysite

.

Praktisk information om vores udflugter

Den klassiske grottetur (kan bestilles hjemmefra)

Den klassiske grottetur (kan bestilles hjemmefra)

På denne heldagsudflugt med bus besøger vi Hams-grotterne og den gamle håndværksby Manacor, som er kendt for fremstillingen af Majorica-perler. Entré til Cuevas/Hams-grotterne indgår. Mad og drikke indgår ikke.

Læs mere Skjul

Dagen starter med et stop i butikken Majorica, hvor vi skal se på Majorica-perler, som anses for at være de fineste kunstfremstillede perler i verden kun overgået af ægte perler og kulturperler. Her får vi at se, hvordan de skinnende perler bliver fremstillet af glas og fiskeskæl.

Derefter går turen til Hams-grotterne, som blev opdaget i 1905. Vi begiver os ned i mørket, forbi mystiske huler og enorme grotter. Det giver ekko, når vanddråberne langsomt falder ned på de glinsende stalagmitter. I loftet kan man se stalaktitter, hvis specielle formationer sætter fantasien i gang.

Længst nede i grotterne findes der en underjordisk sø, Venice-søen. Her standser vi op og lytter til en smuk og stemningsfuld koncert. Lyset slukkes, og frem mellem klipperne glider en oplyst båd stille frem.

Vi afslutter dagen med et besøg på en keramik- og likørfabrik, hvor vi får mulighed for at prøvesmage et stort antal forskellige likører. Dette er en udmærket chance for at smage øens egen likør, palo, og den specielle urtelikør, hierbas.

Udflugten gennemføres i perioden maj-september.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Frokost og drikkevarer til frokost indgår ikke.
Frokost kan købes på restaurant Sa Gruta, hvor man også kan købe drikkevarer i baren. Vi stopper ca. en time i Sa Gruta.

Entré:
Entré til Cuevas/Hams-grotterne indgår.

Husk at medbringe:
En lun trøje, gode spadseresko, en flaske vand og kamera.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 8-17.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Øvrigt:
Mange trapper og niveauforskelle i grotterne. Der kan være glat på grund af fugt eller vand, som drypper ned. Personer med gangbesvær bør rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding. Stoppenes rækkefølge kan variere fra gang til gang.

Rancho Grande

Rancho Grande

Cowboy for en aften! Vi rider ud på den mallorcinske prærie og afslutter med barbecue, sangria og line dance.

Læs mere Skjul

I den gyldne solnedgang rider vi ud i det storslåede landskab på den mallorcinske prærie. Efter en stund standser vi for at slukke tørsten og tage en velfortjent pause midt i den smukke natur.

Der findes forskellige grupper, man kan ride i: turbo, miniturbo og automatisk. Rancho Grandes cowboys sørger for, at vi kommer i den rigtige gruppe. Du behøver dog ikke at ride for at kunne følge med på denne hyggelige aftenudflugt. Vil du ikke ride, kan du følge med i prærievognen "sangriaekspressen".

Tilbage på ranchen børster vi støvet af os og får noget køligt at drikke, mens grillen bliver tændt. Vi slår os derefter ned ved langbordene og nyder det friskgrillede kød, alioli, salat og brød sammen med et køligt glas sangria eller en sodavand. Alle eventuelle stive muskler kan siden blive varmet op, når vi under ledelse af ranchens cowboys stiller op til "line dance" under stjernehimlen.

En festlig tur for både store og små. Udflugten foregår med hest og vogn, men det er også muligt at ride mod ekstra betaling.

Turen gennemføres i perioden maj-oktober. Kontakt os for præcise datoer.

Mad og drikke:
Middag, sangria og vand indgår.

Tid:
Aftenudflugt, ca. kl. 17- 22.

Udflugtsledelse:
Udflugten foregår på egen hånd uden guide.

Påklædning:
Bekvemt tøj og behagelige sko.

Husk at medbringe:
Kamera og en lun trøje til om aftenen.

Øvrigt:
Der findes to typer billetter. Ønsker man ikke at ride, køber man billet til "sangriaekspressen" og kører med hestevogn i stedet. Ønsker man at ride, køber man billetten inkl. hesteridning (pris for voksen 68 euro og 48 euro for børn).

Valldemossa og Sóller (kan bestilles hjemmefra)

Valldemossa og Sóller (kan bestilles hjemmefra)

Besøg to af Mallorcas mest stemningsfulde byer, Valldemossa og Sóller, med bus. En heldagsudflugt med natur, kultur og historie. Mad og drikke indgår ikke.

Læs mere Skjul

I bjergkæden Serra de Tramuntana er der en meget frodig dal. Her, 400 meter over havet, ligger den mallorcinske by Valldemossa. Byen kom på verdenskortet, da komponisten Frédéric Chopin og hans veninde valgte at tilbringe en kold og regnfuld vinter i byen.

Når vi nærmer os Valldemossa sydfra, bliver vi mødt af en vidunderlig udsigt over byen, hvor de traditionelle huse næsten ser ud, som om de klamrer sig til hinanden. Efter en rolig spadseretur i de brostensbelagte gader med de smukke huse og den pragtfulde beplantning får du en stund på egen hånd. Grib chancen for at nyde en kop kaffe på torvet eller udforske den gamle bykerne. Herfra tager bussen os med gennem gamle olivenlunde langs kysten. Udsigten mod bjergene på den ene side og ud over det blå Middelhav på den anden side er ubeskrivelig! Derefter går turen til den franskinspirerede by Sóller. Her stiger vi ombord på en af de hyggelige sporvogne, som tager os med videre ned til havnebyen Puerto de Sóller. Undervejs passerer vi de grønne og frodige citrusplantager, som har gjort Sóller så berømt.

Dette er en udflugt for den kræsne gæst.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Frokost og drikkevarer til frokost indgår ikke.

Entré:
Billet til sporvognen indgår i udflugtsprisen.

Husk at medbringe:
Gode spadseresko, en flaske vand og kamera. I visse perioder kan der være lidt køligt i Valldemossa. Medbring derfor gerne en lun trøje.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 9-17.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Øvrigt:
Vi går en lille tur i Valldemossa og en lidt længere tur i Sóller. Personer med gangbesvær bør rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding. Udflugten gennemføres i perioden april-september. Kontakt venligst os for information om de præcise datoer.

En dag på havet

En dag på havet

En naturoplevelse til havs! Let frokost ombord indgår.

Læs mere Skjul

Hvad er bedre end en dag til havs? Tag med katamaranen Anacaona og dens besætning ud på en fantastisk naturoplevelse omkring Mallorcas nordvestlige kyst.

Katamaranudflugten udgår fra havnen i Alcudia og videre over til den nordvestlige del af øen og op mod Pollensa, hvor vi kan se de mægtige bjerge på den ene side og det blå hav på den anden side.

Vi gør ophold ved Coll Baix-stranden for at nyde lidt snorkling i det klare og lyseblå vand. Næste stop bliver i Pollensabugten, hvor vi kaster anker og igen bader i det krystalklare hav. Du kan sejle i kajak, mens besætningen tilbereder dagens frokost ombord.

Mad og drikke:
Let frokost indgår, drikkevarer kan købes ombord.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 9.30-16.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Husk at medbringe:
Badetøj og solcreme.

Øvrigt:
Snorkeludstyr kan lånes. Vi forbeholder os ret til at ændre sejlruten i tilfælde af dårligt vejr.

Alcudia Sea Explorer

Alcudia Sea Explorer

Gå ikke glip af chancen for at opleve Mallorcas smukke natur med motorbåd. I år tilbyder vi to forskellige ture.

Læs mere Skjul

En herlig fire timers tur med speedbåd, hvor vi sejler ud fra havnen i Alcudia. Ruten planlægges ud fra vind og vejr, men én ting sikker; der venter mange herlige oplevelser og stop i løbet af dagen. Vi sejler forbi dramatiske landskaber og fortsætter til en hyggelig bugt, hvor vi bader og snorkler i det krystalklare vand. Der er flere afgange dagligt. Husk at medbringe badetøj, håndklæde, solhat/kasket og solcreme.

Delfintur - Vi starter tidligt på morgenen fra en søvnig havn i Alcudia, mens solen står op i horisonten. Målet for denne tur er at se delfiner, mens vi sejler langs kystens dramatiske landskab. Fordi vi sejler i en lille båd, kommer vi ekstra tæt på vandet, hvilket betyder, at hvis der er delfiner, så kommer vi ikke tættere på end det her. Turen starter tidligt, dvs. omkring kl. 6.30, og den varer ca. 2-3 timer.

Mad og drikke:
Indgår ikke.

Tid:
Spørg din Spies-guide for mere information.

Udflugtsledelse:
Kaptajnen ombord er engelsktalende.

Øvrigt:
Alcudia Sea Explorer har specialiseret sig i udflugter med mindre både, som let kan komme rundt til øens mere afsidesliggende steder. Bådene medbringer højst 12 passagerer.

Ændringer til begge ture kan forekomme pga. vejret og andre lokale forhold.

Palma og shopping (kan bestilles hjemmefra)

Palma og shopping (kan bestilles hjemmefra)

Heldagsudflugt til herlige Palma med rigtig gode shoppingmuligheder og masser af seværdigheder. Mad og drikke indgår ikke.

Læs mere Skjul

Hvad ville en ferie på Mallorca være uden et besøg i hovedbyen Palma? Palmas havnepromenade hører formentlig til blandt de smukkeste ved Middelhavet!

Dagen byder på en rundtur i Palma centrum, hvorefter der er god tid til at udforske byen på egen hånd.

Shoppingmulighederne er uendelige. Her finder du krydderiboder, skobutikker, butikker med kunsthåndværk, små tøjbutikker og store spanske tøjkæder såsom Zara og Mango blandt meget andet. Fra de små butikker på Via Sindicato og Jaime II er der ikke langt til den elegante shoppinggade Jaime III eller til Avenida d'Alexandre Rossello og varehuset El Corte Inglés. Der bliver også tid til et besøg i den berømte og enorme gotiske katedral La Seu, hvis man har lyst til det.

Palma opleves bedst med en introduktion efterfulgt af næsten fem timer på egen hånd til at udforske alt det, byen har at byde på.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Mad og drikke indgår ikke.

Entré:
Entré til katedralen koster ca. 6 EUR.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 9-17.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Husk at medbringe:
Kamera, behageligt tøj og gode spadseresko.

Vandring og vin (kan bestilles hjemmefra)

Vandring og vin (kan bestilles hjemmefra)

Dette er en passende krævende vandretur i de dramatiske Tramuntana-bjerge, som afsluttes med mallorcinsk picnic og vinsmagning.

Læs mere Skjul

Vi starter ved vingården, går gennem en forladt frugthave og fortsætter i mere og mere dramatisk natur, hvor vi indimellem må klatre mellem store stenblokke og klipper. Efter en stund får vi klippeformationen Bec d'Oca at se. Her følger vi en ældgammel sti ned mod den forladte gård Rafal d'Ariant. Når vi har passeret den, kommer vi til et punkt ovenfor Cove de l'Arena med en fantastisk udsigt over klipperne ud mod havet. Vi går siden tilbage til Rafal d'Ariant, men her går vi i en dal i retning mod Torrent de Mortitx og følger den stenede flodbred, inden vi kommer op til toppen af dalen. Her kommer vi ud på en gangsti, som så småt fører os tilbage til vingården og dagens andet højdepunkt; vingården Mortitx og vinsmagning.

Vingården ligger cirka 400 meter over havet og tilbyder ideelle forhold for vindyrkning på Mallorca. Her dyrkes både den populære drue Malvasia og andre sorter som for eksempel Syrah, Merlot og Cabernet Sauvignon. Man producerer også en speciel dessertvin af frosne Uva-druer. Vi smager på disse og får serveret en traditionel mallorcinsk Pamboli sammen med gode kager, inden vi vender tilbage til hotellerne.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Følgende indgår i prisen:
Pamboli (mallorcinske snacks), vinsmagning (3 vine) og kager.

Husk at medbringe:
Solcreme, en flaske vand, kamera samt en langærmet trøje først og sidst på sæsonen.

Påklædning:
Solhat/kasket samt vandresko.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende lokalguide.

Tid:
Heldagsudflugt, kl. 10-16.

Øvrigt:
Ændringer i programmet kan forekomme på grund af vejr og vind samt lokale forhold.

Båd- og vandretur (kan bestilles hjemmefra)

Båd- og vandretur (kan bestilles hjemmefra)

Oplev mere af smukke Mallorca, både på havet og til fods! Frokost og drikkevarer indgår.

Læs mere Skjul

Denne halvdagsudflugt udgår fra Puerto de Pollensa, hvor vi går ombord på en mindre fiskerbåd. Herfra sejler vi mod nordøst sammen med kaptajnen og vores engelsktalende vandreguide til Playa de Formentor. Vi går i land ved en anløbsbro, og så kan vandringen begynde.

Vi starter med at gå nordpå ad en smuk skovsti, som snor sig i træernes skygge, så vi undgår de varmeste stråler. Vi vandrer forbi Formentor-halvøens eneste vingård, hvor der også dyrkes oliventræer. Gården, som er flere hundrede år gammel, ligger smukt midt i naturen og har en spændende historie. Næste stop på vandringen er Cala Figuera, som er en eventyrlig bugt på Formentor-halvøens nordkyst. Her kan de, der har lyst, tage et dyp i havet. Og ellers kan man tage fine billeder og nyde udsigten. Vi afslutter vores fem kilometer lange vandring ved Cala Murta, en anden rolig og hyggelig bugt. Her bliver vi hentet af en lidt mindre båd. Og nu er tiden kommet til velfortjent afslapning. Vi bliver budt på mad og drikke efter nogle herligt anstrengende timer og har mulighed for at køle af i det klare, blå vand. Efter cirka to timer tager vi tilbage til Puerto de Pollensa samtidig med, at bjergkæden Tramuntana viser sig fra sin bedste side.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Mad og drikke indgår ombord på båden.

Tid:
Ca. kl. 10-14.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Husk at medbringe:
Gode spadseresko samt kamera, badetøj, håndklæde og solcreme.

Påklædning:
Bekvemt tøj og behagelige sko.

Obs!
Vi tager forbehold for ændringer i ruten i tilfælde af dårligt vejr.

Son Amar

Son Amar

En festlig aften med underholdning i verdensklasse på legendariske Son Amar!

Læs mere Skjul

Denne traditionsrige herregård har siden 1963 været hjemsted for mange populære og spektakulære aftenshows, som har givet de besøgende fængslende oplevelser. Son Amar er kendt for at byde på artister fra hele verden, og sammen udgør de en fantastisk blanding af entertainere, som byder på en uforglemmelig aften.

Årets magiske koreografi er en fantastisk blanding af forskellige stilarter og kulturer fra øst til vest, som åbner vores hjerter og sind, samtidig med at den byder på en blanding af international dans og musik, svimlende akrobatik, herlige komiske indslag, et hedt flamencoshow i verdensklasse og meget mere.

Grib chancen for at opleve Son Amars fantastiske show - det er helt klart en forestilling i verdensklasse.

Vi tilbyder billettypen GOLD med transport fra de fleste af vores rejsemål.

Mad og drikke:
3-retters middag og drikkevarer til middagen indgår.

Tid:
Afgang fra hotellet ca. kl. 17.30-18.30. På Son Amar ca. kl. 19–24.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Valldemossa og Sóller - med Purowool (kan bestilles hjemmefra)

Valldemossa og Sóller - med Purowool (kan bestilles hjemmefra)

Følg med os til nogle af Mallorcas virkelige højdepunkter! Med Purowool får du en fin præsentation, hvor der også bydes på morgenmad inden udflugten. Alt sammen til en reduceret pris!

Læs mere Skjul

I bjergkæden Serra de Tramuntana findes der en meget frodig dal. Her, 400 meter over havet, ligger den mallorcinske by Valldemossa. Byen kom på verdenskortet takket være, at komponisten Frédéric Chopin og hans veninde tilbragte en kold og regnfuld vinter i byen.

Når vi nærmer os Valldemossa sydfra, bliver vi mødt af en vidunderlig udsigt over byen, hvor de traditionelle huse næsten ser ud som om, de klamrer sig til hinanden. Efter en rolig spadseretur i de brostensbelagte gader med de smukke huse og pragtfuld beplantning får du en stund på egen hånd. Grib chancen for at nyde en kop kaffe på torvet eller udforske den gamle bykerne. Herfra tager bussen os med gennem gamle olivenlunde langs kysten. Udsigten mod bjergene på den ene side og ud over det blå Middelhav på den anden side er ubeskrivelig! Derefter går turen til den franskinspirerede by Sóller. Her står vi på en af de hyggelige sporvogne, som tager os med videre ned til havnebyen Puerto de Sóller. Undervejs passerer vi de grønne og frodige citrusplantager, som har gjort Sóller så berømt.

Dette er en udflugt for den kræsne gæst.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Frokost og drikkevarer til frokost indgår ikke.

Entré:
Billet til sporvognen indgår i udflugtsprisen.

Husk at medbringe:
Gode spadseresko, en flaske vand og kamera. I visse perioder kan der være lidt køligt i Valldemossa. Medbring derfor gerne en lun trøje.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 9-17.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Øvrigt:
Spies har i mange år haft et unikt samarbejde med firmaet Purowool. Vælger man denne udflugt, bliver man hentet, inden den ordinære udflugt går i gang og følger med til en hyggelig og underholdende præsentation af Purowool om helse, søvn og Purowools produkter. Morgenmad indgår. Vi går en lille tur i Valldemossa og en lidt længere tur i Sóller. Personer med gangbesvær bør rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding. Udflugten gennemføres i perioden april-september. Kontakt venligst os for information om de præcise datoer.

Solopgang og delfiner

Solopgang og delfiner

Tag med os og oplev den fantastiske solopgang på Mallorcas nordligste punkt og få mulighed for at se delfiner svømme frit i det krystalklare vand. Enkel morgenmad indgår.

Læs mere Skjul

Vi starter dagen før solopgang og sejler langs kysten til den nordligste del af øen, mens solen langsomt går op over horisonten. Her får du chancen for at se mere af Mallorcas smukke kystlandskab, samtidig med at vi sætter kurs ud på havet, hvor delfinerne holder til. Undervejs får vi mulighed for at tage fantastiske billeder, og der er gode chancer for, at delfinerne svømmer omkring båden, når vi kommer ud på havet.

Mad og drikke:
En enkel morgenmad indgår.

Tid:
Halvdagsudflugt, ca. kl. 6-10.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Påklædning:
Bekvemt tøj.

Husk at medbringe:
Kamera, en lun trøje, lommepenge og solcreme.

Scuba diving/snorkling

Scuba diving/snorkling

Dykning er en meget afslappende og sjov aktivitet - oplev en helt anderledes og magisk ny verden under havoverfladen.

Læs mere Skjul

Har du overvejet at prøve at dykke? Hvis svaret er ja, men du vil ikke gennemføre et langt kursusforløb, så har du chancen via vores partner Mallorca Diving. Med dem kan du prøve denne fantastiske aktivitet, som tager dig med ned til en helt anden verden. Mallorca Divings instruktører introducerer dig til dykning på en sikker måde, så du kan nyde din første dykkeroplevelse fuldt ud.

Hvis du har det fint nok med blot at snorkle, kan du i stedet deltage i Mallorca Divings snorkeludflugt, som tager dig med i motorbåd til smukke steder. Her ifører vi os udstyret og svømmer afsted for at opleve stenformationer, grotter, bugter og spændende undervandsvæsener.

I begge udflugter indgår al transport, bådture, dykker- og snorkeludstyr samt certificerede instruktører.

Mad og drikke:
I både dykker- og snorkeludflugten indgår vand og lidt let at spise i form af snacks.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende instruktører.

Tid:
Halvdagsudflugt, ca. kl. 9-12.30.

Husk at medbringe:
Solcreme, badetøj og håndklæde.

Øvrigt:
Ændringer i programmet kan ske pga. vejret og lokale forhold. Dykning 95 euro, snorkling 45 euro.

Mallorca - kontrasternes ø (kan bestilles hjemmefra)

Mallorca - kontrasternes ø (kan bestilles hjemmefra)

En dag, hvor du oplever Mallorcas spændende kontraster, det lokale liv, religionen og derudover også smager øens gode vin og delikate tapas. Entré til klosteret Santuari de Lluc samt vinsmagning og tapas indgår.

Læs mere Skjul

Dagens første stop bliver på Mallorcas største marked. Det ligger i øens tredjestørste by, Inca. Her mødes lokalbefolkningen fra hele øen for at handle friske grøntsager, nybagte kager, køkkenudstyr, smukke smykker og moderne teknik. Kort sagt, her er noget for enhver smag. Du får 1,5 time på egen hånd til at opleve det mere lokale Mallorca og eventuelt købe en souvenir med hjem.

Herefter bevæger vi os over 1000 meter op i den fantastiske bjergkæde Sierra de Tramuntana. Bjergkæden er kendt for sine gode veje, hvor der både er plads til at vandre og til at cykle. Men det er først og fremmest den smukke udsigt og naturen, der har gjort bjergkæden verdensberømt.

Vi gør holdt i Lluc, der er kendt som det helligste sted på øen. Her besøger vi et kloster, der fungerer både som turistattraktion, kirke, hotel og fritidsklub. Vi får et indblik i en spansk gudstjeneste og hører børnekoret Blauet synge. Bagefter er der tid på egen hånd, hvor du kan besøge et museum, se en historisk kortfilm i biografen eller opleve den botaniske have. Det er også muligt at nyde en kop kaffe i de skønne omgivelser.

Turens sidste stop bliver en vingård, Mortrix. Her får vi en rundvisning og hører mere om vinen. Noget helt særligt for netop denne vingård er, at den ligger i 1000 meters højde og derfor er dækket af sne i kortere perioder om vinteren. Det betyder, at det bliver for koldt for insekter og småkryb, hvilket igen betyder, at vinen herfra er 100 % økologisk, da der ikke er brug for nogen form for sprøjtemidler.

Afslutningsvis får vi mulighed for at smage på vingårdens tre mest populære vine; en rød, en hvid og en rosé. Dertil serveres en ægte mallorcinsk tapas-middag lavet af Mallorcas specialiteter.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Frokost i form af tapas og vin indgår.

Entré:
Indgår til klostret Santuari de Lluc.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 9-17.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Kamera, lommepenge og en lun trøje, da det kan være lidt køligere i bjergene.

Øvrigt:
Personer med handicap bør derfor lige rådføre sig med Spies-guiden inden tilmelding, da bakken ned til vingården er ujævn at gå på.

Udfordringen - aktiv på Mallorca

Udfordringen - aktiv på Mallorca

Udfordringen foregår på det nordlige Mallorca - til lands, til vands og delvist i luften. Målet er at klare sig igennem det rå og seværdige landskab, mens der løses opgaver undervejs. Den ultimative gevinst er at klare alle opgaverne og at stå som vinder i den hektiske slutfase.

Læs mere Skjul

Udfordringen er bygget op som et terrænløb med forskellige køretøjer og udstyr til rådighed. Visse dele foregår med jeep, andre til fods. Flere dele af udfordringen foregår sågar i havet, hvor der både snorkles, sejles i kajak og ikke mindst springes i vandet fra de nærliggende klipper.

Oplevelsen her er konstrueret, så du får set og oplevet en masse, samtidig med at du får udfordret dig selv og får flyttet en hel del grænser. Alle dele af udfordringen udgør en brik i det aktive eventyr, som skal gennemleves. Og hver del udgør med garanti et nyt og anderledes bidrag til dine ferieminder.

Kort sagt handler udfordringen om at opleve et stykke af Mallorca på en helt ny måde, hvor kroppen skal aktiveres og desuden kastes ud i tilpas grænseoverskridende opgaver.

Er du klar til at teste dine evner i et mere actionpræget miljø i både vand og på land, så er denne udfordring noget for dig.

Mad og drikke:
Myslibarer og vand i løbet af dagen. Der serveres et mindre måltid bestående af tapas ved udflugtens afslutning.

Tid:
Halvdagsudflugt, ca. 3,5 time ekskl. transport, ca. 30 minutter hver vej.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Husk at medbringe:
Badetøj, håndklæde, solcreme og skiftetøj. Redningsvest, badesko, hjelm og våddragt lånes af arrangøren.

Øvrigt:
Værdigenstande kan låses inde, mens udfordringen foregår. Arrangørerne låner Go Pro-kameraer ud og sørger for, at alle får både film og fotos fra dagen. For at kunne deltage skal du kunne svømme, derudover er udfordringen velegnet til alle uanset niveau.